0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηρεμήστε λίγο... δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξειδικευτούν τα "περίφημα" μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, διορισμός μέσω ΑΣΕΠ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!
Παράθεση από: AlexandeR στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:24:27 pmΗρεμήστε λίγο... δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξειδικευτούν τα "περίφημα" μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, διορισμός μέσω ΑΣΕΠ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!Κι εγω αυτό θέλω να πιστεύω τελικά...
Μας απασχολει η γλωσσα τωρα; Εγω που περιμενω τον ΑΣΕΠ για να διοριστω εδω και χρονια με 3 επιτυχιες που να στειλω τον λογαριασμο ;Πες μου.Ξερεις ποσο κοσμος περιμενει ρε; Και ολα αυτα επειδη ενας ανικανος κυβερνουσε τοσα χρονια; Στο εκτελεστικο να πατε.
Παράθεση από: Sun στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:27:07 pmΠαράθεση από: AlexandeR στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:24:27 pmΗρεμήστε λίγο... δεν ξέρουμε ακόμα πώς θα εξειδικευτούν τα "περίφημα" μέτρα. Σε κάθε περίπτωση, διορισμός μέσω ΑΣΕΠ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!Κι εγω αυτό θέλω να πιστεύω τελικά...Τι εννοείτε "δε χάνεται"; τι να το κάνω να με πάρουν μετά από΄δύο χρόνια. Εγώ έκλεισα το φροντιστήριο, για να με πάρουν ωρομίσθια. ούτε ωρομίσθια με πήραν ούτε και θα με διορίσουν του χρόνου. εγώ αυτό δεν το ανέχομαι. καλό είναι να ρωτήσουμε κάποιον δικηγόρο.
Μην ερμηνεύουμε ότι ακούμε αυτολεξεί. Το σχέδιο εξαιρεί την υγεία και την εκπαίδευση από το πάγωμα των προσλήψεων για το 2010, προσλήψεις που γίνονται τον Σεπτέμβριο και επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό μόνο κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, των αναπληρωτών μάλιστα λιγότερο από έξι μήνες.
πότε περάσαμε στο σχέδιο β' του ΠΣΑ, χωρίς να το καταλάβουμε; Εδώ στην νετ λέει ότι μετά από τέσσερις μέρες θα πάρει την έγκριση το α΄σχέδιο.
βρε παιδια αυτα τα εχουμε αναλυσει..φαινονται μεσα απο το συμφωνο σταθεροτητας που σταλθηκε στις