0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αφορμή τα Φεκ, να πω και εγώ τον πόνο μου...Για τις επιπλέον θέσεις, που προκύπτουν στους πίνακες του Ασεπ από διορισμούς διοριστέων από το 40%, τι λέτε ότι θα γίνει;(Αφού τα ονόματα που υπάρχουν στα Φεκ είναι μόνο των διορισθέντων...)
ξέρεις τι σημαίνει χρεωκοπία έτσι; θέλω να πω ότι αναλαμβάνει ξένος υπουργός οικονομικών οι μισθοί πέφτουν στο 50 % και καληνύχτα Ελλάς...αν φτάσουμε εκεί... ο σώζων ευατό σωθείτω Αναστασία μου...
Παράθεση από: kani στις Φεβρουαρίου 04, 2010, 01:00:12 amΜε αφορμή τα Φεκ, να πω και εγώ τον πόνο μου...Για τις επιπλέον θέσεις, που προκύπτουν στους πίνακες του Ασεπ από διορισμούς διοριστέων από το 40%, τι λέτε ότι θα γίνει;(Αφού τα ονόματα που υπάρχουν στα Φεκ είναι μόνο των διορισθέντων...)μεγάλο νομικό θέμα άνοιξες...
Δεν ξέρω, νομικά, τι είναι υποχρεωμένο να κάνει το Υπουργείο.Αν αποφασίσει να κάνει τους διορισμούς...τότε οι 270 θέσεις, για παράδειγμα, που είναι από Ασεπ για τους πε03, δεν πρέπει να καλυφθούν από τον πίνακα του Ασεπ?Αν πάρουμε στο Υπουργεί θα μας απαντήσουν... ;Τι λέτε;
Παράθεση από: doukissa στις Φεβρουαρίου 02, 2010, 09:08:22 pmεκλογες αμεσα.....η μονη λυση.....να διορθωσουμε το λαθος...οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.....Για να ερθουν ποιοι αυτοι που μας βουλιαξαν.Θα επρεπε να σας στειλουμε στο εκτελεστικο.Ακου εκλογες τα ζωα!!!
εκλογες αμεσα.....η μονη λυση.....να διορθωσουμε το λαθος...οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.....
ΠΕΙΡΑΙΑΣΕλλείψεις εκπαιδευτικών σε σχολείαhttp://www.alfavita.gr/typos/t4_2_10_751.phpΕνώ, υπάρχουν ελλείψεις στα σχολεία, θέλουν να παγώσουν τις προσλήψεις; Ποιος θα μπει στην τάξη;Κατά τα άλλα: "Πρώτα ο μαθητής!"
Η εξαγγελια του Πρωθυπουργού ειναι τελειως αντιθετη απο το προεκλογικό σχέδιο του ΠΑΣΟΚ.Ο Ελληνικός λαος εξαπατηθηκε και ψηφισε το ΠΑΣΟΚ, εβγαλε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ στηριζόμενος στα προεκλογικα λογια!!!Μας ειπαν ψεματα, μας κοροιδεψανΕχουμε το δικαιωμα να τους μηνυσουμε για εξαπάτηση!!!Πρέπει να καταλάβουν οτι δεν ειμαστε χαζοι!!Πρέπει να ξεσηκωθούμε!!!