*

Αποστολέας Θέμα: Μείωση των Προσλήψεων  (Αναγνώστηκε 195494 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Πάγωμα Όλων των Προσλήψεων ;
« Απάντηση #308 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 12:22:57 pm »
Οι δικηγόροι θα μας σώσουν. Μου αρέσει που έχω αφήσει και τελεσίγραφα σε δουλειά και ιδιαίτερα ότι από Καλοκαίρι τους κουνάω το μαντήλι... Θα αρχίσω σιγα σιγα να αυτοαναιρούμαι και να τα παίρνω όλα πίσω... Ε, ρε τι τραβάμε....
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:58:49 »

Αποσυνδεδεμένος Nefelim

• Νέο μέλος
  • *
  • Φυραίνει ο τόπος ολοένα, χωματένιο σταμνί.
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 12:29:15 pm »
Ρε παιδιά,

δεν νομίζω να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο η Διαμάντοπούλου. Αν δεν πάρει τους διοριστέους της β' φουρνιάς, στην ουσία αναιρεί την ισχύ του ΑΣΕΠ. Τώρα μάλιστα που θέλει να δώσει στον ΑΣΕΠ απόλυτη προτεραιότητα ως τρόπο διορισμού των εκπαιδευτικών, η αναίρεσή των μηχανισμών του δε μπορεί να γίνει δεκτή.

Ίδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 12:31:02 pm »
Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να προηγηθούν οι της β' φουρνιάς και όχι οι του 40% κι αυτό γιατί προηγούνται οι δεύτεροι σε όλα τα υπόλοιπα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Αποσυνδεδεμένος haroulalki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 12:33:24 pm »
Το λογικό είναι να προηγηθούν οι διοριστεοι του ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:58:49 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 12:34:37 pm »
Από το στόμα στου και στου θεού τ' αυτί!

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:09:17 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας .Παρακολουθώ τόσο καιρό τις συζητήσεις σας και κατανοώ τις ανησυχίες σας ,οι οποίες παρεπιπτόντως συγκλίνουν με τις δικές μου ,καθώς διανύω απόσταση 500 χιλιομέτρων για τη φετινή ωρομισθία .Μήπως θα πρέπει να ηρεμήσουμε να δούμε τι πραγματικά θα γίνει ,γιατί το υπουργείο έχει μια καυτή πατάτα στο χέρι του.Και θα σας εξηγήσω τι εννοώ .Στη δική μου ΕΛΜΕ γίνεται χαμός από αιτήσεις συνταξιοδότησης .Σκέφτονται μάλιστα όσοι δεν έχουν δικαίωμα για σύνταξη ,να εξαγοράσουν όσο προλαβαίνουν τα ένσημα για να φύγουν .Οι αποσπασμένοι εντάξει είναι πολλοί. Πόσοι όμως έχουν συνυπηρέτηση, πόσοι είναι σε σχολεία και καλύπτουν κενά ,πόσοι είναι απαραίτητοι στις δευτεροβάθμιες και είναι απαραίτητοι.Ακόμα και αυτοί που είναι υπεράριθμοι ,σας πληροφορώ από προσωπικό παράδειγμα ότι βρήκαν άλλους τρόπους να μην πάνε στην οργανική τους. Τα κενά για άλλη μια φορά θα είναι πολλά ,το θέμα είναι ότι είμαι σχεδόν πεπεισμένη ότι το αγαπητό καθόλα υπουργείο θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις .Ας μη κινδυνολογούμε ,ας ηρεμήσουμε και προπάντων ας αγωνιστούμε .Είμαι αισιόδοξη πως τα πράγματα μπορεί να μην είναι τέλεια ,αλλά καλά. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι το συγκεκριμένο υπουργείο έχει παντελή άγνοια της πραγματικότητας .Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ούτε υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείο γνωρίζει κάτι από το νομοσχέδιο (και αυτό το γνωρίζω καλά).

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #314 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:12:34 pm »
Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν πρέπει να φοβάστε νομίζω.

Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι αυτοί που περιμένουν διορισμό μέσω 24μηνου και 40%.

Επίσης, είπαν για μετά τις 25 Φεβρουαρίου, όχι στις 25 Φεβρουαρίου, οπότε καλό καλοκαίρι θα μάθουμε τί θα γίνει τελικά, ώστε να προγραμματίσουμε και εμείς οι υπόλοιποι τις ζωές μας. Μέχρι τότε υπομονή.......... ::) ::)

Μετά από τις τελευταίες δηλώσεις, μου φαίνεται αστείο να δωθεί ΑΣΕΠ του χρόνου, οπότε τουλάχιστον χαλαρώνουμε από την άποψη διαβάσματος  8)

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:19:15 pm »
1) Διάβαζα σήμερα στο φόρουμ της Alfavita ότι οι Γυμναστές συναντήθηκαν πριν από 2-3 ημέρες με παράγοντες του  ΥΠΕΠΘ στο Υπουργείο και ζήτησαν να διοριστεί φέτος κανονικά το 30μηνο. Η απάντηση που πήραν ήταν "περάστε πρώτα ΑΣΕΠ και μετά τα λέμε" . Επίσης αναφέρουν ότι τους είπαν- αλλά δεν το κυκλοφορούν προς τα έξω- ότι "...το 24μηνο έχει κλειδώσει ( ή κάπως έτσι) και ότι θα τους απορροφήσει σταδιακά" (άγνωστο ακόμη πώς και μέχρι πότε)...

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο και για το 30μηνο, δηλαδή απαραίτητη προϋπόθεση μία επιτυχία στον ΑΣΕΠ , τότε δηλαδή για το 40% δεν θα βάλει προϋπόθεση ΑΣΕΠ?

Αν πάλι βάλει προϋπόθεση ΑΣΕΠ στο 40% μένουν απέξω οι περισσότεροι ΟΑΕδίτες και ουσιαστικά διορίζει το 24μηνο (ίσως όχι όλο) ή ίσως και άλλους με λιγότερη προϋπηρεσία από 24 μήνες, ανάλογα με την ειδικότητα.

Αν θέλετε να δείτε τι ακρίβώς αναφέρουν πάτε στο λινκ του φόρουμ της Alfavita για τους Γυμανστές.

2) Οσον αφορά, αν γίνεται να μη διοριστούν φέτος οι διοριστέοι της

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:21:53 pm »
Μας έχουν κυριολεκτικά τρελάνει με όλα αυτά που ακούγονται!!!! Στην ουσία το Υπουργείο αυτοαναιρείται συνεχώς με αυτά που αφήνει να διαρρεύσουν καθημερινά...Πλέον ούτε τα αυτονόητα , ούτε οι ίδιοι οι νόμοι δεν εφαρμόζονται πια... πάνε να μας το φέρουν με το.."μαλακό" για να μην μας έρθει ξαφνικά το...εγκεφαλικό...!!!!!! >:( >:( >:( Ποιος μου εγγυάται μέχρι το καλοκαίρι αν πάλι βγάλουν καινούριο πυροτέχνημα για τις προσλήψεις??? έλεος, πια!!! Πρέπει όλοι όσοι έχουμε κατοχυρώσει δικαίωμα διορισμού, (ΑΣΕΠΙΤΕΣ, 24μηνο, 40% κλπ.) να αντιδράσουμε και να υψώσουμε την φωνή μας, μήπως μας ακούσει το Υπουργείο...(εκτός αν έχουν βάλει μαρμελάδα στα αυτιά!!!) Δεν μπορούν να μας φοβερίζουν με συνεχείς αλλαγές στο καθεστώς προσλήψεων...όλοι κάναμε αγώνα, διάβασμα και πολλές θυσίες!!!!! Όλο στον πάγο και στην ανεργία θα είμαστε???? Τυχεροί όσοι διορίστηκαν πέρυσι.... :( :( :( Τώρα μάλλον ακόμα κι εμείς οι διοριστέοι της

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:30:05 pm »
" διαιρει και βασιλευε " ειναι το μοτο τους !!!
και αν κρινω απο τη συμμετοχη, μαλλον το...πετυχαινουν!!! (μα, που ειναι ολοι αυτοι που ....κλαιγονταν τοσο καιρο? ,.....)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 01:37:08 pm »
Εγώ που κλαίογομαι τόσο καιρό πάντως είμαι εδώ και συνεχίζω να κλαίω  :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 02:23:55 pm »
" διαιρει και βασιλευε " ειναι το μοτο τους !!!
και αν κρινω απο τη συμμετοχη, μαλλον το...πετυχαινουν!!! (μα, που ειναι ολοι αυτοι που ....κλαιγονταν τοσο καιρο? ,.....)

Μάρκο μου,
υπάρχουν πολλοί που κλαίγονται, φωνάζουν, χτυπιούνται, αλλά όταν έρθει η ώρα για διεκδίκηση (και φυσικά για απώλειες, γιατί ποτέ μια διεκδίκηση δεν έχει απώλειες) βγάζουν την ουρά του απέξω προβάλοντας άπειρες δικαιολογίες.... Άραγε αν υπάρξει επιτυχία στις διεκδικήσεις θ αβγάλουν πα΄λι την ουρά τους απέξω ή θα είναι από τους πρώτους που θα τρέξουν να καρπωθούν τα κέρδη;;;;
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 03:03:33 pm »
του ασεπ ειμαστε 2546,περιπου και ειμαστε ΦΕΚ.αν κανουν κατι τετοιο,να μας δωσουν τα μορια που θα παιρναμε αν διοριζομασταν κανονικα.να μην ψαχνουν για Μ..Λ...ΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Φεβρουαρίου 10, 2010, 06:49:58 pm »
του ασεπ ειμαστε 2546,περιπου και ειμαστε ΦΕΚ.αν κανουν κατι τετοιο,να μας δωσουν τα μορια που θα παιρναμε αν διοριζομασταν κανονικα.να μην ψαχνουν για Μ..Λ...ΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτοι που έμειναν στη β φουρνιά είναι περίπου 1470........
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)