0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το Σάββατο είναι και η συνάντηση των Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (όλες οι κατηγορίες) στο Σύνταγμα, νομίζω οδό Ξενοφώντος... Συνάδερφοι το θέμα δεν είναι μόνο οι διορισμοί και πόσους θα πάρει, το θέμα είναι και κάτω από ποιες συνθήκες θα βρίσκονται οι νεοδιόριστοι από δω και πέρα... Όταν μας "πιπιλάνε" καθημερινά τα αυτιά στις ειδήσεις: για περικοπές σε μισθούς, επιδόματα, άδειες και παντός φύσεως δικαιώματα μάλλον θα πρέπει να το ψάξουμε κι αυτό! Δηλαδή και να διοριστείς πλέον, αν είναι να είσαι κάτω από τις πιο άθλιες συνθήκες (λ.χ.: μισθοί πείνας -άντε να τα βγάλεις πέρα με ενοίκια, δάνεια, εισιτήρια, καύσιμα- σχολεία με χάλια υποδομές, τάξη με 30 και πάνω μαθητές, δοκιμαστική περίοδος 2 ετών για νεοδιόριστους, συνεχής αξιολόγηση (?), κλπ.)τότε.... βράστα! Πρέπει και τις εργασιακές συνθήκες να δούμε! Κάποιος που γνωρίζει λεπτομέρειες από το καινούριο νομοσχέδιο, ας μας ενημερώσει , να δούμε τι μας περιμένει γιατί πολλά δυσάρεστα ακούγονται σχετικά με αυτό! Ευχαριστώ!
Παράθεση από: arist2 στις Φεβρουαρίου 17, 2010, 11:03:17 pmαυτό αναγράφεται απο τους Γυμναστές που όπως όλοι ξέρετε είναι οι καλύτερα δικτυωμενοιΑν και έγινε μεγάλη προσπάθεια για λιγότερο σε νέα ρυθμιση θα μπουν οι προυπηρεσίες μέχρι και 30 μήνες. Απο εκεί και πέρα όλου με το νέο σύστημα...Απο σημερινές πληροφορίες, η μεταβατική θα είναι τρία χρόνια. Δηλαδή δεν θα υπάρχει ΑΣΕΠ για ρία χρόνια. Η κάθε επιτυχία ΑΣΕΠ, όποτε και να έγινε θα μετρά κανονικά. ΣΉΜΕΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΤΗΚΕ. Απλά θα προσμετρόνται τα επιλέον προσόντα.Το νέο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 χρόνια η μεταβατική , οι προηγούμενες επιτυχίες μετράνε....Όταν λέει 30 μήνες εννοεί πραγματικής προϋπηρεσίας; Γιατί στους φιλολόγους είναι λίγοι με 30 μήνες στον πίνακα των διοριστέων αν προσλάβει φέτος το 40% που έχει μεγάλες προϋπηρεσίες.
αυτό αναγράφεται απο τους Γυμναστές που όπως όλοι ξέρετε είναι οι καλύτερα δικτυωμενοιΑν και έγινε μεγάλη προσπάθεια για λιγότερο σε νέα ρυθμιση θα μπουν οι προυπηρεσίες μέχρι και 30 μήνες. Απο εκεί και πέρα όλου με το νέο σύστημα...Απο σημερινές πληροφορίες, η μεταβατική θα είναι τρία χρόνια. Δηλαδή δεν θα υπάρχει ΑΣΕΠ για ρία χρόνια. Η κάθε επιτυχία ΑΣΕΠ, όποτε και να έγινε θα μετρά κανονικά. ΣΉΜΕΡΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΤΗΚΕ. Απλά θα προσμετρόνται τα επιλέον προσόντα.Το νέο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!3 χρόνια η μεταβατική , οι προηγούμενες επιτυχίες μετράνε....
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Φεβρουαρίου 18, 2010, 03:40:19 pmΑυτό το Σάββατο είναι και η συνάντηση των Αδιόριστων Εκπαιδευτικών (όλες οι κατηγορίες) στο Σύνταγμα, νομίζω οδό Ξενοφώντος... Συνάδερφοι το θέμα δεν είναι μόνο οι διορισμοί και πόσους θα πάρει, το θέμα είναι και κάτω από ποιες συνθήκες θα βρίσκονται οι νεοδιόριστοι από δω και πέρα... Όταν μας "πιπιλάνε" καθημερινά τα αυτιά στις ειδήσεις: για περικοπές σε μισθούς, επιδόματα, άδειες και παντός φύσεως δικαιώματα μάλλον θα πρέπει να το ψάξουμε κι αυτό! Δηλαδή και να διοριστείς πλέον, αν είναι να είσαι κάτω από τις πιο άθλιες συνθήκες (λ.χ.: μισθοί πείνας -άντε να τα βγάλεις πέρα με ενοίκια, δάνεια, εισιτήρια, καύσιμα- σχολεία με χάλια υποδομές, τάξη με 30 και πάνω μαθητές, δοκιμαστική περίοδος 2 ετών για νεοδιόριστους, συνεχής αξιολόγηση (?), κλπ.)τότε.... βράστα! Πρέπει και τις εργασιακές συνθήκες να δούμε! Κάποιος που γνωρίζει λεπτομέρειες από το καινούριο νομοσχέδιο, ας μας ενημερώσει , να δούμε τι μας περιμένει γιατί πολλά δυσάρεστα ακούγονται σχετικά με αυτό! Ευχαριστώ!Εγώ νομίζω το θέμα είναι πόσους θα πάρει... Όσο για τους μισθούς πείνας, ενοίκια, δάνεια κτλ περιμένεις να λυθούν μαζί κι αυτά ή μόνο γι αυτά ενδιαφέρεσαι; Α.. ξέχασα τα εισιτήρια και τα καύσιμα.....Αγαπητέ συνάδερφε paschaslist όλα μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν! Και πόσους θα πάρει και κάτω από ποιες συνθήκες! Ως λογικό και σκεπτόμενο άτομο, με κάποια μόρφωση και με κάποια αξιοπρέπεια σίγουρα με ενδιαφέρει υπό ποιες συνθήκες πρόκειται να εργαστώ!!!! Εννοείται! Είναι κάτι αυτονόητο! Εσένα σε ικανοποιούν τα πάντα? Σου αρέσουν οι συνθήκες τύπου Μπαγκλαντές που επικρατούν δυστυχώς στη χώρα μας, και συμβιβάζεσαι με τα πάντα και με όλα όσα σε σερβίρουν? Είναι δικαίωμα μου να ενδιαφέρομαι για την δουλειά μου σε μεγάλο βαθμό και να απαιτώ μια αξιοπρέπεια!!!!
Το καράβι βουλιάζει και διεκδικήσεις τύπου να διοριστούν όσοι είναι αναγκαίοι σε μια τέτοια εποχή που ζούμε είναι ουτοπικές.