0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλοι,όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίμα διορισμού,θα διοριστούν.Δεν είναι τυχαίο το νούμερο 6,500.Τι σημαινει αυτο δηλαδή? μόνο οσοι εχουν πετυχει ΑΣΕΠ?Ανηκω δυστυχως στο 40%, που ολοι πυροβολουβν και πετροβολούν , και αναρωτιεμαι αν θα μας διορισει φέτος!!!!
Παράθεση από: LG_Shine στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 03:39:23 pmΌλοι,όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίμα διορισμού,θα διοριστούν.Δεν είναι τυχαίο το νούμερο 6,500.Τι σημαινει αυτο δηλαδή? μόνο οσοι εχουν πετυχει ΑΣΕΠ?Ανηκω δυστυχως στο 40%, που ολοι πυροβολουβν και πετροβολούν , και αναρωτιεμαι αν θα μας διορισει φέτος!!!!Ξέρεις γιατί σε πετροβολούν;Γιατί ενώ έχεις 2 επιτυχίες σε ΑΣΕΠ, και έχεις πάει αναπληρωτής 3 χρονιές, τη 1 από αυτές σε φούρνους Ικαρίας, και τις άλλες 2 δίπλα στη
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 40 % ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΩΝ ΜΟΥΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕ
Οσον αφορά τα κενά ,συναδελφος που δουλεύει σε δευτεροβάθμια μου έλεγε οτι όντως μέχρι τώρα το σύστημα προσλάμβανε περισσοτερους απο όσους χρειαζότανε και συχνα με την ανοχη των διευθυντων ,ενω μπορουν να καλυφθουν κενα με τους ηδη διορισμένους,δημιουργουνται θέσεις,πραγμα που τώρα προσπαθούν να αποφύγουν.Το θέμα όμως είναι πόσα κενα μπορούν τελικά να καλυφθούν;
Παράθεση από: kesk1506 στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 06:35:42 pmΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 40 % ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΩΝ ΜΟΥΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕ
Παράθεση από: antigoni στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 08:36:42 amΠαράθεση από: kesk1506 στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 06:35:42 pmΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 40 % ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΩΝ ΜΟΥΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΕ