0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΙΑ
Παράθεση από: TEM στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 01:08:17 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:44:34 pmΚαλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!\Ξημερωβραδιαζόσουν διαβάζοντας τόσους μήνες στο σπίτι σου,αφήνοντας τα άλλα στην άκρη.Για σκέψου κι αυτούς που ήταν στο δρόμο τόσα χρόνια μακρυά από το σπίτι τους,και δεν άφησαν τίποτα στην άκρη γιατί πολύ απλά δεν τους είχε μείνει πλέον και κάτι.Δεν καταλαβαίνω γιατί τα βάζεις μαζί μου για δεύτερη φορά! Δεν αναφερόμουν σε κανέναν άλλον, ούτε έθιξα κανέναν. Ούτε μίλησα ποτέ για άλλες κατηγορίες! Και να σου πω και κάτι? Αν δεν πέρναγα με την πρώτη στον ΑΣΕΠ κι εγώ την ίδια οδό των συνεχών μετακινήσεων θα ακολουθούσα! Όχι όμως και αδιαμαρτύρητα! Και στην τελική αν κάποιοι ψάχνουν να πιαστούν από λόγια για να την πουν σε ορισμένους, αυτό δε με αφορά!
Παράθεση από: Rwxanh στις Φεβρουαρίου 23, 2010, 12:44:34 pmΚαλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!\Ξημερωβραδιαζόσουν διαβάζοντας τόσους μήνες στο σπίτι σου,αφήνοντας τα άλλα στην άκρη.Για σκέψου κι αυτούς που ήταν στο δρόμο τόσα χρόνια μακρυά από το σπίτι τους,και δεν άφησαν τίποτα στην άκρη γιατί πολύ απλά δεν τους είχε μείνει πλέον και κάτι.
Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο, προσωπικά θα καταφύγω δικαστικά! Δεν ξημεροβραδιαζόμουν να διαβάζω σαν το ζώο τόσους μήνες, αφήνοντας τα όλα στην άκρη για να έρθουν αυτοί και να μου πάρουν αυτό που κέρδισα με τον κόπο μου! Έλεος πια!!!
Παράθεση από: ΚΑΤΑΛΙΝΑ στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:47:17 amΔΙΑ
Καταλίνα καλημέρα, σχετικά με αυτο που γράφεις : "ΔΙΑ
....ΔΙΑ
Παράθεση από: ΚΑΤΑΛΙΝΑ στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 11:47:17 am....ΔΙΑ