0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: margarita23 στις Φεβρουαρίου 27, 2010, 12:02:15 pmΌμως το ΑΣΕΠ προκηρύξε και τις θέσεις αυτές (40%). Όσοι έχουν δικαίωμα να απορροφηθούν, θα απορροφηθούν, ακόμη και σε 2 ή 3 χρόνια. Μη προσπαθούμε κάποιες κατηγορίες να τις βγάλουμε εκτός. Και μετά μόνο γραπτή εξέταση σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία.Tα ονοματα ομως στο 40% αλλαζουν, αν απορροφηθουν σε 2 ή 3 χρονια.Ειναι η "μεταβλητη". Και δεν ειναι λογικο ο Ραγκουσης να αναφερεται κ στους ΟΑΕΔΙΤΕΣ (που αποτελουν το 40%) οταν μιλαει για ΑΣΕΠ κ λεει να μην ανησυχουν
Όμως το ΑΣΕΠ προκηρύξε και τις θέσεις αυτές (40%). Όσοι έχουν δικαίωμα να απορροφηθούν, θα απορροφηθούν, ακόμη και σε 2 ή 3 χρόνια. Μη προσπαθούμε κάποιες κατηγορίες να τις βγάλουμε εκτός. Και μετά μόνο γραπτή εξέταση σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία.
Συμφωνώ physicaest για τους ΟΑΕΔΙΤΕΣ, όμως νομίζω πως στο 40% δεν συμπεριλαμβάνονται μόνο αυτοί. Σκέψου και τους δασκάλους που μόνο 100 είναι οι επιτυχώντες της γραπτής εξέτασης. Δηλαδή μόνο αυτούς θα διορίσει;
Πραγματικα η Υπ. Παιδειας προβαλλει ενα σκληρο, "θατσερικο" προφιλ το οποιο πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει αυτη την εποχη που στην τελικη αυτη και η κυβερνηση στην οποια μετεχει ζητουν τη συναινεση του λαου για τα σκληρα μετρα που του επιβαλλουν.........
Αγαπητέ wolfΤο "θατσερικό" προφίλ της Υπουργού είναι απλά η έκφανση της Θατσερικής κυβερνητικής πολιτικής χωρίς φτιασίδια. Αν πρόσεξες κι ο Πρωθυπουργός μιλώντας για την υγεία, το πρώτο πράμα που είπε ήταν ότι "οι γιατροί τα παίρνουν" για να δικαιολογήσει (?) τις περικοπές στην Υγεία. Το πως το ένα συνδέεται με το άλλο, μόνο οι σύμβουλοι του Ομπάμα (ναι αυτοί!) το ξέρουν. Και φυσικά γνωρίζοντας πολύ καλά ότι πλέον το παιχνίδι παίζεται σε επίπεδο ΜΜΕ, η συμβουλή τους να ενισχύεται με κυβερνητικές δηλώσεις ο Κοινωνικός αυτοματισμός (μία κοινωνική ομάδα εναντίον άλλης) φαίνεται πως έχει πετύχει.Όσο για την Υπουργό μας, δε νομίζω να καίγεται για το προφίλ της σημερινής κυβέρνησης και τις επιπτώσεις του σε ψήφους, κάθε άλλο μάλιστα, αν σκεφτούμε πως μέχρι τελευταίας ήταν στο μεταίχμιο μεταξύ Γιώργου και Ευάγγελου.
Παράθεση από: woolf στις Μαρτίου 01, 2010, 11:10:24 amΠραγματικα η Υπ. Παιδειας προβαλλει ενα σκληρο, "θατσερικο" προφιλ το οποιο πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετει αυτη την εποχη που στην τελικη αυτη και η κυβερνηση στην οποια μετεχει ζητουν τη συναινεση του λαου για τα σκληρα μετρα που του επιβαλλουν......... εξυπηρετει γιατι στα ματια του λαου οι εκπαιδευτικοι ειναι οι κακοι και οι υπευθυνοι για τα χαλια της παιδειας..οποτε σε συνθηματα τυπου ''θελουμε τους καλυτερους στην εκπαιδευση '' ''πρωτα ο μαθητης '' κτλ πολλοι απλοι ανθρωποι σιγουρα κουνουν συγκαταβατικα το κεφαλι και της λενε και μπραβο..εγω αυτον τον παλμο βλεπω στους γυρω μου εκτος εκπαιδευσης
Σύμφωνα με πληροφορίες η Δ. θα κλείσει τα γραφεία Δ.Ε. και πλην των δικών της βυσμάτων που θα τραβήξει στο υπουργείο όλοι οι υπόλοιποι θα γυρίσουν στις θέσεις τους. Η διοικητική δουλειά θα περάσει από τα γραφεία στα σχολεία, οι μόνιμοι θα κάνουν πολλές ώρες πέραν του μαθήματός τους στην τάξη. Οι ωρομίσθιοι θα είναι Δια