0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να απαντησουμε και εμεις στην Χριστοφιλοπούλου που ισχυρίστηκε σημερα στον Flash ότι "πάνε οι αναπληρώτριες και "παθαίνουν" επαπειλούμενη κύηση". Ξέρετε καμια αναπληρώτρια που να το έκανε αυτό;
Σήμερα θα βγάλω χολή.... Κάποιοι θα με στίσουν στα 3 μέτρα....αλλά δεν μπορώ...με πνίγουν οι πολύτεκνοι.....3500 διορισμοί πολυτέκνων από το 2005 μέχρι σήμερα χωρίς ΑΣΕΠ χωρίς προϋπηρεσία χωρίς τίποτα και α' διορισμός στο σπίτι τους....Και ρωτάω γιατί;Θα μου πεις τώρα το θυμήθηκες... ΟΧΙ Αλλά είναι προκλητική η επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό....Παραθέτω τμήμα της..ολόκληρη θα την βρείτε στο Site των πολυτέκνων στο aspe.gr"..........Κύριε Πρόεδρε, ο νόμος 3255/2004 λειτούργησε με καθαρά δημογραφικά κίνητρα. Ένας νόμος που δίνει στον πολύτεκνο εκπαιδευτικό το διορισμό του κοντά στην οικογένειά του μόλις αποκτήσει το 4ο του παιδί, έτσι ώστε να έχουμε οικογένειες ενωμένες και αγαπημένες! ......."Δηλαδή η δική μου η οικογένεια είναι δακτυλοδεικτούμενη!! Έχετε ΕΣΕΙΣ αποφασίσει ότι ΔΕΝ πρέπει να είναι ενωμένη και αγαπημένη;Εγώ επειδή έχω 2 παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να φύγω και να πάω και εγώ δεν ξέρω που και να μην γυρίσω ποτέ στο σπίτι μου επειδή Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ανώτερη και πρέπει να μείνει ενωμένη;Εγώ που διάβασα σαν μ@#@κας και έδωσα ΑΣΕΠ και πέρασα και είμαι και είμαι στον πίνακα διοριστέων είμαι παιδί ενός κατώτερου θεού;Η δική μου η οικογένεια πρέπει να βασανίζεται και να χωρίζει ; Να μην είναι ενωμένη επειδή ΕΣΥ σχεδίασες να μπεις στην εκπαίδευση....πηδώντας ;Δεν λέω επιλογή σου είναι... και καλά κάνεις... και πραγματικά θέλει κότσια να κάνεις 3 και 4 και παραπάνω παιδιά ... ναι να σας βοηθήσει το κράτος...αλλά όχι σε βάρος άλλωνΘεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτή τη διάκριση και αυτόν τον υποβιβασμό της δική μου οικογένειας....Καταντά ρατσιστικό..... δηλαδή μέχρι 3 παιδιά είμαστε "υποανάπτυκτοι" και παιδιά ενός άλλου θεού ενώ με 4 και πάνω είμαστε στο βασίλειο.......Μπορεί ο αγώνας σας να είναι δίκαιο...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ τον εμφανίζεται είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ!
Πάγωμα όλων των προσλήψεων στο δημόσιο το 2010 "Από τη συγκεκριμένη διάταξη εξαιρούνται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι εκπαιδευτικοί, το ένστολο προσωπικό (υπ. Εθνικής Αμυνας και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη), καθώς και οι απόφοιτοι των Σχολών Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Οι επιτυχόντες των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που δεν έχουν ακόμα διοριστεί, για τους οποίους έχουν εκδοθεί οριστικά αποτελέσματα, θα προσληφθούν με σειρά προτεραιότητας από το β’ εξάμηνο του 2010 μέχρι τις 31-12-2013" (Πηγή : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=10505059 )Επομένως , όλα είναι ρευστά ακόμη, όσον αφορά στα ποσοσστά των διοριστέων της ερχόμενης χρονιάς .
Συγγνωμη για την αφελη, ισως ,ερωτηση αλλα οταν λενε "επιτυχοντες" εννοουν "διοριστεους" μονο ή και τους υπολοιπους;Γιατι μεχρι το'13 ειναι μεγαλο διαστημα...Απο την αλλη γιατι να κανει διαγωνισμο αν εχει τοσους ανθρωπους στη διαθεση της?Εσεις πώς το αντιλαμβανεστε?
Παράθεση από: mitman στις Μαρτίου 09, 2010, 08:11:43 pmΣήμερα θα βγάλω χολή.... Κάποιοι θα με στίσουν στα 3 μέτρα....αλλά δεν μπορώ...με πνίγουν οι πολύτεκνοι.....3500 διορισμοί πολυτέκνων από το 2005 μέχρι σήμερα χωρίς ΑΣΕΠ χωρίς προϋπηρεσία χωρίς τίποτα και α' διορισμός στο σπίτι τους....Και ρωτάω γιατί;Θα μου πεις τώρα το θυμήθηκες... ΟΧΙ Αλλά είναι προκλητική η επιστολή που έστειλαν στον πρωθυπουργό....Παραθέτω τμήμα της..ολόκληρη θα την βρείτε στο Site των πολυτέκνων στο aspe.gr"..........Κύριε Πρόεδρε, ο νόμος 3255/2004 λειτούργησε με καθαρά δημογραφικά κίνητρα. Ένας νόμος που δίνει στον πολύτεκνο εκπαιδευτικό το διορισμό του κοντά στην οικογένειά του μόλις αποκτήσει το 4ο του παιδί, έτσι ώστε να έχουμε οικογένειες ενωμένες και αγαπημένες! ......."Δηλαδή η δική μου η οικογένεια είναι δακτυλοδεικτούμενη!! Έχετε ΕΣΕΙΣ αποφασίσει ότι ΔΕΝ πρέπει να είναι ενωμένη και αγαπημένη;Εγώ επειδή έχω 2 παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να φύγω και να πάω και εγώ δεν ξέρω που και να μην γυρίσω ποτέ στο σπίτι μου επειδή Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ανώτερη και πρέπει να μείνει ενωμένη;Εγώ που διάβασα σαν μ@#@κας και έδωσα ΑΣΕΠ και πέρασα και είμαι και είμαι στον πίνακα διοριστέων είμαι παιδί ενός κατώτερου θεού;Η δική μου η οικογένεια πρέπει να βασανίζεται και να χωρίζει ; Να μην είναι ενωμένη επειδή ΕΣΥ σχεδίασες να μπεις στην εκπαίδευση....πηδώντας ;Δεν λέω επιλογή σου είναι... και καλά κάνεις... και πραγματικά θέλει κότσια να κάνεις 3 και 4 και παραπάνω παιδιά ... ναι να σας βοηθήσει το κράτος...αλλά όχι σε βάρος άλλωνΘεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτή τη διάκριση και αυτόν τον υποβιβασμό της δική μου οικογένειας....Καταντά ρατσιστικό..... δηλαδή μέχρι 3 παιδιά είμαστε "υποανάπτυκτοι" και παιδιά ενός άλλου θεού ενώ με 4 και πάνω είμαστε στο βασίλειο.......Μπορεί ο αγώνας σας να είναι δίκαιο...ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ τον εμφανίζεται είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ! Έχεις και εσύ το δίκιο σου όπως όλοι..Αλλά αν θεωρείς πως οι τρίτεκνοι ή οι πολύτεκνοι είναι τόσο προνομιούχοι γιατί δεν κάνεις το εύκολο που έκαναν και αυτοί ? ένα παιδί ακόμα ή και δύο? Ειναι τοοοοοοσο απλό ...και ......τότε θα δεις πως θα αλλάξεις άποψη. Υ.Γ Φιλικά .(Φαγωνόμαστε χωρίς να βλέπουμε τι μας έρχεται)
Παίρνω το θάρρος να σου απαντήσω εγώ, κι ας μην έχω δική μου οικογένεια ακόμη. Θεωρώι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΝΕΥΘΥΝΟ να κάνεις παιδιά, μόνο και μόνο για να διοριστείς στο Δημόσιο και μάλιστα κοντά στο σπίτι σου. Και δυστυχώς το έχω ακούσει από πολλούς: "ε, θα κάνω 4 παιδιά και μετά όλα θα είναι εντάξει, θα έχω την δουλειά μου και θα είμαι στο σπίτι μου"Και παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος...