0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δικαιότερο είναι το 60% να γίνει 100%. Να κλείσουν ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα βυσματοπαράθυρα!!!!
Συμφωνώ με para5. Είναι άδικο να μας κατηγορείτε όλους εμάς που είμαστε στο 24 μηνο ή 40%..λέγοντας ότι είμαστε εκέι με βύσμα. Εγώ προσωπικά, αγαπητή/ε landau θα ήμουν διορισμένη από το 2005, αν ίσχυε από τότε το 100% από ασέπ. Το τι κλάμα είχα ρίξει, το τι φωνές είχα κάνει για όσους ήταν στους πίνακες δεν φαντάζεσαι! Τεμπέληδες τους ανέβαζα, τεμπέληδες τους κατέβαζα, γιατί θεωρούσα ότι δεν είχαν δώσει ποτέ ασεπ κι είχαν μπει στους πίνακες με βύσμα. Και μέτα μπήκα κι εγώ στους πίνακες......Και τώρα έχω γίνει βυσματούχος και τεμπέλα για σένα που είσαι εκτος. Αχ! πώς μας κατάντησαν...
giati diladi dikeotero me 100% asep.diladi emeis pou trexame kai trexoume apo nomo se nomo kai proipiresia tosa xronia,tzampa tha pane ola auta?epeidi ise mallon se klado opos filologoi pou den mporeis na bris ores gia pds i oromisthios sou fteme emeis?kai den ine oloi bismatikoi.toso kairo sas akouo,asep,asep aman pia.!!!nai ok asep,alla oxi mono asep.opos voleuetai kathenas ta leei edo mesa.kirioi auti tin proipiresia tin exoume plirosei kai as min mas plirosan akoma...ante geia!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1104512&lngDtrID=251 ".....Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στο Δημόσιο, το 2010 παγώνουν όλες, με μερική εξαίρεση τους τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας. Σε αυτούς τους τομείς, διυπουργική επιτροπή θα εγκρίνει τις απολύτως αναγκαίες προκηρύξεις θέσεων.Όσοι είχαν περάσει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι προσλήψεις τους θα γίνουν σταδιακά από το 2011 και στα επόμενη έτη."