*

Αποστολέας Θέμα: Με το 40% τι θα γινει?????  (Αναγνώστηκε 42619 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Με το 40% τι θα γινει?????
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 08:16:15 pm »
Το δικαιότερο είναι το 60% να γίνει 100%. Να κλείσουν ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα βυσματοπαράθυρα!!!! :D

Δικαιότερο για ποιόν?
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:21 »

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:29:03 pm »
Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση δεν υπάρχει πλέον "δικαιότερο". Πολλοί από το 40% κτλ θα είχαν διοριστεί μέσω Ασεπ αν ο Ασεπ εδώ και χρόνια ήταν το 100% των διορισμών.

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 10:39:27 pm »
Όπως και πολλοί του ΑΣΕΠ δε θα είχαν διοριστεί αν εφαρμοζόταν ο νόμος Πεπονή για τα φροντιστήρια (το πασοκ κάνει πως δεν ακούει βέβαια).
Όπως και πολλοί του ΑΣΕΠ που έδωσαν παλαιότερα δε θα είχαν διοριστεί αν έδιναν αργότερα με μειωμένες θέσεις διοριστεών. Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω πώς αυτό το σύστημα εγγυάται την αξιοκρατία...
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 08, 2010, 11:32:32 pm »
Συμφωνώ με para5. Είναι άδικο να μας κατηγορείτε όλους εμάς που είμαστε στο 24 μηνο ή 40%..λέγοντας ότι είμαστε εκέι με βύσμα. Εγώ προσωπικά, αγαπητή/ε landau θα ήμουν διορισμένη από το 2005, αν ίσχυε από τότε το 100% από ασέπ. Το τι κλάμα είχα ρίξει, το  τι φωνές είχα κάνει για όσους ήταν στους πίνακες δεν φαντάζεσαι! Τεμπέληδες τους ανέβαζα, τεμπέληδες τους κατέβαζα, γιατί θεωρούσα ότι δεν είχαν δώσει ποτέ ασεπ κι είχαν μπει στους πίνακες με βύσμα. Και μέτα μπήκα κι εγώ στους πίνακες......Και τώρα έχω γίνει βυσματούχος και τεμπέλα για σένα που είσαι εκτος. Αχ! πώς μας κατάντησαν...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:37:21 »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 01:16:01 am »
Συμφωνώ με para5. Είναι άδικο να μας κατηγορείτε όλους εμάς που είμαστε στο 24 μηνο ή 40%..λέγοντας ότι είμαστε εκέι με βύσμα. Εγώ προσωπικά, αγαπητή/ε landau θα ήμουν διορισμένη από το 2005, αν ίσχυε από τότε το 100% από ασέπ. Το τι κλάμα είχα ρίξει, το  τι φωνές είχα κάνει για όσους ήταν στους πίνακες δεν φαντάζεσαι! Τεμπέληδες τους ανέβαζα, τεμπέληδες τους κατέβαζα, γιατί θεωρούσα ότι δεν είχαν δώσει ποτέ ασεπ κι είχαν μπει στους πίνακες με βύσμα. Και μέτα μπήκα κι εγώ στους πίνακες......Και τώρα έχω γίνει βυσματούχος και τεμπέλα για σένα που είσαι εκτος. Αχ! πώς μας κατάντησαν...

Καταρχάς, είμαι αγαπητός. Κατά δεύτερον, δεν είπα όλους όσοι είναι στους πίνακες βυσματούχους. Παρεξηγήσατε την γενική μου έκφραση :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος badtouch

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 01:14:41 pm »
giati diladi dikeotero me 100% asep.diladi emeis pou trexame kai trexoume apo nomo se nomo kai proipiresia tosa xronia,tzampa tha pane ola auta?
epeidi ise mallon se klado opos filologoi pou den mporeis na bris ores gia pds i oromisthios sou fteme emeis?kai den ine oloi bismatikoi.
toso kairo sas akouo,asep,asep aman pia.!!!
nai ok asep,alla oxi mono asep.opos voleuetai kathenas ta leei edo mesa.
kirioi auti tin proipiresia tin exoume plirosei kai as min mas plirosan akoma...ante geia!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 01:26:24 pm »
giati diladi dikeotero me 100% asep.diladi emeis pou trexame kai trexoume apo nomo se nomo kai proipiresia tosa xronia,tzampa tha pane ola auta?
epeidi ise mallon se klado opos filologoi pou den mporeis na bris ores gia pds i oromisthios sou fteme emeis?kai den ine oloi bismatikoi.
toso kairo sas akouo,asep,asep aman pia.!!!
nai ok asep,alla oxi mono asep.opos voleuetai kathenas ta leei edo mesa.
kirioi auti tin proipiresia tin exoume plirosei kai as min mas plirosan akoma...ante geia!

Αφού είναι το πρώτο σου μήνυμα στο φόρουμ, καλώς ήλθες. Επίσης, καλύτερα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες (εκπαιδευτικό φόρουμ είναι..). Και δεν είπα ότι όσοι έχουν προϋπηρεσία, είναι απαραίτητα βυσματικοί. Προσέχουμε τι διαβάζουμε :)
Φυσικά και είναι η καλύτερη δυνατή λύση (στην παρούσα κατάσταση) το 100% ΑΣΕΠ. Αλλά όσοι έχουν ήδη προϋπηρεσία, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πρέπει να υπάρχει μεταβατική περίοδος, κατά την οποία να μην χάνουν τα μόρια (όλη την Ελλάδα.. όργωσαν με ιδρώτα και αίμα, άλλωστε, ορισμένοι.. ε Μάρκο; )
Α.. και δεν είμαι φιλόλογος! Για φαντάσου! :)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος atripol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 07:37:30 pm »
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1104512&lngDtrID=251

".....Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στο Δημόσιο, το 2010 παγώνουν όλες, με μερική εξαίρεση τους τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας. Σε αυτούς τους τομείς, διυπουργική επιτροπή θα εγκρίνει τις απολύτως αναγκαίες προκηρύξεις θέσεων.

Όσοι είχαν περάσει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι προσλήψεις τους θα γίνουν σταδιακά από το 2011 και στα επόμενη έτη."

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 07:48:20 pm »
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1104512&lngDtrID=251

".....Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις στο Δημόσιο, το 2010 παγώνουν όλες, με μερική εξαίρεση τους τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας. Σε αυτούς τους τομείς, διυπουργική επιτροπή θα εγκρίνει τις απολύτως αναγκαίες προκηρύξεις θέσεων.

Όσοι είχαν περάσει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι προσλήψεις τους θα γίνουν σταδιακά από το 2011 και στα επόμενη έτη."

"Αναστολή όλων των προσλήψεων για το 2010 (με μερική εξαίρεση στους τομείς υγείας, παιδείας και ασφάλειας). Η αναστολή προσλήψεων για το 2010, όπως περιγράφεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δεν θα οδηγήσει σε ματαίωση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών διορισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη".

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1104525

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 09, 2010, 10:18:46 pm »
Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι του χρόνου δεν θα γίνει ΑΣΕΠ, μέχρι να απορροφηθούν αυτοί που θα βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο. Αυτό το είχα επισημάνει και σε παλιότερο μήνυμα και κάποιοι λέγανε ότι του χρόνου θα γίνει κανονικά ο ΑΣΕΠ, μάλιστα προσδιόριζαν και ημερομηνία.
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 10:54:28 pm »
κανενα νεοτερο για το 40%? ??? ??? ???
Κανενα νεότερο?!?!?!?!?!
κα8ε πληροφορια δεκτη!

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 28, 2010, 10:45:08 pm από LG_Shine »

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Μαρτίου 07, 2010, 10:12:20 pm »
Παιδια δεν γινεται να καθόμαστε με σταυρωμένα χερια....δεν ειναι δυνατόν να ειμαι μόνο εγω που θα ηλπιζα να διοριστω με το 40%?!?!?!
αν δεν ξεσηκωθούμε το χάσαμε!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μαρτίου 08, 2010, 09:54:09 am »
Οσοι διορίζονταν φέτος από όλες τις κατηγορίες ΔΕΝ χάνουν το διορισμό, διότι υπάρχει νομικό κώλυμμα.

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μαρτίου 10, 2010, 08:12:34 pm »
"οσοι κατοχυρώνουν δικαίωμα διορισμου"...τι σημαίνει αυτο βρε παιδια.!?!?!?!??
θα διιορίσει απο το 40%????
πόσο λετε να ειναι η βαση του τελευταλιου αν διορίσει απο 40%???????????????????????????????????????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)