*

Αποστολέας Θέμα: Με το 40% τι θα γινει?????  (Αναγνώστηκε 42603 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Με το 40% τι θα γινει?????
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 12, 2010, 10:55:02 pm »
Ουυυυυυυυυφ ολο κανουε κυκλους γυρω γυρω και δεν βγαζουμε ακρη για το τι θα γινει τελικα με το 40%???????
θα διοριστούμε αραγε??!?!?!?!?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:48:36 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 13, 2010, 08:25:02 am »
Ειλικρινα εχω παθει μια πλακα με αυτα που διαβαζω!!!!!!!!
ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 40% απο τους διοριστεους του ασεπ σε περιοχη διορισμου!!!!Ποσες φορες θα το γραψω για να το καταλαβουν καποιοι!!!!
Οσο για αυτους που δινουν ευχες  να μην διοριστει το 40% θα πρεπε να ξερουν πως υπαρχουν πολλες μα πολλες ενδειξεις πως ο διαγωνισμος δεν ειναι αδιαβλητος και πως τα θεματα διαρρεουν για καποιους τυχερους ...ισως και απο καποια φροντιστηρια!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
1)Ατομο της σχολης μου που ηταν του κλωτσου και του μπατσου λιγο πριν μπει μεσα στην ταξη να γραψει ελεγε με πολλη μεγαλη ανεση πως εχει μια  διαισθηση οτι θα γραψει 100% στο γνωστικο!!Αποτελεσμα...εγραψε 100%!Να προσθεσω δε πως πηγενε καθε ενα τεταρτο τουαλετα!!Γιατι αραγε;;;;απο το πολυ αγχος που ειχε μηπως δεν αντιγραψει αυτα που του δωσανε σωστα!!
2)Γυμναστης απο την  λιστα διοριστεων του ΑΣΕΠ ΔΕΝ ηξερε ποσα ειναι οι βασικοι παιχτες του βολλει και ποσοι οι αναπληρωματικοι!!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;;
ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ για πινακες μεσα στους οποιους οι περισσοτεροι εχουν φτυσει ΑΙΜΑ να μαζεψουν αυτα τα μορια !!!Δεν τους χαριστηκαν ...ουτε πληρωσαν !!!!Τα δουλεψαν!!!!!!!

Χθες, σε εργασίες διημερίδας για φιλολόγους, ένας προσκεκλημένος καθηγητής της φιλοσοφικής ανάμεσα σε άλλα είπε από το βήμα και τα εξής τραγελαφικά που είδε σε αναβαθμολογήσεις γραπτών του ασέπ: γραπτό διδαακτικής αρχαίων στο οποίο δεν υπήρχε η παραμικρή αναφορά για το θέμα καθαυτό αλλά όλο το τετράδιο ήταν γεμάτο αναφορές στη διάταξη των θρανίων , στο χωρισμό σε ομάδες κλπ.. είχε πάρει βαθμό 95 από τον έναν βαθμολογητή και 25 από τον άλλον. Πώς εξηγείται το 95 αναρωτιόταν κι ο ίδιος... Σε άλλο γραπτό.. προκειμένου, όπως ανέφερε, ο εξεταζόμενος να αποδείξει ότι η ιλιάδα είναι αντιπολεμικό έργο έλεγε πως θα προέβαλε ως ταινία στους μαθητές το.. "Υπολοχαγός Νατάσα" με τη
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 13, 2010, 09:09:32 am »
Ουυυυυυυυυφ ολο κανουε κυκλους γυρω γυρω και δεν βγαζουμε ακρη για το τι θα γινει τελικα με το 40%???????
θα διοριστούμε αραγε??!?!?!?!?
άκρη θα βγαλουμε μόνο εαν ανακοινωσει την αποφασή της η Υπουργός, όλα τα υπόλοιπα ειναι απλά συζητηση

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 13, 2010, 09:38:18 am »
Ειλικρινα εχω παθει μια πλακα με αυτα που διαβαζω!!!!!!!!
ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ 40% απο τους διοριστεους του ασεπ σε περιοχη διορισμου!!!!Ποσες φορες θα το γραψω για να το καταλαβουν καποιοι!!!!
Οσο για αυτους που δινουν ευχες  να μην διοριστει το 40% θα πρεπε να ξερουν πως υπαρχουν πολλες μα πολλες ενδειξεις πως ο διαγωνισμος δεν ειναι αδιαβλητος και πως τα θεματα διαρρεουν για καποιους τυχερους ...ισως και απο καποια φροντιστηρια!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
1)Ατομο της σχολης μου που ηταν του κλωτσου και του μπατσου λιγο πριν μπει μεσα στην ταξη να γραψει ελεγε με πολλη μεγαλη ανεση πως εχει μια  διαισθηση οτι θα γραψει 100% στο γνωστικο!!Αποτελεσμα...εγραψε 100%!Να προσθεσω δε πως πηγενε καθε ενα τεταρτο τουαλετα!!Γιατι αραγε;;;;απο το πολυ αγχος που ειχε μηπως δεν αντιγραψει αυτα που του δωσανε σωστα!!
2)Γυμναστης απο την  λιστα διοριστεων του ΑΣΕΠ ΔΕΝ ηξερε ποσα ειναι οι βασικοι παιχτες του βολλει και ποσοι οι αναπληρωματικοι!!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;;
ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ για πινακες μεσα στους οποιους οι περισσοτεροι εχουν φτυσει ΑΙΜΑ να μαζεψουν αυτα τα μορια !!!Δεν τους χαριστηκαν ...ουτε πληρωσαν !!!!Τα δουλεψαν!!!!!!!

Δηλαδή, αυτοί που έχουν μόνο προυπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ είναι κατά κανόνα (πλην λίγων εξαιρέσεων) τα λεγόμενα κατ΄εμέ ''κατάπτυστα'' βύσματα κατ΄άλλους αξιοπρεπή ( κατ΄ανάγκη) βύσματα.
Από αυτούς που έχουν πετύχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ υπάρχουν κάποιοι κατάτυστοι που κατάφεραν να γράψουν καλά λόγω διαρροής των θεμάτων, όπως και ορισμένοι  άσχετοι διορθωτές!

Καλά όλα αυτά... Δεν έχουν τέλος...

Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.

Πως μπορεί κάποιος  εκπαιδευτικός (χωρίς να ανήκει σε κάποια κοινωνικά αδύναμη ειδική κατηγορία) 14 χρόνια μετά την θέσπιση του νόμου Πεπονή για το ΑΣΕΠ να απαιτεί να διοριστεί στο δημόσιο χωρίς να έχει να δείξει ούτε μια επιτυχία στον διαγωνισμό;;;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΡΑΣΟΣ!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:48:36 »

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 13, 2010, 10:47:41 am »
Θρασος εχεις εσυ με ολα αυτα που γραφεις!!!!
Προφανως δεν ανηκεις στην κατηγορια του  40% αλλα ουτε στην κατηγορια του ΑΣΕΠ!
Επομενως καταλαβαινω απολυτα την δυσκολη θεση σου!!
Ασ διαβασουν καποιοι το ΦΕΚ της προκυρηξης τι ακριβως αναφερει  για το 40%  για τα σχολικα ετη 2009-2010 και 2010-2011!! Και ας περιμενουν  λιγο καιρο να δουν τον διορισμο και επισημα οσων ανηκουν σε αυτη την κατηγορια!!Οπως και στις κατηγοριες του 30μηνου  και 24μηνου! !!
Οσο για τα μορια....τα δουλεψαμε ...δεν τα πηραμε σε μια νυχτα κρυφα σε ενα σκονακι!!!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 13, 2010, 11:01:15 am »
Θρασος εχεις εσυ με ολα αυτα που γραφεις!!!!
Προφανως δεν ανηκεις στην κατηγορια του  40% αλλα ουτε στην κατηγορια του ΑΣΕΠ!
Επομενως καταλαβαινω απολυτα την δυσκολη θεση σου!!
Ασ διαβασουν καποιοι το ΦΕΚ της προκυρηξης τι ακριβως αναφερει  για το 40%  για τα σχολικα ετη 2009-2010 και 2010-2011!! Και ας περιμενουν  λιγο καιρο να δουν τον διορισμο και επισημα οσων ανηκουν σε αυτη την κατηγορια!!Οπως και στις κατηγοριες του 30μηνου  και 24μηνου! !!
Οσο για τα μορια....τα δουλεψαμε ...δεν τα πηραμε σε μια νυχτα κρυφα σε ενα σκονακι!!!

Έχω απ΄όλα. Και ΑΣΕΠ και προυπηρεσία. Αν υπάρξουν κενές θέσεις στο μέλλον, καπως θα διοριστώ και εγω.  Δεν έχω πια καμία αγωνία και κανένα πανικό...
Έχω αρχίσει να τα βαριέμαι όλα αυτά...
Σου εύχομαι να διοριστείς και χωρίς τον ΑΣΕΠ...
Δεν κάνειςι δα και κανένα έγκλημα. Μπροστά σ΄αυτά που γίνονται τριγύρω...
Κουβέντα να γίνεται...

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 13, 2010, 11:19:20 am »
Ε τοτε πραγματικα ανηκεις στην κατηγορια που θιγεται περισσσοτερο!!
Γιατι αυτοι που ανηκουν στο 40% αργα η γρηγορα θα διοριστουν!!
Υπαρχουν ομως αρκετοι συναδερφοι που εχοντας καποια μορια δεν εχουν κανενα πλεον δικαιωμα διορισμου!!
Ειχε μιλησει για ενα μεταβατικο σταδιο που στην ουσια ...αφορα αυτους που νομιμα  πρεπει να διορισει  επομενως δεν υπαρχει  μεταβατικο σταδιο!!!!!!!!Ξυπνηστε!!!!!! ....ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΛΕΟΝ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ!!!!!ΖΗΤΩ Η ΣΚΛΑ

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 13, 2010, 12:06:52 pm »
γι'αυτο καλυτερα να συμμετεχουμε σε οποια απεργια προκηρυχθει, για να μην μας περνανε για χαϊβανια!ειναι απαραδεκτο!να τραβαμε ζορια πανω στα βουνα ή στα πελαγα για μορια  και να πετανε σαν την ηρα απο το σιταρι ::) ::) ::)
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 13, 2010, 08:41:03 pm »
Δηλάδη δεν είναι δυνατόν βρε παιδια να τρεχουμε δεξια και αριστερα τοσα χρονια για να φτασουμε τα πολυπόθητα μόρια του διορισμού και τωρα να μας λένε ατυχήσατε!!!!
Απο τη μια στιγμή στην άλλη..??!?!?!?!?!

ε ΟΧΙ!!! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?????

ΝΑΙ καταλαβαινω να περάσει σε αλλαγές...ΑΛΛΑ να τις κάνει σε βάθος χρόνου..
να πει ας πουμε...
οποιοι μαζέψατε προυπηρεσια να δουμε τι θα σας κάνουμε..αλλα απο δω και στο εξης οι υπόλοιποι..οι νέοι αφιχθέντες...να ξερετε δεν θα ισχύει πια....
Να ξέρει ο καθένας να κάνει  τις επιλογές του!
δεν θα ετρεχα βρε παιδια στα βουνα και στα λαγκάδια αν ήξερα οτι θα γινόταν ετσι...ετρεξα όμως....απαιτω λίγο σεβασμό και ανταποκριση στους κόπους μου..
Εκανα πολλές ακυρλωσεις για να τρεχς δεξιά και αριστερα για τα μόρια...καθυστερησα πολλά πράγματα στη ζωή μου...ακόμη και το να γινω μάνα...γιατι ο αντρας μου ηταν 500 χιλιόμετρα μακρυα....γιατι?!?!?!? γιατι εγω εφευγα να μαζεψω 2-3 μόρια τη χρονιά.... αλλα λέγαμε ειναι για καλό...
αν ηξερα οτι δε θα μου λέγαν στο τέλος....δωσε τωρα και ασεπ...θα ειχα κανει χρόνια πριν παιδια!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2010, 08:47:26 pm από LG_Shine »

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 13, 2010, 08:46:52 pm »
Δηλάδη δεν είναι δυνατόν βρε παιδια να τρεχουμε δεξια και αριστερα τοσα χρονια για να φτασουμε τα πολυπόθητα μόρια του διορισμού και τωρα να μας λένε ατυχήσατε!!!!
Απο τη μια στιγμή στην άλλη..??!?!?!?!?!

ε ΟΧΙ!!! ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?????

ΝΑΙ καταλαβαινω να περάσει σε αλλαγές...ΑΛΛΑ να τις κάνει σε βάθος χρόνου..
να πει ας πουμε...
οποιοι μαζέψατε προυπηρεσια να δουμε τι θα σας κάνουμε..αλλα απο δω και στο εξης οι υπόλοιποι..οι νέοι αφιχθέντες...να ξερετε δεν θα ισχύει πια....
Να ξέρει ο καθένας να κάνει  τις επιλογές του!
δεν θα ετρεχε βρε παιδια στα βουνα και στα λαγκάδια αν ήξερα οτι θα γινόταν ετσι....ετρεξα όμως....απαιτω λίγο σεβασμό και ανταπορκιση στους κόπους μου..

Τώρα θα κατάλαβες γιατί 1 στους 3 Έλληνες είναι μετανάστης.
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02 Κοιτάω πάντα μπροστά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 13, 2010, 09:09:07 pm »
θυμάστε πέρσι που είχαν πει ότι οι ΟΑΕΔίτες θα μπουν στον πίνακα διορισμών με τη μισή προυπηρεσία τους;αν ισχύσει αυτό, κατά τη γνώμη μου, τους παίρνει να διορίσουν μισούς περίπου από κάθε κατηγορία...
ειδικά για το 24μ νομίζω ότι θα πάρει το 1/3 περίπου, δεδομένου ότι φέτος είναι ούτως ή άλλως περισσότεροι από τους περσινούς...

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Μαρτίου 13, 2010, 09:14:23 pm »
[quote author=
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Μαρτίου 13, 2010, 09:21:15 pm »
Πολλες φορες η πορεια των πραγματων εξαρταται απο την πιεση και την επιμονη καποιων κοινωνικων ομαδων!!
Ειναι ξεκαθαρο πως τα ατομα που θιγονται ειναι αυτα που ειχαν προυπηρεσια χωρις ομως να ειναι σε καμια κατηγορια (40%..24μηνο ..30μηνο) και δυστυχως εχει σκοπο να τους πεταξει σε καλαθι αχρηστων λεγοντας πως θελει τους καλυτερους!!ποιους καλυτερους κυρια μου;;;;;θα ειναι αξιοκρατικη η διαδικασια διορισμου πλεον;;;;;αμφιβαλλω!!!θα πλουτισουν παλι τα φροντιστηρια!!!
Κανονικα θα επρεπε ολοι μας να ειμαστε σε καθημερινη βαση εξω απο το υπουργειο και οχι να κανουμε εικασιες για το ποσους και ποιους θα διορισει!!!που στην τελικη πρεπει να προσλαβει  περιπου 6000 εκπαιδευτικους αυτη την χρονια!αναγκαζεται απο τον νομο να το κανει!!δεν μας κανει χαρη!!λογικα το νομοσχεδιο θα το βγαλει καλοκαρι για να πιασει αρκετους σε κατασταση διακοπων !!μετα το καταβασε σε  3000 και τους αλλους σε μεταβατικο σταδιο!!να μπουν ομως και στο μεταβατικο σταδιο και οι συναδερφοι που εχουν προυπηρεσια  χωρις να ανηκουν σε καποια κατηγορια...αφου οταν γυριζαν ολη την Ελλαδα ..τα πολυποθητα μορια επιζητουσαν!Επισης  το μεταβατικο σταδιο απο οτι φαινεται  γινεται για να αναβαλλει την προκυρηξη του νεου διαγωνισμου!!
Ειναι ξεκαθαρο:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ αφυπνιστουμε και να αγωνιστουμε για το μελλον ...γιατι επονται και τα χειροτερα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 13, 2010, 09:35:14 pm »
Πολλες φορες η πορεια των πραγματων εξαρταται απο την πιεση και την επιμονη καποιων κοινωνικων ομαδων!!
Ειναι ξεκαθαρο πως τα ατομα που θιγονται ειναι αυτα που ειχαν προυπηρεσια χωρις ομως να ειναι σε καμια κατηγορια (40%..24μηνο ..30μηνο) και δυστυχως εχει σκοπο να τους πεταξει σε καλαθι αχρηστων λεγοντας πως θελει τους καλυτερους!!ποιους καλυτερους κυρια μου;;;;;θα ειναι αξιοκρατικη η διαδικασια διορισμου πλεον;;;;;αμφιβαλλω!!!θα πλουτισουν παλι τα φροντιστηρια!!!
Κανονικα θα επρεπε ολοι μας να ειμαστε σε καθημερινη βαση εξω απο το υπουργειο και οχι να κανουμε εικασιες για το ποσους και ποιους θα διορισει!!!που στην τελικη πρεπει να προσλαβει  περιπου 6000 εκπαιδευτικους αυτη την χρονια!αναγκαζεται απο τον νομο να το κανει!!δεν μας κανει χαρη!!λογικα το νομοσχεδιο θα το βγαλει καλοκαρι για να πιασει αρκετους σε κατασταση διακοπων !!μετα το καταβασε σε  3000 και τους αλλους σε μεταβατικο σταδιο!!να μπουν ομως και στο μεταβατικο σταδιο και οι συναδερφοι που εχουν προυπηρεσια  χωρις να ανηκουν σε καποια κατηγορια...αφου οταν γυριζαν ολη την Ελλαδα ..τα πολυποθητα μορια επιζητουσαν!Επισης  το μεταβατικο σταδιο απο οτι φαινεται  γινεται για να αναβαλλει την προκυρηξη του νεου διαγωνισμου!!
Ειναι ξεκαθαρο:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ αφυπνιστουμε και να αγωνιστουμε για το μελλον ...γιατι επονται και τα χειροτερα!!!!!

συμφωνω απολυτα!!!!!
Οσοι εχουμε προυπηρεσια..και ειδικά οσοι εχουν και αρκετη μάλιστα ...πρεπει να ξεσηκωθούμε!!!!
δεν μπορει με το ετσι θέλω καθε φορα αναλογα με τις ορέξεις της καθε υπουργού να παιζουν με τις ζωες μας!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΑΜΕΣΑ>....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182543
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144