0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω γράψει και αλλού ( δεν θυμάμαι πού). 160 άτομα δεν είναι στο 40%;; Τι μιλάμε για βάση διορισμού; Τι κι αν έχω 32 μόρια!! Θα διοριστώ; ΟΧΙ. Γιατί;; ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΙ ΟΑΕΔΙΤΕΣ!! Η σειρά μου ήταν 117 στον πίνακα διορισμών το Καλοκαίρι του 2009, τώρα με μία πρόχειρη π΄ροβλεψη κάποιου από το φόρουμ διαπίστωσα ότι φτάνω κοντά στο 200! Πολλοί βρίσκονται στην ίδια θέση μ' εμένα. Γιατί δεν συγκεντρωνόμαστε να κινηθούμε δικαστικά, ρε παιδιά! Δεν μπορεί κάτι θα πετύχουμε. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα πράγματα γύρω από νομικές διαδικασίες, ας μας πει. Μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα με προσφυγή;
Kαλά, στο δικό σας κόσμο ζείτε! Εδώ πάμε φουλ για ΔΝΤ το λιγότερο και εσείς ονειρεύεστε διορισμό στο δημόσιο; Όπου να 'ναι, ξεκινάνε να ξεφορτώνουν κόσμο από το δημόσιο και εσείς μαλώνετε ποιος έχει σειρά για διορισμό; Κανέναν δεν πρόκειται να διορίσουν... είναι απλό!
Παράθεση από: vt70 στις Απριλίου 08, 2010, 03:28:38 amKαλά, στο δικό σας κόσμο ζείτε! Εδώ πάμε φουλ για ΔΝΤ το λιγότερο και εσείς ονειρεύεστε διορισμό στο δημόσιο; Όπου να 'ναι, ξεκινάνε να ξεφορτώνουν κόσμο από το δημόσιο και εσείς μαλώνετε ποιος έχει σειρά για διορισμό; Κανέναν δεν πρόκειται να διορίσουν... είναι απλό! Αποκλείεται να μη διοριστεί κανείς.Απλώς, θα διοριστούν ελάχιστοι...
Δηλαδή για να καταλάβω θα διοριστουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ απο το 40% 160 ατομα?? 80 φετος και 80 του χρόνου?ε τι σκατουλίτσες μεταβατική περίοδος ειναι αυτη???ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ!!!!οι υπόλοιποι που λέει οτι θα διοριστουν???οι υπόλοιποι με προυπηπεσίες μεγάλες τι θα απογίνουν βρε παιδια???