0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=13428&catid=3&la=1ξερω,ξερω...θα βρεθει καποιος-α που θα πει οτι ειμαι κακος,αναλγητος,οτι κλαιγομαι....που τα κακα παιδακια διοριζονται πριν απο μενα,αρα ειμαι και ζηλιαρης.......αλλα για διαβαστε και πειτε μου: σας φαινεται τοσο δυσκολο σ'αυτη τη χωρα να γινουν τετοια πραγματα στους πινακες αναπληρωτων;εχει ψαξει κανεις ποσοι εχουν δηλωσει τριτεκνία εννοωντας οτι οι ιδιοι ειναι παιδια τριτεκνης οικογενειας και οχι γονεις τριων τεκνων;ξερετε οτι το ασεπ τα δεχεται;καρατσεκαρισμενο!!!!
Δε με γνωριζεις και δεν ξερεις....δεν περασα τον ασεπ για ελαχιστα μορια....0,1 !θεωρεις εμενα αχρηστη και εσενα Ικανότατη???Ειρηνη ημιν πια!!!!Τερμα οι τσακωμοι!!! Ο τιλος ηταν ξεαθαρος..ας μην εμπαινες να διαβαζες τι γραφουμε!εδω λενε πως δε θα διοριστει κανεις και σεις μιλατε για βυσματα και ικανοτητες!!!ελεος πια
1.ο κλαδος δεν ειναι ουτως η αλλως ενας αλλα διασπασμενος ακριβως επειδη καποιοι δεχτηκαν να καταστουν δουρειοι ιπποι προς ιδιον οφελος.
Θέλω να ρωτήσω,αφού για να διοριστεί κάποιος με το 24μηνο πρέπει να έχει και επιτυχία στον ΑΣΕΠ,όλοι οι του ΟΑΕΔ εμπίπτουν στην κατηγορία του 40%
Λογικά ναι. Πάντως (υποθετικό σενάριο) αν είναι να ενταχθούν/διοριστούν οι οαεδίτες με το 40% και φέτος δεν διορίσει κανέναν από το 40%, αυτό θα είναι κάτι σαν θεία δίκη. Τα βίσματα που κατάφεραν να μαζέψουν προϋπηρεσία σε εποχές που δεν υπήρχε ούτε Ασεπ ούτε ωρομισθία και έπειτα πίεσαν πολιτικούς να τους εντάξουν στο υπεπθ, τελικά δεν διορίζονται.... παρά τρίχα.
Οι τελευταίες πληροφοφορίες από το υπουργείο: κανένας διορισμός από το 24μηνο. παιδια αρχίστε πάλι το διάβασμα. Γιατί χάνετε χρόνο μπροστά στον υπολογιστή; σήμερα το έμαθα και είμαι να πεθάνω !