*

Αποστολέας Θέμα: Με το 40% τι θα γινει?????  (Αναγνώστηκε 42827 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: Με το 40% τι θα γινει?????
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 10:58:39 am »
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=13428&catid=3&la=1
ξερω,ξερω...θα βρεθει καποιος-α που θα πει οτι ειμαι κακος,αναλγητος,οτι κλαιγομαι....που τα κακα παιδακια διοριζονται πριν απο μενα,αρα ειμαι και ζηλιαρης.......αλλα για διαβαστε και πειτε μου:  σας φαινεται τοσο δυσκολο σ'αυτη τη χωρα να γινουν τετοια πραγματα στους πινακες αναπληρωτων;εχει ψαξει κανεις ποσοι εχουν δηλωσει τριτεκνία εννοωντας οτι οι ιδιοι ειναι παιδια τριτεκνης οικογενειας και οχι γονεις τριων τεκνων;ξερετε οτι το ασεπ τα δεχεται;καρατσεκαρισμενο!!!!

Εγώ που μπορεί να θεωρώ αδέρφια μου όλο τον κόσμο (ή έστω τους μετανάστες, κατά το "μετανάστες αδέρφια μας" των αναρχικών), να δηλώσω πολύτεκνος να διοριστώ αμέσως;;; :D ;D :P
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:22 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:34:04 pm »
Δε με γνωριζεις και δεν ξερεις....
δεν περασα τον ασεπ για ελαχιστα μορια....0,1 !
θεωρεις εμενα αχρηστη και εσενα Ικανότατη???

Ειρηνη ημιν πια!!!!

Τερμα οι τσακωμοι!!!
Ο τιλος ηταν ξεαθαρος..ας μην εμπαινες να διαβαζες τι γραφουμε!
εδω λενε πως δε θα διοριστει κανεις και σεις μιλατε για βυσματα και ικανοτητες!!!
ελεος πια

Θα απαντησω για τελευταια φορα:
1. Λες πως για 0,1 μοριο δεν ήσουν στους επιτυχοντες. Σου λεω πως για 2 ερωτήσεις κάποιοι δεν ηταν στους διοριστεους και δε θα διοριστουν, γιατι δεν εχουν ΠΔΣ και ειναι πιο πισω στον πινακα απο καποιους που μαζεψαν μονο μ' αυτον τον τροπο μορια!
2. Μου γραφεις: ¨"ας μην εμπαινες να διαβαζες τι γραφουμε!"
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:37:11 pm »
Είναι λίγο κουραστική η καραμέλα με τους δασκάλους... Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνουμε συγκρίσεις ανάμεσα σε ανόμοια πράγματα!
Αν μας απορροφούσαν κι εμάς στο 120% ούτε εμείς θα είχαμε λόγους να ερίζουμε, απλά θα παραβλέπαμε την αδικία γιατί η μνήμη μας είναι μνήμη ψαριού!
Συν τοις άλλοις οι δάσκαλοι προσλαμβάνονται και τελικά διορίζονται μόνο με βάση το ότι έχουν το πτυχίο τους, όχι μπάρμπα γνωστό να τους δίνει την ευκαιρία στην προϋπηρεσία!

Σε κλάδους όπως οι δικοί μας που η απορρόφηση πλέον θα αφορά τον 1 στους 50 η αδικία βγάζει μάτι!!!
Μάλλον έπρεπε να περιμένεις αντίδραση στο θέμα που άνοιξες.

Και πριν με αρχίσεις κι εμένα με το αν σε ξέρω, κι αν είσαι εσύ άχρηστη κι εγώ ικανότατη, η απάντηση σε όλα είναι όχι, δυστυχώς όμως ξέρω υπερβολικά πολλούς που μάζεψαν προϋπηρεσία με 10ωρη ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα από την ηλικία των 22 λόγω μάνας υποδιευθύντριας, πατέρα υποστράτηγου κτλ, ή ως αναπληρωτές στη δυσπρόσιτη Αθωνιάδα με ανύπαρκτο κριτήριο πρόσληψης, ή στον ΟΑΕΔ με την απόλυτη προτεραιότητα στην πρόσληψη των ΟΑΕΔιτών καθηγητών. Κι ολοι αυτοί αναμένουν διορισμό του χρόνου, τη στιγμή που υπερβολικά πολλοί τα προηγούμενα χρόνια για μισό μόριο μείναμε έξω από τους διοριστέους ΑΣΕΠ, μάντεψε γιατί! Για να πάρουν περισσότερους σαν όλους τους προηγούμενους!

[/quote]

Πες τα, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος dimfil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 04:48:14 pm »
Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ. ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ  ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΣΕΠ. ΑΜΑΝ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΜΟΡΙΑ...ΑΚΟΥ 27 ΜΟΡΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ? ΑΠΟ ΠΟΥ? ΕΛΕΟΣ...ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΙΑ ΛΟΓΩ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΙΟ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 10 ΦΛΕ
ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:38:22 »

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 04, 2010, 06:41:15 pm »
Οποιος δεν εχει περασει συναδελφοι απο την κολαση του ΑΣΕΠ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να σιωπα,και μονο που θα διοριστουν καποιοι απο αυτους ειναι προκλητικο και θα επρεπε να πουν και ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος φρουφρού

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 01:11:27 pm »
Όσο περισσότερο διασπασμένος είναι ο κλάδος, τόσο το καλύτερο. Όσοι περισσότεροι ερίζουν, αποτελεσματικότερο.

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 04:14:08 pm »
1.ο κλαδος δεν ειναι ουτως η αλλως ενας αλλα διασπασμενος ακριβως επειδη καποιοι δεχτηκαν να καταστουν δουρειοι ιπποι προς ιδιον οφελος.Με την παραπανω κατηγορια δεν μπορω να συνδεθω πνευματικα,λυπαμαι.
2. η διασπαση δεν ειναι σημερινη.Οι περισσοτεροι τραφηκαν απο αυτην:
οι μετα επετηριδα εναντι των πριν,οι εχοντες προυπηρεσια επι επετηριδας εναντι των μη εχοντων,οι μη ΑΣΕΠιτες αλλα με μεσον εναντι των επιτυχοντων αλλα ατυχων,οι στη μεταβατικη που σε λιγο θα θεσπιστει εναντι των εχοντων λιγοτερη προυπηρεσια και παει λεγοντας.
Επομενως ο καθεις κοιταζει τον εαυτο του εδω και πολλα-πολλα χρονακια κι αποδειξη οτι στις συγκεντρωσεις διαμαρτυριας δεν παταει ψυχη.Οι νεοτεροι βολευονται απο  τα νεα μετρα-παντα θα ισχυει αυτο.Οσοι τωρα διαμαρτυρονται σε λιγο,αν διορισθουν,θα τα ξεχασουν ολα.Και η ζωη θα συνεχισθει.
Ψαξτε τους παλιοτερους στο φορουμ που διοριστηκαν  και αν βρειτε 10 πειτε μου
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2010, 07:20:10 pm από evants »

Αποσυνδεδεμένος ΟΡΑΤΙΟΣ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 07:51:57 pm »
  Θέλω να ρωτήσω,αφού για να διοριστεί κάποιος με το 24μηνο πρέπει να έχει και επιτυχία στον ΑΣΕΠ,όλοι οι του ΟΑΕΔ εμπίπτουν στην κατηγορία του 40%

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 08:02:25 pm »
Ω ναι και οχι μονο ανηκουν στο 40% αλλα θα μας πεταξουν εξω εμας τους 24 μηνιτες απο το διορισμο διοτι εκει που θα διοριζομασταν με το 40 μιας και δε προβλεπεται να εχει αναγκες φετος η υπηρεσια , μας τρωνε τις θεσεις δυστυχως κατα εκει παει το πραγμα.Ειναι στα παλαισια της αξιοκρατιας που εχει κανει μανιερα η Διαμαντοπουλου.Δυστυχως .

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 08:04:43 pm »
1.ο κλαδος δεν ειναι ουτως η αλλως ενας αλλα διασπασμενος ακριβως επειδη καποιοι δεχτηκαν να καταστουν δουρειοι ιπποι προς ιδιον οφελος.
Σωστό!!!

Θέλω να ρωτήσω,αφού για να διοριστεί κάποιος με το 24μηνο πρέπει να έχει και επιτυχία στον ΑΣΕΠ,όλοι οι του ΟΑΕΔ εμπίπτουν στην κατηγορία του 40%
Λογικά ναι. Πάντως (υποθετικό σενάριο) αν είναι να ενταχθούν/διοριστούν οι οαεδίτες με το 40% και φέτος δεν διορίσει κανέναν από το 40%, αυτό θα είναι κάτι σαν θεία δίκη. Τα βίσματα που κατάφεραν να μαζέψουν προϋπηρεσία σε εποχές που δεν υπήρχε ούτε Ασεπ ούτε ωρομισθία και έπειτα πίεσαν πολιτικούς να τους εντάξουν στο υπεπθ, τελικά δεν διορίζονται.... παρά τρίχα.

Αποσυνδεδεμένος DEXTER

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 08:32:19 pm »
Οι τελευταίες πληροφοφορίες από το υπουργείο: κανένας διορισμός από το 24μηνο. παιδια αρχίστε πάλι το διάβασμα. Γιατί χάνετε χρόνο μπροστά στον υπολογιστή; σήμερα το έμαθα και είμαι να πεθάνω !

Αποσυνδεδεμένος Pliroforikios20

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 09:13:43 pm »
Ego eimai oromisthios Pliroforikis me paidagogiki eparkeia apo ASPAITE kai metaptyxiako stin eidikotita mou aporifthis apo Sivitanidio, parolo pou imoun pliris prosonton, kai exo pente xronia pou kano mathimata sta oloimera. Eho mazepsei 12 moria me kopo kai polles thisies. O diorismos sta oloimera den eixe oute visma, oute donti opos kseroun oi Synadelfoi kathigites pliroforikis. Episis den eho ti dinatotita na apodoso se ena grapto diagonismo opos o ASEP logo mathisiakon diskolion pou antimetopizo.
Opoios thelei na steiloume ena eponimo minima stin ypourgo, wste na diasfalistei o diorismos tou 40% alla kai na katohirothi i aksiokratia, mporei na ypograpsei sto http://gopetition.com/online/33191.html

PS O ASEP mono aksiopistos kai egyros den einai....

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #40 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 09:16:24 pm »
Λογικά ναι. Πάντως (υποθετικό σενάριο) αν είναι να ενταχθούν/διοριστούν οι οαεδίτες με το 40% και φέτος δεν διορίσει κανέναν από το 40%, αυτό θα είναι κάτι σαν θεία δίκη. Τα βίσματα που κατάφεραν να μαζέψουν προϋπηρεσία σε εποχές που δεν υπήρχε ούτε Ασεπ ούτε ωρομισθία και έπειτα πίεσαν πολιτικούς να τους εντάξουν στο υπεπθ, τελικά δεν διορίζονται.... παρά τρίχα.

οι οαεδιτες δεν εμπιπτουν στο 24μηνο αλλα στο 40.Αρα θα διοριστουν γιατι το 40% ειναι νομοθετημενο.Το 24μηνο με ασεπ δεν ειναι ,παρα οριζεται κατ'αναλογια προς τις αναγκες,που εθιμικα κατεληγε στο διορισμο αλλα χωρις εγγυηση.

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Φεβρουαρίου 06, 2010, 09:23:31 pm »
Οι τελευταίες πληροφοφορίες από το υπουργείο: κανένας διορισμός από το 24μηνο. παιδια αρχίστε πάλι το διάβασμα. Γιατί χάνετε χρόνο μπροστά στον υπολογιστή; σήμερα το έμαθα και είμαι να πεθάνω !
το υπουργειο δεν ξερει τι του γινεται,οχι βεβαια οτι αμφισβητω την αληθεια των λεγομενων σου.Εχω παρει ενα σωρο τηλεφωνα και καθε φορα μου λενε ενα σωρο διαφορετικα πραγματα,αν υποθεσουμε οτι ξερουν κατι.Συνηθως με παραπληροφορουν και εγω με τη σειρα μου εχω γραψει απιστευτες μπουρδες σ'αυτο το φορουμ , επειδη ετσι μου τα ειχαν πει.
Πιθανον να κοπουν οι διορισμοι του 24μηνου για φετος αλλα ας περιμενουμε.Εγραψα στο προφιλ του φεισμπουκ της αγαπημενης μας Πατισαχ (σουλτανας)Αννας και η απαντηση ηταν οτι ειναι ενημεροι για τις αιτιες των αντιδρασεων μας και πολυ συντομα θα ξερουμε τι ακριβως θελουν να δρομολογησουν.Υπομονη,ισως εχουμε και κανενα καλο νεο...οι αναξιοπαθουντες τουλαχιστον

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182671
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)