0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν καταργήσουν άμεσα το 24μηνο είναι αφέλεια να νομίζει κανείς ότι θα διορίσουν άτομα με το 40% που δεν έχουν επιτυχία στον ασεπ. Αν υποθέσουμε ότι οι φήμες ότι δεν θα διοριστεί το 24μηνο είναι σωστές τότε: • Αναιρείται αυτό που λέχθηκε για μεταβατικό διάστημα που αφορά όλες τις περιπτώσεις.• Και μάλλον ετοιμάζεται μια ενιαία λίστα με κριτήριο την βαθμολογία στο ασεπ συν την προϋπηρεσία συν αναπροσαρμοσμένα κριτήρια.Αν είναι σκανδαλώδες προνόμιο για διορισμό το 24μηνο τότε τι είναι σκέτη η προϋπηρεσία; Κάπως έτσι θα δικαιολογήσει η Διαμαντοπούλου με το επιχείρημα της κρίσης και δεν θα δώσει τις μεταβατικές περιόδους που υποσχέθηκε. Θα πει ότι όλοι λίγο πολύ εντάσσονται στο νέο πλαίσιο και δεν χάνει κανείς.Όσο για τα λεγόμενα του Τιμόθεος ,νομίζω, ότι έχουν τα χαρακτηριστικά του κακώς νοούμενου επαρχιωτισμού. Θέλει πάση θυσία να βολευτεί και τα πάντα περιστρέφονται ή νομιμοποιούνται γύρω από το συμφέρον του.
οι μόνοι που θα διοριστούν φέτος είναι οι του ΑΣΕΠ
Ξέχασες να εντάξεις στις σκέψεις σου και τις στρατιές των εκπαιδευτικών που θα μπουν στον πίνακα του 40% από το καλοκαίρι με προϋπηρεσία τουλάχιστον 40 μόρια.
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Φεβρουαρίου 07, 2010, 12:28:53 pmΞέχασες να εντάξεις στις σκέψεις σου και τις στρατιές των εκπαιδευτικών που θα μπουν στον πίνακα του 40% από το καλοκαίρι με προϋπηρεσία τουλάχιστον 40 μόρια.Οι πίνακες θα καταργηθούν
Γιατί να παω στην ροδο να κάνω τα έξοδα,γιατί να χάσω τα ιδιαίτερα μου και το φροντιστήριο μου?Για να μου δώσεις 2 Ερωτήσεις στις 80 αβάντζο στον επόμενο ΑΣΕΠ?Σε ένα χρόνο κάθομαι διαβάζω και σιγουρεύω πολύ περισσότερες.Κερδίζω 2000 από φροντηστήριο + ιδια'ιτερα και περιμένω πότε θα μου κάτσει ο ΑΣΕΠ.Το σύστημα ήταν πολύ έξυπνο και χρειάστηκαν χρόνια μεγάλης διαβούλευσης και πολύ δουλειάς εως ότου βρεθεί ένα σύστημα που να δίνει ελπίδες στους νέους αλλά να καλύπτει και τα κενά που δημιουργούνται.Αν το δείτε αν κάποιος καθαρίσει τα περίεργα είναι ....εκπληκτικό.Όλοι θέλουν παραπάνω αλλά όλοι έχουν.
Παράθεση από: LG_Shine στις Φεβρουαρίου 03, 2010, 12:32:12 pmτι θα γινει βρε παιδια με το 40%???οσοι δηλαδη εχουμε πανω απο 27 μηνες προυπηρεσια και ΔΕΝ εχουμε επιτυχια ΑΣΕΠ τι θα γινει?θα διοριστουμε φετος...η να αλλαξουμε επαγγελμα? ακου αγαπητη militsa:η ερωτηση σου μου θυμιζει κατι μαθητριουλες που ενω εχουν γραψει για 20,ντεμεκ (οπως το λεμε εδω πανω) αγχωνονται και σε ζαλιζουν με ερωτησεις του τυπου,τι θα κανω αν δε μου βαλει 19;οσοι εχετε 27 μηνες προυπηρεσια ειστε οι τελευταιοι που θα επρεπε να φοβαστε διοτι ,αν μη τι αλλο,η μεταβατικη θα στελεχωθει απο εσας.Ενα παραπανω ,που αν εχετε 27 μηνες ΧΩΡΙΣ ασεπ,θα επρεπε να αποφευγεις να γραφεις διοτι προκαλεις την μηνιν των ανοητων που ουτε γνωστο ειχαν για να τους χαρισει δουλεια,ουτε την προνοητικοτητα να γινουν τριτεκνοι γονεις για να βολευτουν.με την ευχη μου να μη σας αδικησει εσας η κα Υπουργος.οσο για τους υπολοιπους,ντεφι να γινουμε( που ξαναλεμε εμεις εδω πανω)δηλαδη δεν πειραζει,χαλαλι σας
τι θα γινει βρε παιδια με το 40%???οσοι δηλαδη εχουμε πανω απο 27 μηνες προυπηρεσια και ΔΕΝ εχουμε επιτυχια ΑΣΕΠ τι θα γινει?θα διοριστουμε φετος...η να αλλαξουμε επαγγελμα?