Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και το βασικότερο ερώτημά μου, που ειλικρινά παρακαλώ όποιον ξέρει να μου απαντήσει, είναι αν καλύπτοντας λειτουργικό και όχι οργανικό κενό στην ίδια ακριβώς περιοχή, θα έχω δικαίωμα το Νοέμβριο να ζητήσω μετάθεση!
πληροφόρηση από σχολείο Θεσσαλονίκης (στην πόλη μέσα)τα τμήματα του χρόνου 30αρια.Επίσης τηλεφώνησαν από τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας σε καθηγητή με οργανική ότι βγαίνει υπεράριθμος. Αυτό γινόταν και παλαιότερα και αν ναι, με ποιά συχνότητα;
Λοιπόν, το ΠΥΣΔΕ σήμερα στο τηλέφωνο μου είπε το εξής:Αν τοποθετηθώ τώρα σε οργανικό και τον Αύγουστο ζητήσω εγώ να αποσπαστώ σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής, τότε δε δικαιούμαι να ζητήσω το Νοέμβριο μετάθεση, διότι δε θα έχω υπηρετήσει την οργανική μου...Ουφφφ...
Παράθεση από: chriskas στις Μαΐου 19, 2010, 03:11:56 pmΛοιπόν, το ΠΥΣΔΕ σήμερα στο τηλέφωνο μου είπε το εξής:Αν τοποθετηθώ τώρα σε οργανικό και τον Αύγουστο ζητήσω εγώ να αποσπαστώ σε άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής, τότε δε δικαιούμαι να ζητήσω το Νοέμβριο μετάθεση, διότι δε θα έχω υπηρετήσει την οργανική μου...Ουφφφ...Αν όμως τοποθετηθείς σε λειτουργικό κενό ( και δεν ζητήσεις απόσπαση ) τότε μπορείς να κάνεις αίτηση μετάθεσης ....
Μια ερώτηση:Αν εκπαιδευτικός που βρίσκεται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ δηλώσει στην αίτηση για οριστική τοποθέτηση κάποια λίγα σχολεία από την περιοχή του,τα πιθανά ενδεχόμενα είναι δύο:1.να πάει σε κάποιο από αυτά τα σχολεία που έχει επιλέξει κ θέλει,2.να μην πάει πουθενά σε αυτή τη φάση παραμένοντας στη διάθεση κ να τοποθετηθεί σε κάποιο λειτουργικό κενό κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.Η πιθανότητα να τοποθετηθεί (σε αυτή τη φάση,επαναλαμβάνω)σε κάποιο άλλο σχολείο εκτός αυτών των λίγων που έχει δηλώσει,δεν υφίσταται.Σωστό ή λάθος;