Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά μάθαμε αν στα γραφεία υπηρετείς οργανική ή όχι;
Παράθεση από: xenofontas στις Μαΐου 19, 2010, 07:44:29 pmΤελικά μάθαμε αν στα γραφεία υπηρετείς οργανική ή όχι;Αν κατάλαβα καλά (και με κάθε επιφύλαξη) διαβάζοντας το νέο νομό καθώς και το άρθρο του παλιού νόμου που σταματάει να ισχύει, ΔΕΝ υπηρετείται η οργανική θέση πλέον στα γραφεία.
1. Σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 30 του ανωτέρω Νόμου «η υποχρέωση της διετούς πραγματικής υπηρεσίας που προβλέπεται στο πρώτο εδάφιο αφορά την οργανική θέση στην οποία θα μετατεθούν οι εκπαιδευτικοί, ύστερα από αίτησή τους, από το σχολικό έτος 2010-2011 και μετά».
Αχ..έχω καταμπερδευτεί...... κάποιος πιο έξυπνος συνάδελφος να με διαφωτίσει!!!! Φέτος συμπληρώνω τη δεύτερη χρονιά ως νεοδιόριστη, και ακόμα χρωστάω την θέση μου γιατι πήρα απόσπαση (σε σχολείο) αμέσως λόγω συζύγου σταρατιωτικού.Τώρα θα πάρω οργανική...... και ξαναέκανα αίτηση απόσπασης! Τί ισχύει για μένα? μια ή δύο χρονιες παραμονής στην οργανική μου, όταν με το "καλό" θα επιστρέψω?
kαι εμένα αυτή ήταν η απορία μου. Διαβάζοντας όμως καλύτερα την ανακοίνωση του ΥΠΕΠΘ, κατάλαβα ότι η διετία θα ισχύει για τους εκπαιδευτικούς που θα πάρουν οργανική από το 2010-11 και μετά. Οπότε σύμφωνα με τη λογική (αν μπορεί να την επικαλεστεί κανείς...) τη γλυτώνουμε εμείς που θα πάρουμε οργανική φέτος.Παράθεση από: staceykon στις Μαΐου 22, 2010, 12:14:31 pmΑχ..έχω καταμπερδευτεί...... κάποιος πιο έξυπνος συνάδελφος να με διαφωτίσει!!!! Φέτος συμπληρώνω τη δεύτερη χρονιά ως νεοδιόριστη, και ακόμα χρωστάω την θέση μου γιατι πήρα απόσπαση (σε σχολείο) αμέσως λόγω συζύγου σταρατιωτικού.Τώρα θα πάρω οργανική...... και ξαναέκανα αίτηση απόσπασης! Τί ισχύει για μένα? μια ή δύο χρονιες παραμονής στην οργανική μου, όταν με το "καλό" θα επιστρέψω?