Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
... όπου η παρουσία των αιρετών θα έπρεπε να διασφαλίζει τη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα. ..
Εννοειται πως εχω ρωτησει, οπως επισης εννοειται οτι ο καθενας και στο υπουργειο και στην καθε δευτεροβαθμια λεει ο,τι να 'ναι! Μου λενε λοιπον στο υπεπθ οτι ΜΑΛΛΟΝ το πυσδε μπορει να το κανει αν επικαλεστει υπηρεσιακες αναγκες.. Να σημειωσω ξανα οτι η Γ περιοχη δεν ηταν καν στις επιλογες μου! Ρισκαρα λοιπον να χασω το διορισμο (αν δεν ανοιγαν θεσεις στην Α και
η απαντηση απ ' το υπουργειο την οποια εχω με σφραγιδες κλπ, αναμεσα στα αλλα λεει επι λεξη " Σημειωνεται επισης οτι η τροποποιηση των περιοχων προσληψης αναπληρωτων οπως και οι αμοιβαιες ανταλλαγες δεν προβλεπονται απο τις κειμενες νομοθετικες διαταξεις και επομενως το αιτημα σας δε μπορει να γινει αποδεκτο".Περυσι δε γινοταν, αλλα φετος ως εκ θαυματος γινεται???
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 22, 2008, 04:58:39 pmη απαντηση απ ' το υπουργειο την οποια εχω με σφραγιδες κλπ, αναμεσα στα αλλα λεει επι λεξη " Σημειωνεται επισης οτι η τροποποιηση των περιοχων προσληψης αναπληρωτων οπως και οι αμοιβαιες ανταλλαγες δεν προβλεπονται απο τις κειμενες νομοθετικες διαταξεις και επομενως το αιτημα σας δε μπορει να γινει αποδεκτο".Περυσι δε γινοταν, αλλα φετος ως εκ θαυματος γινεται??? Προσεξε, ομως: οι αναγκες γι'αναπληρωτη παυουν οταν επιστρεψει ο μονιμος του οποιου την κενη θεση ο αναπληρωτης καλυπτει, οπότε η Διευθυνση μαλλον θεωρει οτι σας κανει χαρη που αντι να σας απολυσει, σας μεταφερει στη Γ΄. Γι'αυτο προσεξε πώς θα το χειριστεις, τωρα που ξερεις οτι κενο γι'αναπληρωτη δεν προκειται ν'ανοιξει φετος στη