Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από την ΔΔΕ Δωδ/νήσου μου είπαν να ξανατηλεφωνήσω από Δευτέρα...
Παράθεση από: dkerami στις Μαΐου 16, 2007, 06:01:38 amΑπό όσο γνωρίζω οι αιτήσεις τοποθέτησεις γίνονται όλες μαζί για :1) Αυτούς που έρχονται με μετάθεση2) Αυτούς που επιθυμούν βελτίωση θέσης3) Αυτούς που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και4) Τους νεοδιόριστους για οριστική τοποθέτηση και όχι χωριστά Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό.
Από όσο γνωρίζω οι αιτήσεις τοποθέτησεις γίνονται όλες μαζί για :1) Αυτούς που έρχονται με μετάθεση2) Αυτούς που επιθυμούν βελτίωση θέσης3) Αυτούς που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και4) Τους νεοδιόριστους για οριστική τοποθέτηση και όχι χωριστά
Παράθεση από: Wizard στις Μαΐου 16, 2007, 07:05:04 amΠαράθεση από: dkerami στις Μαΐου 16, 2007, 06:01:38 amΑπό όσο γνωρίζω οι αιτήσεις τοποθέτησεις γίνονται όλες μαζί για :1) Αυτούς που έρχονται με μετάθεση2) Αυτούς που επιθυμούν βελτίωση θέσης3) Αυτούς που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και4) Τους νεοδιόριστους για οριστική τοποθέτηση και όχι χωριστά Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό.Γνωρίζετε ποια εγκύκλιος το αναφέρει αυτο;γιατι εχω την εντύπωση οτι προηγούνται οσοι εχουν κανει αιτηση για βελτιωση θεσης
Στην Έυβοια από σήμερα εώς 29/05 γίνονται οι αιτήσεις τοποθέτησης και απο εχθές γνωρίζουμε τα κενά του νομού.Δυστυχώς υπάρχουν μόνο 3 κενά στην
Παράθεση από: wuli στις Μαΐου 22, 2007, 05:05:39 pmΣτην Έυβοια από σήμερα εώς 29/05 γίνονται οι αιτήσεις τοποθέτησης και απο εχθές γνωρίζουμε τα κενά του νομού.Δυστυχώς υπάρχουν μόνο 3 κενά στην