Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε πρώτη φαση δεν πήρα οργανικη θεση, απο τα εναπομειναντα οργανικα κενα δε με βολευει κανενα οποτε δε θα τα δηλωσω Αλλα, ειμαι τελευταια στα μορια οποτε θα με τοποθετησουν σε καποια απο αυτα υποχρεωτικα. Αν κανεις απο τους εχοντες περισσοτερα μορια απο εσενα, δε ζητησει καποιο απο τα εναπομεινοντα οργανικα κενα, τοτε αυτοματα θα δοθουν στους εχοντες τα λιγοτερα μορια. θα πρεπει να υπηρετησω στη θεση αυτη που δεν επελεξα 2 χρονια ή και ένα;;; (στην περιοχη αυτη ειμαι ηδη 2 χρονια και εχω υπηρετησει 1 χρονο την οργανικη την πρωτη που ειχα παρει οταν πρωτοηρθα με μεταθεση)ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις Απο οργανικη σε οργανικη υποχρεουσαι να την υπηρετησεις 2 χρονια!!! Δηλ και 10 χρονια να εισαι σε μια οργανικη , αν παρεις νεα οργανικη θα την υπηρετησεις για 2 χρονια. Αποσπαση ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ και ΑΠΟΣΠΑΣΗ απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ μπορεις να ζητας, ΜΕΤΑΘΕΣΗ ομως ΟΧΙ!!!
ευχαριστω hapinessειχα οργανικη αλλα βγηκα φετος υπεραριθμη οποτε την εχασα, εμεινα στη διαθεση οποτε τωρα θα με τοποθετησουν αναγκαστικα καπου
ασε το θεμα της υπεραριθμιας , δεν δηλωσα καποιο κενο ως υπεραριθμη και ετσι κριθηκα κανονικα με τους υπολοιπους οποτε, 1 χρονο το 10-11 υπηρετησα την οργανικη μου 1 χρονο 11-12 (φετος) ημουν στη διαθεση (γιατι εχασα τη οργανικη, αλλα δεν τοποθετηθηκα ως υπεραριθμη) και τωρα μου δινουν οργανικη καπου που δεν δηλωσα γιατι ειμαι η τελευταια στα μοριαπρεπει να την υπηρετησω;;; η απλα την εχω στα χαρτια;;;οποιος αλλος γνωριζει κατι σχετικο ας απαντησει δεν εχω καταλαβει ακομα τι γινεται