0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχεις δικιο σε αυτό!θα πρεπει να δινουμε και να ξαναδινουμε ΑΣΕΠ.δυο φορες εχω γραψει και δεν ξερω ποσες ακομα θα αντεξω!!
εγώ πιστεύω ότι θα επιστρέψουν αρκετοί αποσπασμένοι στα σχολεία,θα γίνουν τα τμήματα μεγαλύτερα, με αποτέλεσμα να πάρουν στην καλύτερη περίπτωση τους μισούς αναπληρωτές.εγώ με θέση 1100 και 30.21 μόρια δε πιστεύω ότι θα δουλέψω την επόμενη σχολική χρονιά..
εδώ και πόσο καιρό μας κοροϊδεύουν για τα νέα μέτρα τα οποία δεν λένε να μας ανακοινώσουν...εγώ αγχώνομαι περισσότερο με τον διαγωνισμό του ασεπ πότε θα γίνει θα γίνει??αυτό που λέτε σχετικά με την προϋπηρεσία η οποία δεν ξέρουμε αν θα μετράει ή όχι το έχω ακούσει και εγώ..είναι καλύτερα όμως να δουλεύω κάθε χρόνο έστω και σαν αναπληρώτρια παρά να κάθομαι σπίτι μου και να απασχολούμε σε μια άσχετη δουλειά περιμένοντας πότε θα μπω στο νηπιαγωγείο..τώρα θα μου πείτε τα λες αυτά γιατί ακόμα είσαι στην αρχή..δεν είναι εύκολο να μετακίνησε συνεχώς ειδικά όταν έχεις οικογένεια..αλλά τα ίδια δεν παθαίνουν και οι συνάδελφοι της ειδικής αγωγής??από την άλλη σκεφτείτε πόσοι δάσκαλοι έγιναν μόνιμοι χωρίς να έχουν ούτε μια επιτυχία στον ασεπ, δεν είναι άδικο αυτό για όλους τους άλλους που προσπαθούν???δεν έχω τπτ και με κανέναν απλά βλέπω ότι το σύστημα κινείτε με δυο ταχύτητες και αυτό δεν είναι καθόλου αξιοκρατικό
Παράθεση από: DINAPE60 στις Μαρτίου 10, 2010, 08:32:44 pmεδώ και πόσο καιρό μας κοροϊδεύουν για τα νέα μέτρα τα οποία δεν λένε να μας ανακοινώσουν...εγώ αγχώνομαι περισσότερο με τον διαγωνισμό του ασεπ πότε θα γίνει θα γίνει??αυτό που λέτε σχετικά με την προϋπηρεσία η οποία δεν ξέρουμε αν θα μετράει ή όχι το έχω ακούσει και εγώ..είναι καλύτερα όμως να δουλεύω κάθε χρόνο έστω και σαν αναπληρώτρια παρά να κάθομαι σπίτι μου και να απασχολούμε σε μια άσχετη δουλειά περιμένοντας πότε θα μπω στο νηπιαγωγείο..τώρα θα μου πείτε τα λες αυτά γιατί ακόμα είσαι στην αρχή..δεν είναι εύκολο να μετακίνησε συνεχώς ειδικά όταν έχεις οικογένεια..αλλά τα ίδια δεν παθαίνουν και οι συνάδελφοι της ειδικής αγωγής??από την άλλη σκεφτείτε πόσοι δάσκαλοι έγιναν μόνιμοι χωρίς να έχουν ούτε μια επιτυχία στον ασεπ, δεν είναι άδικο αυτό για όλους τους άλλους που προσπαθούν???δεν έχω τπτ και με κανέναν απλά βλέπω ότι το σύστημα κινείτε με δυο ταχύτητες και αυτό δεν είναι καθόλου αξιοκρατικόδεν μπορω παρα να συμφωνησω σε αυτα που λες. Και βεβαια με το δικιο σου να εχεις αγωνια για το αν θα γινει τελικα ο ασεπ, αλλα δυστυχως ουτε και αυτοι ακομα ξερουν. πρεπει να δουν τα κενα σε σχεση με τις μειωσεις και μετα θα αποφασισουν.οσο για τους αναπληρωτες που λες, εχεις απολυτο δικιο και θα συμφωνησω και σε αυτο.οσο για την αξιοκρατια, εγω πιστευω ΑΣΕΠ για ολους χωρις μορια και προυποθεσεις.Αν καποιος εκανε 1 ή 2 χρονια αναπληρωση αυτο δεν σημαινει και τιποτα, σε σχεση με καποιον που μολις τελειωσε τη σχολη και δικαιουται να δουλεψει.Υπαρχει ο Ασεπ. Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα!!!