0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oλοι οι διοριστεοι της β φουρνιας πρεπει να απαιτήσουμε να υπαρξει σχετικη νομοθετική ρύθμιση στο νέο νομοσχέδιο για το διορισμό μας ,αν οχι φέτος ,τουλάχιστον έως του χρόνου,αν ψηφιστεί το νομοσχεδιο χωρίς αυτήν, τίποτε δεν διασφαλίζει το διορισμό μαςΑς προσπαθήσουμε όσο είναι καιρός........
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 25, 2010, 12:54:22 pmOλοι οι διοριστεοι της β φουρνιας πρεπει να απαιτήσουμε να υπαρξει σχετικη νομοθετική ρύθμιση στο νέο νομοσχέδιο για το διορισμό μας ,αν οχι φέτος ,τουλάχιστον έως του χρόνου,αν ψηφιστεί το νομοσχεδιο χωρίς αυτήν, τίποτε δεν διασφαλίζει το διορισμό μαςΑς προσπαθήσουμε όσο είναι καιρός........ Επιμένω: Έχουν ρημαχτεί τα πάντα, αλλά ο διορισμός της
Ρε παιδιά ηρεμείστε !!!!!! Από έγκυρη πηγή του υπουργείου (φίλος μου σε καίρια θέση του τμήματος προσωπικού) βεβαιώνεται ότι όλοι οι β¨ ΑΣΕΠιτες έχουν συνταγματικά κατοχυρωμένο το διορισμό τους στον επόμενο ή στους δύο επόμενους χρόνους .'Έχω διοριστεί με τον ΑΣΕΠ του 2007 και κατανοώ πλήρως την ανησυχία σας .Σας εύχομαι καλό διορισμό .
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 25, 2010, 12:54:22 pmOλοι οι διοριστεοι της β φουρνιας πρεπει να απαιτήσουμε να υπαρξει σχετικη νομοθετική ρύθμιση στο νέο νομοσχέδιο για το διορισμό μας ,αν οχι φέτος ,τουλάχιστον έως του χρόνου,αν ψηφιστεί το νομοσχεδιο χωρίς αυτήν, τίποτε δεν διασφαλίζει το διορισμό μαςΑς προσπαθήσουμε όσο είναι καιρός.....Επιμένω: Έχουν ρημαχτεί τα πάντα, αλλά ο διορισμός της
Oλοι οι διοριστεοι της β φουρνιας πρεπει να απαιτήσουμε να υπαρξει σχετικη νομοθετική ρύθμιση στο νέο νομοσχέδιο για το διορισμό μας ,αν οχι φέτος ,τουλάχιστον έως του χρόνου,αν ψηφιστεί το νομοσχεδιο χωρίς αυτήν, τίποτε δεν διασφαλίζει το διορισμό μαςΑς προσπαθήσουμε όσο είναι καιρός.....Επιμένω: Έχουν ρημαχτεί τα πάντα, αλλά ο διορισμός της
Παράθεση από: chemist2008 στις Απριλίου 25, 2010, 02:09:04 pmΡε παιδιά ηρεμείστε !!!!!! Από έγκυρη πηγή του υπουργείου (φίλος μου σε καίρια θέση του τμήματος προσωπικού) βεβαιώνεται ότι όλοι οι β¨ ΑΣΕΠιτες έχουν συνταγματικά κατοχυρωμένο το διορισμό τους στον επόμενο ή στους δύο επόμενους χρόνους .'Έχω διοριστεί με τον ΑΣΕΠ του 2007 και κατανοώ πλήρως την ανησυχία σας .Σας εύχομαι καλό διορισμό .Ποσο εγραψες διδακτικη Ποιος σου εμαθε να κανεις σχεδια μαθηματος ωστε να καταφερεις να εισαι τοσο ψηλα στον πινακα ΑΣΕΠ???