0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από έγκυρη πηγή του υπουργείου (φίλος μου σε καίρια θέση του τμήματος προσωπικού) βεβαιώνεται ότι όλοι οι β¨ ΑΣΕΠιτες έχουν συνταγματικά κατοχυρωμένο το διορισμό τους στον επόμενο ή στους δύο επόμενους χρόνους .
AnnaB καλες οι παραπομπές ,παραλείπεις όμως την προκήρυξη 2π (φιλόλογοι κτλ)
Μες στο μυαλό μου είσαι. Μέχρι τώρα δεν ανακοινώνουν τπτ. Μετά τις πιέσεις του ΔΝΤ θα αναγκαστούν να διορίσουν αυτούς για τους οποίους το κράτος προκήρυξε διαγωνισμό, δλδ τους διοριστέους ΑΣΕΠ. Γι'αυτό βιάστηκε να ανακοινώσει ότι μετά το 2013 όσοι δεν έχουν διοριστεί μες στη μεταβατική και έχουν συμπληρώσει 24 μήνες θα έχουν ως πριμοδότηση τη βαθμολογική βάση του ΑΣΕΠ...
Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω (ακόμα και με το ΔΝΤ) ότι ΜΟΝΟ οι διοριστέοι β' φουρνιάς θα διοριστούν σίγουρα. Γιαυτό δεν ανακοινώνει τίποτα. Θα μπορούσε να πει ότι θα μας διορίσει σε 2 μέρη, σε τρία ή όσα θέλει. Αν σκεφτείτε όλη την πορεία των ανακοινώσεων της Υπουργού εύλογα παρατηρείται ότι:Αρχικά είπε ότι όλα θα γίνουν όπως πέρυσι, 60-40, 24μηνο, 30μηνο κτλΑργότερα ότι λόγου κρίσης οι διορισμοί κόβονται στο μισό (τώρα ποιο μισό...)Αργότερα εβαλε τις προϋπηρεσίες σε "μεταβατικό στάδιο", λέγοντας ότι το 30μηνο και 24μηνο καταργείται από του χρόνουΜέσα σ'όλα αυτά μιλάει για περίπου 3000 διορισμούςΕίναι ξεκάθαρο ότι θέλει να τα πάει καλά με όλους. Οι ΑΣΕΠ έιναι 1500 περίπου. Μίλησε και για τα περιβόητα "κενά". Θα το χρησιμοποιήσει για να διορίσει 24μηνίτες νηπιαγωγούς και δασκάλους , κόβοντας τις χιλιάδες εκπαιδευτικών με 24μηνα από άλλες ειδικότητες. Πραγματικά το μόνο που άλλαξα να πιστεύω σ'αυτή την πορεία είναι ότι μπορεί να κινδυνεύει το 40%. Και μάλλον αυτό εννοεί όταν λέει " κόβονται στη μέση οι διορισμοί". Θέλει να τους βάλει όλους στη μεταβατική (που εκεί θα διορίζει ελάχιστους- σύμφωνα με τα κενά πάντα). Το ΦΕΚ που μιλάει για παράταση διορισμών αποκλείει τους εκπαιδευτικούς. Πιστεύετε θα τους ήταν δύσκολο να τους συμπεριλάβουν, έτσι για να είναι καλυμμένοι; Στο τέλος πιστεύω θα διοριστούν μόνο οι ΑΣΕΠίτες όλων των ειδικοτήτων, και το 40% από ΠΕ60, 70 άντε και ΠΕ02 (στην ουσία δηλ. τα 24μηνα που είναι ψηλά στους πίνακες).
Συνάδελφοι το άκουσα κι εγώ και μετά βαθύτατης λύπς μου κατάλαβα ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ!!Και δενείναι μόνο αυτό αλλά παραπλανεί όλη τη