0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία ακολουθείται κανονικά από δω και στο εξής για τους διοριστέους β φουρνιας; Εννοώ με βάση τα όσα ίσχυαν παλιότερα.
Λογικά ,τέλη Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα ονοματα των διοριστέων -όσοι θα είναι αυτοί- μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου ή θα κληθούμε να κάνουμε αιτήσεις για διορισμό ,θα ακολουθήσει η επεξεργασία τους από το υπουργείο και μετά θα περιμένουμε μετά το 15αύγουστο να ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις.
Παράθεση από: Melina04 στις Ιουνίου 04, 2010, 02:40:17 pm Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία ακολουθείται κανονικά από δω και στο εξής για τους διοριστέους β φουρνιας; Εννοώ με βάση τα όσα ίσχυαν παλιότερα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 04, 2010, 02:48:53 pmΠαράθεση από: Melina04 στις Ιουνίου 04, 2010, 02:40:17 pm Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία ακολουθείται κανονικά από δω και στο εξής για τους διοριστέους β φουρνιας; Εννοώ με βάση τα όσα ίσχυαν παλιότερα.
Παράθεση από: athapris στις Ιουνίου 04, 2010, 02:58:12 pmΠαράθεση από: Sun στις Ιουνίου 04, 2010, 02:48:53 pmΠαράθεση από: Melina04 στις Ιουνίου 04, 2010, 02:40:17 pm Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος τι διαδικασία ακολουθείται κανονικά από δω και στο εξής για τους διοριστέους β φουρνιας; Εννοώ με βάση τα όσα ίσχυαν παλιότερα.
Δεν ξερω,καποιοι ζυγιζετε πολυ λαθος τα πραγματα.Εχετε δει η διαβασει τα ταξιδια του Γκαλιβερ;(Γκιουλιβερ εχει μεταφραστει στα Ελληνικα).Μια απο τις περιπετειες του ηταν πανω στο ιπταμενο νησι Λαπουτα(τονος στην δευτερη συλλαβη)Το νησι κατοικειτο απο ανθρωπους που ολη μερα σκεφτονταν,οταν λοιπον για να μην τα πολυλογω, καποια στιγμη το νησι κινδυνεψε και επεφτε με φορα προς τα κατω,ετοιμο να συντριβει στο εδαφος,εκεινοι ακομη σκεφτονταν και συζητουσαν στα συμβουλια τους, αδρανεις
Απαντω στην Κατερινα2010 που λεει οτι χρειαζεται πολλη σκεψη κτλ...Δες πιο πανω.Εγω δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν μου προσαπτεις οτι ειναι αφ υψηλου! η παραβολη μου.Οποιος προτιμα την πολλη σκεψη απο την δραση,διατρεχει περισσοτερους κινδυνους
Παράθεση από: alceste στις Ιουνίου 04, 2010, 05:49:53 pmΑπαντω στην Κατερινα2010 που λεει οτι χρειαζεται πολλη σκεψη κτλ...Δες πιο πανω.Εγω δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν μου προσαπτεις οτι ειναι αφ υψηλου! η παραβολη μου.Οποιος προτιμα την πολλη σκεψη απο την δραση,διατρεχει περισσοτερους κινδυνουςΔεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγείς τόσο πολύ τη γνώμη μου, alceste! Πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια άποψη σε όλα?Τόσο κακή είναι η σκέψη??? Δηλαδή να είμαστε απερίσκεπτοι, στο τι κάνουμε και τι λέμε??? Υπάρχει ξέρεις και η παραβολή: "Όποιος βιάζεται...σκοντάφτει!"