0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; από ότι θυμάμαι τα χαρτιά των αναπληρωτών γίνονται πιο πριν απο τα δικά μας. εμείς τώρα που είμαστε σε μια φάση που δεν ξέρουμε αν θα διοριστούμε η όχι, θα κάνουμε τα χαρτιαά των αναπληρωτών; μήπως λέω μήπως τουλάχιστον δουλέψουμε ως αναπληρωτές..
Παράθεση από: markira στις Ιουνίου 05, 2010, 03:16:38 pmνα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; από ότι θυμάμαι τα χαρτιά των αναπληρωτών γίνονται πιο πριν απο τα δικά μας. εμείς τώρα που είμαστε σε μια φάση που δεν ξέρουμε αν θα διοριστούμε η όχι, θα κάνουμε τα χαρτιαά των αναπληρωτών; μήπως λέω μήπως τουλάχιστον δουλέψουμε ως αναπληρωτές..Να μη κάνετε τα χαρτιά σας για αναπληρωτές και να ξεκουραστείτε ένα χρόνο... Άντε κάντε κανά ιδιαίτερο, σχέσεις, παντρευτείτε, προσπάθειες για τεκνοποίηση (δεν θα χρειαστείτε οι κοπέλες να ξενιτευτείτε για 2 χρόνια επαπειλούμενη+άδεια ανατροφής ). Αφήστε να πάει κανένας άλλος, που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουνίου 05, 2010, 03:40:04 pmΠαράθεση από: markira στις Ιουνίου 05, 2010, 03:16:38 pmνα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; από ότι θυμάμαι τα χαρτιά των αναπληρωτών γίνονται πιο πριν απο τα δικά μας. εμείς τώρα που είμαστε σε μια φάση που δεν ξέρουμε αν θα διοριστούμε η όχι, θα κάνουμε τα χαρτιαά των αναπληρωτών; μήπως λέω μήπως τουλάχιστον δουλέψουμε ως αναπληρωτές..Να μη κάνετε τα χαρτιά σας για αναπληρωτές και να ξεκουραστείτε ένα χρόνο... Άντε κάντε κανά ιδιαίτερο, σχέσεις, παντρευτείτε, προσπάθειες για τεκνοποίηση (δεν θα χρειαστείτε οι κοπέλες να ξενιτευτείτε για 2 χρόνια επαπειλούμενη+άδεια ανατροφής ). Αφήστε να πάει κανένας άλλος, που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη... Πάνο αυτό που λες δεν ισχύει...Εγώ αν και διοριστέος β' φουρνιάς φέτος δεν κλήθηκα ούτε καν ως ωρομίσθιος...
Παράθεση από: jimy100 στις Ιουνίου 05, 2010, 03:42:19 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιουνίου 05, 2010, 03:40:04 pmΠαράθεση από: markira στις Ιουνίου 05, 2010, 03:16:38 pmνα ρωτήσω εγώ κάτι άλλο; από ότι θυμάμαι τα χαρτιά των αναπληρωτών γίνονται πιο πριν απο τα δικά μας. εμείς τώρα που είμαστε σε μια φάση που δεν ξέρουμε αν θα διοριστούμε η όχι, θα κάνουμε τα χαρτιαά των αναπληρωτών; μήπως λέω μήπως τουλάχιστον δουλέψουμε ως αναπληρωτές..Να μη κάνετε τα χαρτιά σας για αναπληρωτές και να ξεκουραστείτε ένα χρόνο... Άντε κάντε κανά ιδιαίτερο, σχέσεις, παντρευτείτε, προσπάθειες για τεκνοποίηση (δεν θα χρειαστείτε οι κοπέλες να ξενιτευτείτε για 2 χρόνια επαπειλούμενη+άδεια ανατροφής ). Αφήστε να πάει κανένας άλλος, που το έχει μεγαλύτερη ανάγκη... Πάνο αυτό που λες δεν ισχύει...Εγώ αν και διοριστέος β' φουρνιάς φέτος δεν κλήθηκα ούτε καν ως ωρομίσθιος...Άλλο λέω. Κάποιος που ξέρει σίγουρα ότι θα διοριστεί μετά από ένα χρόνο, μπορεί να σχεδιάσει καλύτερα τη ζωή του και να μην τρέχει από εδώ και από εκεί χωρίς λόγο...Αν σε καλούσαν ωρομίσθιο θα πήγαινες;