0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοί που έχουν δικαίωμα διορισμου, Ok το κατάλαβα..τον αριθμό με τις μεταθέσεις και αποσπασμένωνν δεν το καταλαβαίνω, αν και είμαι εκτός του συτήματος και μου φαίνεται εντελώς μπερδεμένο..όλο το σύστημα με αποσπάσεις , κενά, λειτουργικά κενά, πραγματικά κενα....Ποιός κρίνεις ότι θα είναι ο αριθμός των διορισμών φέτος για τους φυσικούς;;;;
Παράθεση από: sema στις Ιουλίου 03, 2010, 01:55:13 pmΑυτοί που έχουν δικαίωμα διορισμου, Ok το κατάλαβα..τον αριθμό με τις μεταθέσεις και αποσπασμένωνν δεν το καταλαβαίνω, αν και είμαι εκτός του συτήματος και μου φαίνεται εντελώς μπερδεμένο..όλο το σύστημα με αποσπάσεις , κενά, λειτουργικά κενά, πραγματικά κενα....Ποιός κρίνεις ότι θα είναι ο αριθμός των διορισμών φέτος για τους φυσικούς;;;;Είπαμε ότι στους φυσικούς παρατηρούνται 200 οργανικά κενά, που διαφαίνονται με τα κριτήρια των μεταθέσεων. Απ’ τους 410 φυσικούς που πήραν μετάθεση οι 70 ήταν αποσπασμένοι σε γραφεία, δηλαδή εκτός σχολείων. Αυτοί καταλαμβάνοντας ένα οργανικό κενό δεν αφήνουν πίσω τους κενό σε σχολείο. Άρα στους φυσικούς μένουν 200-70= 130 οργανικά κενά. Πιθανολογώ ότι αυτός περίπου θα είναι και αριθμός των διορισμών για τους φυσικούς την ερχόμενη χρονιά. Να σημειώσω ότι και εγώ είμαι εκτός συστήματος και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη. Αλλά δεν υπάρχει πληροφόρηση και αναγκαστικά καταφεύγουμε σε θεωρίες που μπορεί να σφάλλουν...
Νομίζω ότι οι νεοδιόριστοι τοποθετούνται σε λειτουργικά κενά. Επιπλέον υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς οργανική.