0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπατια,ρητορικη ερωτηση ηταν"γιατι δεν γινεται χαμος;"δεν παραπονιεμαι γιατι δεν γινεται χαμος,εχω αποδεχθει τους λογους για τους οποιους δεν γινεται χαμος και δεν ανοιγει ρουθουνι.Εγω απλα προσπαθησα να μπω στην εκπαιδευση
Φαινεται δεν διαβαζεις καλα.Στο προηγουμενο μηνυμα μου,εγραψα να διοριστουν ολοι,σ αυτο κατω απο το libro d oro,που το κανες παραθεση.Και τον ινστρουκτορα περι ελλειψης η αλλης συνειδησης δεν θα μου κανει κανεις.
Αλλά είναι θέμα άλλης συνείδησης. Που μας την στερούν όλο και περισσότερο.
Oxι και τοσο ασχετο με το θεμα: αν μαχεται η μια κατηγορια την αλλη κατ αυτον τον τροπο τωρα, βλεπω να επικρατει ακρατος κανιβαλισμος στη συνεχεια στο πλαισιο της αξιολογησης που δρομολογειται,της υπαγωγης των σχολειων στους δημους,τους διορισμους σε τοπικο επιπεδο, με τα σεναρια για χορηγους,τη χρηματοδοτηση των καλυτερων και εξοστρακισμο των υπολοιπων.Τι θα κανετε τοτε και αν ολα αυτα τα σεναρια παρουν σαρκα και οστα;
δεν απευθυνόμουν σε σένα !στην άλλη που ωρύεται οτι οι Διοριστέοι απο ΑΣΕΠ πρέπειΝΑ ΔΙΟΡΊΖΟΝΤΑΙ κατα προτεραιότητα έναντι των άλλων κατηγοριών!Αυτοί που σίγουρα θα έπρεπε να προηγούνται έιναι οι 24μηνίτες που αποτελούν ώς ομάδα ίσως τον πιο αξιοκρατικό τρόπο διορισμού έχοντας επιτύχει και σε εξετάσεις και έχοντας τρέξει παρα πολύ να μαζέψουν προυπηρεσία.Άλλωστε η διαφορά ενός διοριστέου με έναν επιτυχόντα μπορεί να έιναι κάλλιστα και η διαφορά βαθμού πτυχίου που σε κάποια πανεπιστήμια της επαρχίας θεωρέιται δεδομένος ο υψηλός βαθμός .Οσο για τα 100ρια στον ΑΣΕΠ .βάλε το μυαλό σου να δουλέψει πως μπορεί να συμβαίνει αυτό που προανέφερα.
Τι τσακώνεστε πάλι; Σαν μικρά παιδάκια κάνετε "όχι αυτοί πρέπει να προηγούνται! όχι οι άλλοι!"Έτσι θα πάτε στις σχολικές τάξεις; Απαράδεκτο θέαμα!Και στην τελική.. το δίκαιο, με βάση την κατάσταση που διαμορφώθηκε από το '98 και μετά, είναι να διορίζονταν πλέον όλοι ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Τα άλλα περί οργώματος της χώρας και τρεξίματος, είναι απλά αστείες παιδικές δικαιολογίες που υποδηλώνουν περισσότερο μιζέρια.