*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688515 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1862 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:01:52 pm »
Επιτέλους! Εδώ είμαι γραμμένη (κι αλλού βέβαια με έχουν γραμμένη :P).

υγ πιάνει και των Ιονίων Νήσων έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:09:52 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1863 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:04:18 pm »
όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε

και  οι  24μηνίτες έδωσαν εξετάσεις και πέρασαν 1-2- πολλάκις φορές και με την αξίας τους και με το διαβασμά τους ,  δεν τους χαρίστηκε τίποτα
Αμψισβητεις την προσπάθεια τόσων ανθρώπων

Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!

Αν τον συμπληρώναμε πέρσι θα είμασταν διορισμένοι
Ο  πίνακας του 24μηνου διαμορφώνεται κάθε χρόνο και μέχρι τώρα  διορίζονταν ολοι 
Δεν είπαμε να διοριστούμε μόνο εμεις και να αφήσει έξω εσας,  κάτι που υποστηρίζεται εσεις

Α!  αν ήσουνα 24μηνίτης  και διοριστέος του ασεπ, τι θα διάλεγες ?? φυσικά το 24μηνο

Και πολύ  σωστά

Δεν είναι οι 24μηνίτες ούτε οι 40% ούτε άλλος κανείς που σου στερεί το δικαίωμά σου να διοριστείς.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1864 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:07:41 pm »
Να διοριστουν ολοι,εγω το 98 εδωσα για πρωτη φορα,απαντω στην Υπατια,ειχα μολις προλαβει να γραφτω στην επετηριδα πριν κλεισει,ομως δεν ειδα να γινεται ο ιδιος χαμος που εγινε τοτε-και δικαιως για καποιους συναδερφους εγινε τοτε χαμος γιατι ηταν στο κατωφλι του διορισμου-οταν το ποσοστο του ασεπ εφτασε στο 60%,π@π@ρι@ 60% δηλαδη,ουτε 40% δεν ειναι με ολους αυτους τους πινακες..

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1865 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:08:30 pm »
Οταν εγω εμενα απ εξω στους προηγουμενους ασεπ,λογω του 40 τοις εκατο,με σκεφτηκε κανεις εμενα;Η εκεινους στην ιδια θεση με εμενα;

Άρα κι εσύ δικαιούσαι να μη σκεφτείς όσους επίσης έμειναν απέξω για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για 24μηνο με ΑΣΕΠ λέμε κοπελιά!!

Ποιός σου ζήτησε να μας σκεφτείς; Θα ήταν ηλιθιότητα εκ μέρους μας να απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσύ. Δικαιούμαστε να κρίνουμε όμως όσα λέτε. Και είναι στην ίδια λογική που ισχυρίζεστε ότι υποστήκατε. Τώρα που γίνατε ¨παλιοί¨ καψώνι στους ¨νέους¨.

ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ 24ΜΗΝΙΤΕΣ.
Αυτό ζητάει και η αγαπητή σου συνάδελφος  P-Maria.

Αφού δεν μπορείτε να φάτε το 40%, φάτε τον αδύναμο κρίκο.
Ή έτσι νομίζετε.
(Τηλεορασούλα βρίσκετε καιρό να βλέπετε παρόλο το διάβασμα για το ασεπ, κανένα βιβλιαράκι ιστορίας για το αλληλοφάγωμα δεν βρίκατε καιρό να ξφυλλίσετε;)

Αυτό θέλει κι η Διαμαντοπούλου.

Και μετά θα φάει αυτή εσάς.
Για ορεκτικό.

Γιατί σε όσους ασεπ και να αριστεύσατε (!), στις σημειώσεις του Μπόνια, στα μεταπτυχιακά, στις προσωπικές σας σημειώσεις, δεν μπορέσατε να βρείτε τη συνταγή κατά των κανιβαλισμών.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:09:52 »

Αποσυνδεδεμένος Dorea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1866 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:09:10 pm »
υποκρισίες και φαιδρότητες
υποκριτές είναι όσοι μιλούν για αλληλεγγύη και είναι οπαδοί της θεωρίας και μόνο
φαιδροί είναι όσοι με τη λογική του  ψυχρού εκτελεστή αδιαφορούν για το βιοπορισμό των άλλων  και εμμέσως τους ειρωνεύονται
και για αυτο το λόγο δεν ανέχομαι τα περι  δηθεν αλτρουισμού που κάποιοι εδω μέσα σερβίρουν
μακάρι να διοριστούν όλοι όσοι το δικαιούνται....

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1867 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:14:17 pm »
Δε στράφηκα εναντίον καμιάς κατηγορίας.
Μακάρι να διοριστούμε όλοι.
Δεν με καταλάβατε σωστά: δεν μίλησα εγώ για φέτος, να μη διοριστεί κόσμος
για να έρθει ένας ασεπίτης πιο κοντά. Αυτά είναι αυτοπροβολές δικές σας...
Απλώς λέω, μην το παρακάνετε με τις θεωρίες περί αλληλεγγύης.

Επαναλαμβάνω: ποιος νοιάστηκε μέχρι τώρα για τους ασεπίτες, που ήταν ριγμένοι
κατά τη γνώμη μου, γιατί όπως οι άλλες κατηγορίες έτρεξαν μακριά έτσι και οι ασεπίτες διάβασαν σωστά και απέδωσαν καλύτερα. Ο καθένας κυνήγησε το διορισμό με τον τρόπο που τον βόλευε.

Είπε κανείς ότι ο ένας πίνακας είναι καλύτερος το άλλου;
Εγώ πάντως όχι.
Επομένως θα έπρεπε να γίνεται μα άλλα κριτήρια η προτεραιότητα τοποθέτησης, π.χ. με
κοινωνικά και όχι βάση της κατηγορίας. Αυτή είναι η γνώμη μου και απλώς τοποθετούμαι.

"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1868 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:14:50 pm »
Να διοριστουν ολοι,εγω το 98 εδωσα για πρωτη φορα,απαντω στην Υπατια,ειχα μολις προλαβει να γραφτω στην επετηριδα πριν κλεισει,ομως δεν ειδα να γινεται ο ιδιος χαμος που εγινε τοτε-και δικαιως για καποιους συναδερφους εγινε τοτε χαμος γιατι ηταν στο κατωφλι του διορισμου-οταν το ποσοστο του ασεπ εφτασε στο 60%,π@π@ρι@ 60% δηλαδη,ουτε 40% δεν ειναι με ολους αυτους τους πινακες..

Είμασταν απέναντι από τότε. Παρόλο το χαμό που έγινε τότε όπως ομολογείς εσύ ήσουνα μέσα. Γιατί δεν σε έτσουζε το δίκιο αλλά το δικό σου ξανά...Και τώρα...παραπονιέσαι που δεν γίνεται χαμός, γιατι;;; Για να ξαναείσαι ¨μέσα¨;
Εγώ δεν έδωσα τότε, παρόλο που είχα μη σου πω πόσα χρόνια περιμένει στην επετηρίδα.

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1869 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:17:23 pm »
Εγώ αν και 45 χρονών με 2 παιδιά δεν έχω πρόβλημα να παω και στον Αη Στράτη ή στο Καστελόριζο ή όπου αλλού. Για μένα προτεραιότητα έχει η οικογενειά μου.
Νίκο όλα θα πάνε καλά!στο λέει αυτή που όταν είχατε πάει για καφέ στην παραλία Θεσ/νίκης στο είχε ξαναπεί!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1870 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:25:35 pm »
Σχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη

εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......

όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!

όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!
Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!

Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε  τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!)
Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!

Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!

Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!

Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!

Μαρία, δεν επιτρέπεται να γράφουμε κεφαλαία, απλά ήθελα να σε ενημερώσω.

"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1871 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:26:21 pm »
Υπατια,ρητορικη ερωτηση ηταν"γιατι δεν γινεται χαμος;"δεν παραπονιεμαι γιατι δεν γινεται χαμος,εχω αποδεχθει τους λογους για τους οποιους δεν γινεται χαμος και δεν ανοιγει ρουθουνι.Εγω απλα προσπαθησα να μπω στην εκπαιδευση και τα καταφερα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2010, 06:32:41 pm από alceste »

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1872 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:34:12 pm »
Αυτο που διακυβέυεται δεν είναι η θέσεις των ΑΣΕΠιτών ...
αυτές είναι αποδεκτές από όλες τις κατηγορίες .

Ολοι αναγνωρίζουμε το δίκαιο των διορισμών όλων των ασεπιτών....

Αυτο που διακυβέυεται είναι ο αριθμος των διορισμών των 24μηνιτών.

Υπάρχουν ΑΣΕΠίτες που προκειμένου να διοριστούν ποιο ΚΟΝΤΑ θέλουν να μην διοριστούν καθόλου οι 24μηνίτες ! Αυτό ανασείρεται σε όλους τους τόνους και το επαναλαμβάνουν συνεχώς.Αυτο διακυβέυεται πίσω απο την διχονια.

Εμεις προσπαθούμε να κερδίσουμε αυτό που ήταν δεδομένο και εσείς διεκδικείται απο ...εμάς!

Stella τα πράγματα είναι απλά .........έχω δεχτει ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ χτυπήματα από το υπουργείο και προσπαθώ να αντισταθ'ώ με όλες μου τις δυνάμεις.Δεν μου φτάνουν και θέλω την βοηθεια σου.
Θα με βοηθήσεις ,θα προσπεράσεις , θα επωφεληθείς ...τι θα κάνεις ?Θέλεις αντάλαγμα για αυτό?
Μην βαφτίζουμε το ψωμι ψάρι.
Το πρόβλημα στο ποστ της μαριας ...μονο τα κεφαλαία δεν είναι.

Ότι και να ναι ..καλή καρδιά.

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1873 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:42:31 pm »
Σχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη

εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......

όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!

όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!

Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε  τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!)
Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!

Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!

Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!

Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!

Μαρία, δεν επιτρέπεται να γράφουμε κεφαλαία, απλά ήθελα να σε ενημερώσω.

και εγω γνωρίζω άτομα που μετα βίας γράφανε το όνομα τους και στον ΑΣΕΠ γράψανε 100αρια!Τυχαίο;Δεν νομίζω!Αν και διορισμένος καθαρά απο ΑΣΕΠ αναγνωρίζω και σέβομαι τον κόπο όλων όσων μαζεύουν με τον ιδρώτα τους 1-1 τα μόρια!Οσο για σένα θα χεις την μοίρα την δική μου πρώταα θα διαλέξουν ολοι οι άλλοι περιοχή και τελευταία εσυ!Μαζευε τα μπογαλάκια σου για τα ξερονήσια!

Αποσυνδεδεμένος ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1874 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:44:54 pm »
και εγω γνωρίζω άτομα που μετα βίας γράφανε το όνομα τους και στον ΑΣΕΠ γράψανε 100αρια!Τυχαίο;Δεν νομίζω!Αν και διορισμένος καθαρά απο ΑΣΕΠ αναγνωρίζω και σέβομαι τον κόπο όλων όσων μαζεύουν με τον ιδρώτα τους 1-1 τα μόρια!Οσο για σένα θα χεις την μοίρα την δική μου πρώταα θα διαλέξουν ολοι οι άλλοι περιοχή και τελευταία εσυ!Μαζευε τα μπογαλάκια σου για τα ξερονήσια!

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1875 στις: Ιουλίου 13, 2010, 06:50:07 pm »
Αυτο ειναι κουλο που λες,για ποιες ειδικοτητες μιλας;Να πας τουβλο και να γραψεις 100;!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)