0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε
Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!
Δεν είναι οι 24μηνίτες ούτε οι 40% ούτε άλλος κανείς που σου στερεί το δικαίωμά σου να διοριστείς.
Οταν εγω εμενα απ εξω στους προηγουμενους ασεπ,λογω του 40 τοις εκατο,με σκεφτηκε κανεις εμενα;Η εκεινους στην ιδια θεση με εμενα;
υποκρισίες και φαιδρότητες
Να διοριστουν ολοι,εγω το 98 εδωσα για πρωτη φορα,απαντω στην Υπατια,ειχα μολις προλαβει να γραφτω στην επετηριδα πριν κλεισει,ομως δεν ειδα να γινεται ο ιδιος χαμος που εγινε τοτε-και δικαιως για καποιους συναδερφους εγινε τοτε χαμος γιατι ηταν στο κατωφλι του διορισμου-οταν το ποσοστο του ασεπ εφτασε στο 60%,π@π@ρι@ 60% δηλαδη,ουτε 40% δεν ειναι με ολους αυτους τους πινακες..
Εγώ αν και 45 χρονών με 2 παιδιά δεν έχω πρόβλημα να παω και στον Αη Στράτη ή στο Καστελόριζο ή όπου αλλού. Για μένα προτεραιότητα έχει η οικογενειά μου.
Σχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!) Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!
Παράθεση από: P_Maria στις Ιουλίου 13, 2010, 05:33:17 pmΣχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!) Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!Μαρία, δεν επιτρέπεται να γράφουμε κεφαλαία, απλά ήθελα να σε ενημερώσω.και εγω γνωρίζω άτομα που μετα βίας γράφανε το όνομα τους και στον ΑΣΕΠ γράψανε 100αρια!Τυχαίο;Δεν νομίζω!Αν και διορισμένος καθαρά απο ΑΣΕΠ αναγνωρίζω και σέβομαι τον κόπο όλων όσων μαζεύουν με τον ιδρώτα τους 1-1 τα μόρια!Οσο για σένα θα χεις την μοίρα την δική μου πρώταα θα διαλέξουν ολοι οι άλλοι περιοχή και τελευταία εσυ!Μαζευε τα μπογαλάκια σου για τα ξερονήσια!