0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
trellanium τι θεση εχεις??νηπιαγωγοσ ετσι?
ακριβως.......ρωτησα μηπως ξερετε ποτε θα βγει η εγκυκλιος μονιμου διορισμου???/και μου ειιπε την εβδομαδα αυτη,.................αχ παιδια εχω αν αγχος..........και αντιστροφα ο χρονος μετραει........ παρτε και εσεις και ρωτηστε στο 210 3442566
Παράθεση από: tihea στις Αυγούστου 02, 2010, 02:29:06 pmΟι οριστικοί πίνακες, πότε θα βγουν??δεν ρωτησα... ...επαθα πανικο και μονο που απαντησαν....και μουπε κι αυτο....
Οι οριστικοί πίνακες, πότε θα βγουν??
δεν ξερω ...παντως μακαρι να ισχυει..εγω ειμαι στους μισους ...αλλα το καλυτερο θα ηταν ολοι οσοι περιμενουν διορισμο..να διοριστουν..αυτο θα ηταν το καλυτερο...καλα το αγχος εχει φτασει στο κοκκινο...αχ αντε να πο γευματισαει να περασει και η δευτερα..να ερθει η τριτη..η τεταρτη..η εγκυκλιος........
παλι καλα παντως που εχουμε το φορουμ.δεν ξερω για εσας αλλα για μενα μεγαλη παρηγορια ειναι..........εκφραζω τα γχη μου..τιις αγωνιες μου κα.ΑΧ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ!!!!!!
Ουάου πήρε....φωτιά το φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!1 Δεν προλαβαίνουμε να γράφουμε και να διαβάζουμε!!!!!!!!!!! Ωχ, τι έχει να γίνει μέχρι να βγει η εγκύκλιος!!!!!!!!! Τώρα που ξεκίνησε και η νηστεία και οι καθημερινές παρακλήσεις , δέομαι συνέχεια στην Παναγίτσα για το διορισμό!!!!!!! Αναμένω το θαύμα!!!!Καλή επιτυχία σε όλους και ελπίζουμε για το ...καλύτερο!!!!!!
τι να κανουμε.................αφου εχουμε αγχος να μην το πουμε???
η εγκύκλιος θα βγει μετά τους οριστικούς πίνακες!!!!! οι τοποθετήσεις θα βγούν μετά τις 10 Αυγούστου (ημέρα λήξης προθεσμίας αιτήσεων συνταξιοδότησης) !!! μην ανακυκλώνετε το άγχος σας.... και κυρίως μην το μεταδίδετε....
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 03:13:15 pmτι να κανουμε.................αφου εχουμε αγχος να μην το πουμε???ελα βρε παιδια ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...ο καθενας εχει το αγχος του σε διαφορετικο βαθμο και διαφορετικη μορφη....και οι αναγκες του καθελος ειναι διαφορετικες...μην κρινουμε.....και κανενας δεν θελει να μεταδωσει το αγχος....."Θα διοριστούμε τελικά??? Σε ποιο μέρος της Ελλάδας??? Τι θα συναντήσουμε εκεί?Huh κλπ. κλπ. κλπ."...τετοιου ειδους αγχος εννοεις ??αν οι αθωοι διορισμενοι θα συναντησουν ιθαγενεις με βαμμενα προσωπα και τομαχωκ ή απλως παραξενους ντοπιους που θα τους κοιτανε στραβα??αν θα εχει αεροδρομιο , Mall ,