0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 03:13:15 pmτι να κανουμε.................αφου εχουμε αγχος να μην το πουμε???"Θα διοριστούμε τελικά??? Σε ποιο μέρος της Ελλάδας??? Τι θα συναντήσουμε εκεί?Huh κλπ. κλπ. κλπ."...τετοιου ειδους αγχος εννοεις ??αν οι αθωοι διορισμενοι θα συναντησουν ιθαγενεις με βαμμενα προσωπα και τομαχωκ ή απλως παραξενους ντοπιους που θα τους κοιτανε στραβα??αν θα εχει αεροδρομιο , Mall ,
τι να κανουμε.................αφου εχουμε αγχος να μην το πουμε???
Παράθεση από: kozzi1 στις Αυγούστου 02, 2010, 03:22:53 pmΠαράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 03:13:15 pmτι να κανουμε.................αφου εχουμε αγχος να μην το πουμε???"Θα διοριστούμε τελικά??? Σε ποιο μέρος της Ελλάδας??? Τι θα συναντήσουμε εκεί?Huh κλπ. κλπ. κλπ."...τετοιου ειδους αγχος εννοεις ??αν οι αθωοι διορισμενοι θα συναντησουν ιθαγενεις με βαμμενα προσωπα και τομαχωκ ή απλως παραξενους ντοπιους που θα τους κοιτανε στραβα??αν θα εχει αεροδρομιο , Mall ,
ελα βρε παιδια ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...ο καθενας εχει το αγχος του σε διαφορετικο βαθμο και διαφορετικη μορφη....και οι αναγκες του καθελος ειναι διαφορετικες...μην κρινουμε.....και κανενας δεν θελει να μεταδωσει το αγχος.....
ακριβως.......ρωτησα μηπως ξερετε ποτε θα βγει η εγκυκλιος μονιμου διορισμου???/και μου ειιπε την εβδομαδα αυτη,.................αχ παιδια εχω αν αγχος..........και αντιστροφα ο χρονος μετραει........ παρτε και εσεις και ρωτηστε στο 210 3442566 [/quote πηρα και εγω τηλ.μου ειπε την εβδομαδα αυτη,την ρωταω λοιπον αν ξερουν τον αριθμο αυτων που θα διοριστουν για πε60 και τι μου απανταει ρε παιδια?Και να γνωριζουμε κατι δεν μπορουμε να σασ το ανακοινωσουμε εκ των προτερων.Η ηλιθια λεσ και ειναι κρατικο μυστικο που δεν πρεπει να το μαθουμε πιο πριν
δειτε αυτο.................Από το υπουργείο μου είπαν ότι θα πάρει μισους ασεπίτες φέτος και μισούς του χρόνου......και μισούς απ' όλες τις κατηγορίες. Για τους νηπιαγωγούς ανέφερε για παραπάνω από το 50% από αυτούς που πήρε πέρισυ.........κάπου στα 500 άτομα.........χωρίς να ξέρουν σίγουρα αριθμό. Σήμερα θα βγουν οι πίνακες!!!! Μέχρι τέλος της εβδομάδας η εγκύκλιος.....όχι σήμερα ή αύριο..... το εγραψε μια κοπελα σε αλλο θεμα...............αντε αν δουμε τι θα γινει................αχ ρε παιδια προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα τιποτα...
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Αυγούστου 02, 2010, 03:27:14 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Αυγούστου 02, 2010, 03:22:53 pmΠαράθεση από: sofaki!!! στις Αυγούστου 02, 2010, 03:13:15 pmτι να κανουμε.................αφου εχουμε αγχος να μην το πουμε???"Θα διοριστούμε τελικά??? Σε ποιο μέρος της Ελλάδας??? Τι θα συναντήσουμε εκεί?Huh κλπ. κλπ. κλπ."...τετοιου ειδους αγχος εννοεις ??αν οι αθωοι διορισμενοι θα συναντησουν ιθαγενεις με βαμμενα προσωπα και τομαχωκ ή απλως παραξενους ντοπιους που θα τους κοιτανε στραβα??αν θα εχει αεροδρομιο , Mall ,
Παράθεση από: trelenioum στις Αυγούστου 02, 2010, 03:28:49 pmελα βρε παιδια ...δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...ο καθενας εχει το αγχος του σε διαφορετικο βαθμο και διαφορετικη μορφη....και οι αναγκες του καθελος ειναι διαφορετικες...μην κρινουμε.....και κανενας δεν θελει να μεταδωσει το αγχος.....ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα συνάδερφε!!!!!! Καλά κουράγια!!!!!!!!! Άντε να ακούσουμε ευχάριστα νέα, γιατί από την αγωνία μας δεν θα ξέρουμε τι λέμε όπως πάμε!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε διαγωνιαμο ομορφιας θαξερα περιπου που βρισκομαι...εδω σου λεει μπορει οι φιναλιστ ναναι λιγοτεροι αποσοι καθε αλλη φορα.....λιγο ειναι?
ναι το περσι ηταν αλλιως...εδω εχουν ερθει τα πανω κατω βρε παιδια απο περσι...πλακα με κανετε?? περσι ηξερες ...τωρα ειμαστε στα μαυρα μεσανυχτα....και δεν πρεπει καποιοι να ξεχνατε οικογενειακους προγραματισμους.....οικονομικους κανονισμους κια ολα οσα συνεπαγεται ενα ςδιορισμος φετος ή του χρονου...και κατα πσο θα γινουν ολαυτα....με το δντ και καλα στο κεφαλι μας....δεν ειναι το ιδιο γιαυτο και η αγωνια βαραει κοκκινο....δηλαδη ειναι χωρις λογο το αγχος να καταλαβνω? να μη αγχωνομαι κι γω δηλαδη....