*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 686067 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος casperini

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #2968 στις: Αυγούστου 04, 2010, 06:59:53 pm »
Πείτε μου οτι έχει πονοκεφαλιάσει και άλλος κόσμος εκτός από μένα με το να βλέπει ποιες περιοχές έχουν πόσα μόρια, πού θα μένει και πού θα είναι το σχολείο... :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:55:18 »

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2969 στις: Αυγούστου 04, 2010, 07:18:22 pm »
Πείτε μου οτι έχει πονοκεφαλιάσει και άλλος κόσμος εκτός από μένα με το να βλέπει ποιες περιοχές έχουν πόσα μόρια, πού θα μένει και πού θα είναι το σχολείο... :(

ειλικρινα σου μιλαω , μακαρι να ηταν αυτο το προβλημα μας, το που θα μεινουμε και σε ποιο σχολειο θα εργαζομαστε.
εμας μας ξεσκησε και μας πηρε τους διορισμους μας που δικαιουμασταν.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

phoebe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2970 στις: Αυγούστου 04, 2010, 07:22:22 pm »
Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους διορίζονται! Καλή τοποθέτηση να έχετε και καλό ξεκίνημα στη νέα σας σταδιοδρομία!

Όσο για εμάς που μένουμε πίσω...καλή δύναμη συνάδελφοι! Μας περιμένουν δύσκολα...

όσο για εμάς της γαλλικής...πήραμε κυριολεκτικά τον π@#λ&!!!

Αποσυνδεδεμένος kostantinos85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2971 στις: Αυγούστου 04, 2010, 09:28:31 pm »
Αρχικά συγχαίρω όλους όσους διορίζονται και εύχομαι ότι καλύτερο στους υπόλοιπους.
 Θα ήθελα να μοιραστώ μια απορία μου μαζί σας και όποιος μπορεί ας πει μια γνώμη.

Έκανα την αίτηση σημερα ως διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ στον κλάδο των φιλολόγων. Ήμουν στους διοριστέους της α΄ φουρνιάς
αλλά λόγω στρατού το άφησα για φέτος. Υπήρξε όμως ένα πρόβλημα επειδή ο καταχωρητής δεν μπορούσε να καταχωρήσει ότι
έχω ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Τηλεφώνησε στο υπουργείο στον τομέα της μηχανογράφησης και του είπαν να στείλει με φαξ το
πιστοποιητικό του στρατού και ότι θα το αλλάξουν αυτοί στο τέλος της διορίας. Η αίτηση που πήρα αναφέρει ότι δεν έχω ολοκληρώσει στρατό αλλά ο
υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι αυτό θα άλλάξει και ότι θα μπορώ μόλις τελειώσουν οι αιτήσεις να πάω να πάρω την δική μου διορθωμένη.
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο; Όσο και να θέλω να τους εμπιστευτώ η εμπειρία μου  από το ελληνικό δημόσιο δεν με προδιαθέτει για
κάτι τέτοιο. Καταλαβένετε ότι το άγχος θέλοντας και μη συνεχίζεται.
Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με μια γνώμη ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:55:18 »

Αποσυνδεδεμένος foivos1981

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2972 στις: Αυγούστου 04, 2010, 10:12:39 pm »
Αρχικά συγχαίρω όλους όσους διορίζονται και εύχομαι ότι καλύτερο στους υπόλοιπους.
 Θα ήθελα να μοιραστώ μια απορία μου μαζί σας και όποιος μπορεί ας πει μια γνώμη.

Έκανα την αίτηση σημερα ως διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ στον κλάδο των φιλολόγων. Ήμουν στους διοριστέους της α΄ φουρνιάς
αλλά λόγω στρατού το άφησα για φέτος. Υπήρξε όμως ένα πρόβλημα επειδή ο καταχωρητής δεν μπορούσε να καταχωρήσει ότι
έχω ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Τηλεφώνησε στο υπουργείο στον τομέα της μηχανογράφησης και του είπαν να στείλει με φαξ το
πιστοποιητικό του στρατού και ότι θα το αλλάξουν αυτοί στο τέλος της διορίας. Η αίτηση που πήρα αναφέρει ότι δεν έχω ολοκληρώσει στρατό αλλά ο
υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι αυτό θα άλλάξει και ότι θα μπορώ μόλις τελειώσουν οι αιτήσεις να πάω να πάρω την δική μου διορθωμένη.
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο; Όσο και να θέλω να τους εμπιστευτώ η εμπειρία μου  από το ελληνικό δημόσιο δεν με προδιαθέτει για
ναι ετυχε και σε εμενα, οταν πηγα πριν απο κανενα μηνα να κανω αιτηση για αναπληρωτης. το συστημα δεν αλλαζε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ και εδωσα την βεβαιωση απολυσης στο γραφειο πρωτοβαθμιας (ειμαι δασκαλος) - η βεβαιωση ηταν επικυρωμενη, και μου ειπαν οτι θα τη στειλουν εκεινοι υπηρεσιακα στο υπουργειο. μου ειπαν βεβαια να κανω τυπικα και μια υπευθυνη δηλωση οτι εχω τελειωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις και οτι προσκομιζω το σχετικο εγγραφο-βεβαιωση του στρατου.οταν βγηκαν να ονοματα των αναπληρωτων ολα ηταν μια χαρα. ο πινακας στον οποιον ημουν ειχε περασμενο το γεγονος οτι ειχα τελειωσει το στρατο. καλη δουλεια..........

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2973 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:26:13 pm »
Σήμερα κατέθεσα την αίτηση μου.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2974 στις: Αυγούστου 04, 2010, 11:34:54 pm »

Χμ;;
Διοριστέος Α΄φουρνιάς στον κλάδο των φιλολόγων και τόσο νέος, αφού δεν είχες τελειώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Άρα ιδιαίτερα ικανός, μελετηρός, συνεπής...
Φίλε, κάθε εμπόδιο για καλό!
Φύγε! Θα χαραμιστείς στο δημόσιο, στα βουνά και στις ραχούλες που θα βρεθείς για 1000 ευρώ!
Αν το καθηγητηλίκι δεν είναι η τρέλα σου, φύγε!
Η καλύτερα, διορίσου, μείνε για λίγο και μετά φύγε εγκαίρως!!

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2975 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:15:18 am »
Tι λες, μωρέ, στον άνθρωπο; Από το μήνυμά του δείχνει να το γουστάρει πολύ που μπαίνει στο δημόσιο σχολείο και έχει άγχος για το εμπόδιο αυτό! Μην τα παρουσιάζεις τόσο τραγικά με τις ραχούλες κλπ...Όλα καλά θα πάνε!!!
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #2976 στις: Αυγούστου 05, 2010, 12:22:27 am »
Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται και υπομονή σε όσους μένουν πίσω. Σε λίγο θα ρθεί και η δικιά τους σειρά.
Αύριο καταθέτω την αίτηση και ελπίζω σε μια καλή τοποθέτηση.
Όσοι διοριζόμαστε ας κάνουμε μια προσπάθεια να αφήσουμε κάτι πίσω μας παρά τα εμπόδια και τις συνθήκες (Διαμάντω) που θα αντιμετωπίσουμε.
Αν με κάποιους είχα κάποια κόντρα- διαφωνία ως ΑΣΕΠίτης ΠΕ03 τη διέγραψα απο το σκληρό μου δίσκο.
Άσχετο : Σήμερα γ@@ώ την ατυχία μου 3-3 με τον ΑJAX και αποκλεισμός.

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2977 στις: Αυγούστου 05, 2010, 08:09:26 am »
Καλημέρα ! Η Διαμαντοπούλου τώρα στο Μέγκα !

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2978 στις: Αυγούστου 05, 2010, 08:25:30 am »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2979 στις: Αυγούστου 05, 2010, 08:28:51 am »
Με ένα χάρτη στο χέρι είμαστε να μετράμε μόρια και μοριάκια... Πάω κι εγώ να κάνω αίτηση και ευελπιστούμε την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα να ξέρουμε που θα μας βγάλει για τα επόμενα χρόνια!!!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2980 στις: Αυγούστου 05, 2010, 08:59:36 am »
Με ένα χάρτη στο χέρι είμαστε να μετράμε μόρια και μοριάκια... Πάω κι εγώ να κάνω αίτηση και ευελπιστούμε την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα να ξέρουμε που θα μας βγάλει για τα επόμενα χρόνια!!!
Παιδιά, μην τρελαινεστε ! Οι προτιμήσεις μας θα πρέπειι να είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και θα πρέπει,νομίζω , να επιλέγονται ,όπως το κάνει ο υποψήφιος φοιτητής ,ανεξάρτητα από τη βάση της προηγούμενης χρονιάς. Δηλώνουμε λοιπόν, ακόμη και μια περιοχή που θεωρούμε πως είναι αδύνατο να πάμε,γιατί έτσι απλά : "ποτέ κανείς δεν ξέρει". (Αμέτρητες περιπτώσεις εκείνων που μετάνιωσαν να δηλώσουν κοντινές περιοχές τους) .Από εκει και πέρα πάρα οι περισσότερες περιοχές που δόθηκαν έχουν δυσπρόσιτα με πολλά μόρια,αλλά αυτό είναι θέμα των τοπικών ΠΥΣΔΕ ,όπου προβλέπεται να γίνει το μεγάλο...μαγείρεμα.
Χαλαρώστε λοιπόν, κι επιλέξτε αυτό που πραγματικά θέλετε με σειρά προτεραιότητας κι αφήστε τα κομπιουτεράκια και τους χάρτες. Δεν οδηγεί πουθενά η τακτική αυτή. Άποψή μου.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2981 στις: Αυγούστου 05, 2010, 09:16:26 am »
Άντε να τα δηλώσεις αυτά που θέλεις και που είναι και κοντά σου, αλλά αν δε σου εξασφαλίσει τα κατάλληλα μόρια μετά την τριετία για να επιστρέψεις σπίτι σου, τότε τι κάνεις? Πάντως επειδή δεν ξέρουμε μετά από 3 χρόνια που θα είναι οι βάσεις μεταθέσεων, προσωπικά δήλωσα στεριές κοντά μου και μετά μεγάλα νησιά.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182611
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)