0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πείτε μου οτι έχει πονοκεφαλιάσει και άλλος κόσμος εκτός από μένα με το να βλέπει ποιες περιοχές έχουν πόσα μόρια, πού θα μένει και πού θα είναι το σχολείο...
Αρχικά συγχαίρω όλους όσους διορίζονται και εύχομαι ότι καλύτερο στους υπόλοιπους. Θα ήθελα να μοιραστώ μια απορία μου μαζί σας και όποιος μπορεί ας πει μια γνώμη. Έκανα την αίτηση σημερα ως διοριστέος μέσω ΑΣΕΠ στον κλάδο των φιλολόγων. Ήμουν στους διοριστέους της α΄ φουρνιάς αλλά λόγω στρατού το άφησα για φέτος. Υπήρξε όμως ένα πρόβλημα επειδή ο καταχωρητής δεν μπορούσε να καταχωρήσει ότι έχω ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Τηλεφώνησε στο υπουργείο στον τομέα της μηχανογράφησης και του είπαν να στείλει με φαξ το πιστοποιητικό του στρατού και ότι θα το αλλάξουν αυτοί στο τέλος της διορίας. Η αίτηση που πήρα αναφέρει ότι δεν έχω ολοκληρώσει στρατό αλλά ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι αυτό θα άλλάξει και ότι θα μπορώ μόλις τελειώσουν οι αιτήσεις να πάω να πάρω την δική μου διορθωμένη. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο; Όσο και να θέλω να τους εμπιστευτώ η εμπειρία μου από το ελληνικό δημόσιο δεν με προδιαθέτει για κάτι τέτοιο. Καταλαβένετε ότι το άγχος θέλοντας και μη συνεχίζεται. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με μια γνώμη ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σήμερα κατέθεσα την αίτηση μου.
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 04, 2010, 12:55:30 pmΣήμερα κατέθεσα την αίτηση μου.
Με ένα χάρτη στο χέρι είμαστε να μετράμε μόρια και μοριάκια... Πάω κι εγώ να κάνω αίτηση και ευελπιστούμε την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα να ξέρουμε που θα μας βγάλει για τα επόμενα χρόνια!!!