0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε να τα δηλώσεις αυτά που θέλεις και που είναι και κοντά σου, αλλά αν δε σου εξασφαλίσει τα κατάλληλα μόρια μετά την τριετία για να επιστρέψεις σπίτι σου, τότε τι κάνεις? Πάντως επειδή δεν ξέρουμε μετά από 3 χρόνια που θα είναι οι βάσεις μεταθέσεων, προσωπικά δήλωσα στεριές κοντά μου και μετά μεγάλα νησιά.
τί πόνος και αυτός? !!! εδω, αλλοι συναδελφοι δεν ξερουν αν θα δουλεψουν και ως τι? ΜΑΩ,ΑΚΩ? ...και σεις μας λετε αν θα ειναι κοντα στο σπιτι σας και πόσο κοντα ?και αν θα ειναι κοντα ΔΕΝ θα εχω μορια, αν εχω μορια (καλο αυτο) αλλα θα ειμαι μακρια (κακο αυτο)....(ξερω, ξερω,....αν εχεις παιδια, μια αρρωστη πεθερα, κλπ κλπ. Ας γινοσαστε νοικοκυρες ή νοσηλευτριες.Ρε σεις, αντι να το χαρειτε,οπως πρεπει, αρχιζετε τη γκρίνια....)οπως και να εχει, καλη τοποθετηση στους διοριστεους.
Καλημέρα.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Για Χιο Α. Οι συγκοινωνίες- Κτελ στην Χιο είναι τακτικές; Μπορείς να μένεις στο κέντρο και να πηγαινοέρχεσαι;Δεν οδηγώ.Ευχαριστώ πολύ.
Τελικά ρε παιδιά το 40% θα διαλέξει πρώτο περιοχές διορισμού (εννοώ πριν από τους Ασεπίτες). Δεν μπορώ να βγάλω άκρη από την εγκύκλιο΄.
κοιτάζοντας ξανά τους πίνακες τα νούμερα αλλάζουν σε 8 για το 30μηνο και 85 για το 24μηνο. Η απορία μου όμως παραμένει.
Ναι, ρε παιδιά, μια βοήθεια και σε μένα. Δεν μπορώ να κάνω παράθεση και προεπισκόπηση, αν πατήσω απάντηση, αλλά μπορώ να κάνω παράθεση και να απαντήσω. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Τι κοτσάνα έχω κάνει