0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από σημερινή μου επικοινωνία με υπάλληλο πρωτοβάθμιας που ασχολείται με τα θέματα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Οι 24μηνίτες δηλ. αφού είναι και στον ενιαίο διορισμών θα μπουν απ'αυτόν το πίνακα ως 40%. Όσοι δουλεύουν ως τον Ιούνιο θα μπουν κι αυτοί σ'αυτόν τον πίνακα και κλειδώνει. Από κει σταδιακά θα παίρνουν 40 % για 3 χρόνια. Τώρα όσον αφορά τις μειώσεις προσλήψεων αυτές αφορούν κυρίως τη δευτεροβάθμια, αφού μπορούν να καλύψουν με ωρομίσθιους. Κάτι μου είπε για 900 δασκάλους μόνο αλλά δεν μου το διευκρίνισε πως βγαίνει αυτό το νούμερο. Αν κάτι ξέρει κάτι γι αυτό κάποιος ας το καταθέσει, γιατί έτσι καλύπτεται το 60 και 40 % για τις 3000 προσλήψεις που είναι το όριο.Οι "'άλλες" πληροφορίες που έχω από πιο ψηλά και η σύγκρισή τους με τα δεδομένα, συγκλίνουν στην απορρόφηση όλου του ΑΣΕΠ και 40% αυτή τη χρονιά. Ίσως και 24μηνου σε κάποιες ειδικότητες που έχουν πιο πολλά κενά.
Το ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός, συγχωρέστε με γι' αυτό, αλλά θα το ξαναρωτήσω, για να κατανοήσω αυτό που λές:Οταν λες 40% δεν εννοείς την περίπτωση του διευρυμένου 40%, με το 24μηνο ενσωματωμένο, έτσι δεν είναι; Εννοείς τα άτομα που έχουν προϋπηρεσία από 23,99 μόρια και κάτω (όσος είναι ο αριθμός τους).Με το "αμάρτημα" των λίγων μορίων προϋπηρεσίας παραπάνω, συγκεντρώνοντας δηλαδή π.χ. 25, 28 μόρια + επιτυχία ΑΣΕΠ, μεταπηδούν στην κατηγορία του 24μηνου, με μεταγενέστερο, όπως λες, διορισμό, σε σχέση με το 40%.
Συνάδελφοι καλημέρα. Διαβάζοντας όσα μεταφέρουν οι συνάδελφοι από πληροφορίες σημαίνει ότι το Υπουργείο αρχίζει να διαρέει τί πρόκειται να κάνει . Ολες οι πληροφορίες μιλάνε για απορρόφηση όλου του 60-40% φέτος. Ο αριθμός κοντά στις 3.000 διορισμούς βγαίνει ως εξής:-900 περίπου δάσκαλοι ( 60-40) -500 νηπαιγωγοί (60-40) -1176
Συνεπώς όλες οι θέσεις του 60% των δασκάλων ,δηλαδή 1060, πρέπει να καλυφθούν όλες συν το 40%, περίπου 700 άτομα