0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αλλο επιτυχον και αλλο διοριστεος σωστα;καταλαβατε τι εννοει;μηπως δεν κανει ασεπ και για το 2011-12 παρει απο του επιτυχόντες του τελευταιου ασεπ;
Υπενθυμιζω κι εγω με την σειρά μου τη σημερινη συναντηση στη Θεσσαλονικη στις 6 στην Καμαρα στην εκκλησια.
Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κάτι νεότερο από τις συναντήσεις, ειδικά για εμάς που είμαστε από επαρχία και νησιά??? Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε κάτι καλό... Διαβάστε συνάδερφοι τι καλά μας ετοιμάζει το Υπουργείο για όλους τους νεοδιόριστους, κάτι που μας αφορά όλους!!!!Κάθε νέος εκπαιδευτικός θα έχει τον «μέντορά» του
Εγώ θα συνεχίσω να το λέω κι εσείς βάλτε όλα τα δημοσιεύματα που βρίσκετε που λένε για διορισμούς μέχρι το 2012.60+40 ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Παράθεση από: dimisfl στις Μαρτίου 20, 2010, 12:41:33 pmΕγώ θα συνεχίσω να το λέω κι εσείς βάλτε όλα τα δημοσιεύματα που βρίσκετε που λένε για διορισμούς μέχρι το 2012.60+40 ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ Προσωπικά, αυτό που είχα καταλάβει είναι ότι 30μηνο/24μηνο/40% θα μπαίνανε σ' έναν ειδικό πίνακα κλειδωμένο, χωρίς καινούργιες προϋπηρεσίες και με φθίνουσα σειρά κατάταξης ως προς την αποκτημένη προϋπηρεσία. Κι ότι όλη η ιστορία ήταν τί ποσοστά θα έπαιρναν από τον πίνακα του ΑΣΕΠ και τί ποσοστά από αυτόν τον ειδικό πίνακα. Κι ότι θα περιείχε αυτός ο ειδικός πίνακας μόνο τους διοριστέους. Η ερώτησή μου είναι η εξής:Είναι δυνατόν να πάρουν φέτος κάποιον από το 40% με 20 ας πούμε μόρια και να αφήσουν για του χρόνου κάποιον του 24μηνου με 29 μόρια προϋπηρεσίας; Δεν υποτίθεται ότι θα είναι και οι δύο από τον ίδιο ειδικό πίνακα με τη φθίνουσα σειρά μορίων;Και, υποθέτοντας ότι φέτος θα πάρει τους μισούς του ειδικού πίνακα, μήπως δεν θα τεθεί θέμα αποζημιώσεων για τους υπόλοιπους μισούς που θα διοριστούν του χρόνου, διότι αυτοί οι υπόλοιποι μισοί θα προσληφθούν φέτος σαν αναπληρωτές, γιατί είναι ούτως ή άλλως στα ψηλότερα σημεία του ενιαίου πίνακα;
Παράθεση από: npanag στις Μαρτίου 22, 2010, 08:27:49 amΠαράθεση από: dimisfl στις Μαρτίου 20, 2010, 12:41:33 pmΕγώ θα συνεχίσω να το λέω κι εσείς βάλτε όλα τα δημοσιεύματα που βρίσκετε που λένε για διορισμούς μέχρι το 2012.60+40 ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ Προσωπικά, αυτό που είχα καταλάβει είναι ότι 30μηνο/24μηνο/40% θα μπαίνανε σ' έναν ειδικό πίνακα κλειδωμένο, χωρίς καινούργιες προϋπηρεσίες και με φθίνουσα σειρά κατάταξης ως προς την αποκτημένη προϋπηρεσία. Κι ότι όλη η ιστορία ήταν τί ποσοστά θα έπαιρναν από τον πίνακα του ΑΣΕΠ και τί ποσοστά από αυτόν τον ειδικό πίνακα. Κι ότι θα περιείχε αυτός ο ειδικός πίνακας μόνο τους διοριστέους. Η ερώτησή μου είναι η εξής:Είναι δυνατόν να πάρουν φέτος κάποιον από το 40% με 20 ας πούμε μόρια και να αφήσουν για του χρόνου κάποιον του 24μηνου με 29 μόρια προϋπηρεσίας; Δεν υποτίθεται ότι θα είναι και οι δύο από τον ίδιο ειδικό πίνακα με τη φθίνουσα σειρά μορίων;Και, υποθέτοντας ότι φέτος θα πάρει τους μισούς του ειδικού πίνακα, μήπως δεν θα τεθεί θέμα αποζημιώσεων για τους υπόλοιπους μισούς που θα διοριστούν του χρόνου, διότι αυτοί οι υπόλοιποι μισοί θα προσληφθούν φέτος σαν αναπληρωτές, γιατί είναι ούτως ή άλλως στα ψηλότερα σημεία του ενιαίου πίνακα; Από σημερινή μου επικοινωνία με υπάλληλο πρωτοβάθμιας που ασχολείται με τα θέματα, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Οι 24μηνίτες δηλ. αφού είναι και στον ενιαίο διορισμών θα μπουν απ'αυτόν το πίνακα ως 40%. Όσοι δουλεύουν ως τον Ιούνιο θα μπουν κι αυτοί σ'αυτόν τον πίνακα και κλειδώνει. Από κει σταδιακά θα παίρνουν 40 % για 3 χρόνια. Τώρα όσον αφορά τις μειώσεις προσλήψεων αυτές αφορούν κυρίως τη δευτεροβάθμια, αφού μπορούν να καλύψουν με ωρομίσθιους. Κάτι μου είπε για 900 δασκάλους μόνο αλλά δεν μου το διευκρίνισε πως βγαίνει αυτό το νούμερο. Αν κάτι ξέρει κάτι γι αυτό κάποιος ας το καταθέσει, γιατί έτσι καλύπτεται το 60 και 40 % για τις 3000 προσλήψεις που είναι το όριο.