0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ξέρω tsounga ότι το πρόβλημά μας δεν είναι οι του 40%. Το πρόβλημά μας είναι η υπουργός και η στάση της να αγνοεί τον προγραμματισμό που κάναμε όλοι μας. Και φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πότε. Αλλά με αυτή την κυρία βγάζεις ποτέ άκρη; Δε φοβάσαι ότι θα μας πάει και πιοοοοοοο πίσω και πιοοοοοο πίσω;
Παράθεση από: LEONTITO στις Απριλίου 13, 2010, 05:38:47 pmΤο ξέρω tsounga ότι το πρόβλημά μας δεν είναι οι του 40%. Το πρόβλημά μας είναι η υπουργός και η στάση της να αγνοεί τον προγραμματισμό που κάναμε όλοι μας. Και φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πότε. Αλλά με αυτή την κυρία βγάζεις ποτέ άκρη; Δε φοβάσαι ότι θα μας πάει και πιοοοοοοο πίσω και πιοοοοοο πίσω;άλλο είπα εγώ. ότι κάποιοι από το 40% τα βάζουν με τους ασεπίτες, ενώ άλλοι κατανοούν ότι η βάση διορισμού θα έπεφτε αν έλειπαν οι αεδίτες.όσο για εμάς, εννοείται πως δε εμπιστεύομια καμία δμντ και κανένα υπουργείο. θέλω όμως να πιστεύω ότι μπορώ να εμπιστέυομαι τη δικαιοσύνη.
Αν δε διοριστούμε φέτος ,συμφωνα με το ΦΕΚ ποιος μας διασφαλίζει οτι η κυρία δεν θα βγάλει έναν άλλο νόμο την επομενη χρονια που και πάλι θα μεταθέτει το διορισμό μας ;Οσο και αν φαντάζει απίθανο σε καποιους ,ας σκεφτούν οτι και οι τωρινές εξελίξεις πριν μερικους μήνες φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Αναρωτιεμαι αν θα προλάβουμε καν να αντιδρασουμε και το καλοκαιρι ετσι που λειτουργει το υπουργειο. Εν μια νυκτι ειναι ικανοι να καλεσουν για διορισμο και οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε.Μας αντιμετωπιζουν σαν μια ανεπυθημητη ιωση που κοιτανε πως να γιατρεψουν.Δεν τους νοιαζει το σχολειο γιατι αυτοι τα παιδια τους τα στελνουν σε ιδιωτικα κολλεγια.Σκασιλα τους αν εγω μεινω ανεργη του χρονου μιας και ειχα την αφελεια να πιστεψω οτι αφου περασα ΑΣΕΠ θα διοριστω κιολας.Πρεπει να φωναξουμε γιατι αλλιως τη βαψαμε!
Παράθεση από: Tertia στις Απριλίου 13, 2010, 05:47:11 pmΑν δε διοριστούμε φέτος ,συμφωνα με το ΦΕΚ ποιος μας διασφαλίζει οτι η κυρία δεν θα βγάλει έναν άλλο νόμο την επομενη χρονια που και πάλι θα μεταθέτει το διορισμό μας ;Οσο και αν φαντάζει απίθανο σε καποιους ,ας σκεφτούν οτι και οι τωρινές εξελίξεις πριν μερικους μήνες φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Αγαπητή Tertia,είπε ότι σκοπεύει να κάνει άλλον ΑΣΕΠ για να προσλάβει από εκεί το 2012-13, οπότε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παρατείνει την ισχύ των πινάκων (έτσι λέγεται νομικά) και παράλληλα να αναρτίσει νέους πίνακες ΑΣΕΠ. Επιπλέον, το ότι μπορεί να παρατείνει την ισχύ τους, δεν σημαίνει ότι μπορεί να την παρατείνει επ'άπειρον. Π.χ. ο ένας χρόνος είναι ένα εύλογο διάστημα (αυτή είναι η νομική διατύπωση), τα 2 όμως (αν πάμσε στο σενάριο που λες) όχι, καθώς κάθε δύο χρόνια γινόταν και θα γίνεται -σύμφωνα με τις εξαγγελίες-- ΑΣΕΠ.δε θελω να κινδυνολογώ αλλα το οτι ειπε κατι δε σημαίνει οτι θα το κάνει ,αυτο είναι το savoir vivre των πολιτικών και τους ωρομισθίους είπε οτι θα τους καταργησει ,αλλα τους προβίβασε σε ψευτο αναπληρωτές!
Παράθεση από: marianthid στις Απριλίου 13, 2010, 06:20:01 pmΠαράθεση από: Tertia στις Απριλίου 13, 2010, 05:47:11 pmΑν δε διοριστούμε φέτος ,συμφωνα με το ΦΕΚ ποιος μας διασφαλίζει οτι η κυρία δεν θα βγάλει έναν άλλο νόμο την επομενη χρονια που και πάλι θα μεταθέτει το διορισμό μας ;Οσο και αν φαντάζει απίθανο σε καποιους ,ας σκεφτούν οτι και οι τωρινές εξελίξεις πριν μερικους μήνες φάνταζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Αγαπητή Tertia,είπε ότι σκοπεύει να κάνει άλλον ΑΣΕΠ για να προσλάβει από εκεί το 2012-13, οπότε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παρατείνει την ισχύ των πινάκων (έτσι λέγεται νομικά) και παράλληλα να αναρτίσει νέους πίνακες ΑΣΕΠ. Επιπλέον, το ότι μπορεί να παρατείνει την ισχύ τους, δεν σημαίνει ότι μπορεί να την παρατείνει επ'άπειρον. Π.χ. ο ένας χρόνος είναι ένα εύλογο διάστημα (αυτή είναι η νομική διατύπωση), τα 2 όμως (αν πάμσε στο σενάριο που λες) όχι, καθώς κάθε δύο χρόνια γινόταν και θα γίνεται -σύμφωνα με τις εξαγγελίες-- ΑΣΕΠ.δε θελω να κινδυνολογώ αλλα το οτι ειπε κατι δε σημαίνει οτι θα το κάνει ,αυτο είναι το savoir vivre των πολιτικών και τους ωρομισθίους είπε οτι θα τους καταργησει ,αλλα τους προβίβασε σε ψευτο αναπληρωτές!
Παράθεση από: tsounga στις Απριλίου 13, 2010, 05:56:53 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Απριλίου 13, 2010, 05:38:47 pmΤο ξέρω tsounga ότι το πρόβλημά μας δεν είναι οι του 40%. Το πρόβλημά μας είναι η υπουργός και η στάση της να αγνοεί τον προγραμματισμό που κάναμε όλοι μας. Και φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πότε. Αλλά με αυτή την κυρία βγάζεις ποτέ άκρη; Δε φοβάσαι ότι θα μας πάει και πιοοοοοοο πίσω και πιοοοοοο πίσω;άλλο είπα εγώ. ότι κάποιοι από το 40% τα βάζουν με τους ασεπίτες, ενώ άλλοι κατανοούν ότι η βάση διορισμού θα έπεφτε αν έλειπαν οι αεδίτες.όσο για εμάς, εννοείται πως δε εμπιστεύομια καμία δμντ και κανένα υπουργείο. θέλω όμως να πιστεύω ότι μπορώ να εμπιστέυομαι τη δικαιοσύνη.Υπάρχει ήδη προσφυγή εναντίον των ΟΑΕΔιτών, της οποίας η εκδίκαση εκκρεμεί.Πραγματικά οι συνδικαλιστές έχουν καταφέρει να θεωρείται ως αντισυναδελφική συμπεριφορά η επιτυχία στον διαγωνισμό και όχι η χρήση παραθύρων!