0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δικαιο θα ηταν να παρει τους μισους απο 60%,τους μισους απο 40%.Μιλω για τον κλαδο μου,μην παρεξηγηθω,δεν εχουμε 24μηνο.Τι δικαιο και κουραφεξαλα,λεμε τωρα,ετσι οπως γιναμε..
Παράθεση από: alceste στις Μαρτίου 06, 2010, 12:07:30 pmΔικαιο θα ηταν να παρει τους μισους απο 60%,τους μισους απο 40%.Μιλω για τον κλαδο μου,μην παρεξηγηθω,δεν εχουμε 24μηνο.Τι δικαιο και κουραφεξαλα,λεμε τωρα,ετσι οπως γιναμε..Το δίκαιο θα ήταν να πάρει ΟΛΟΥΣ που τεκμηριώνουν δικαίωμα διορισμού αυτό το καλοκαίρι ανεξαρτήτως κατηγορίας (60%, 40%, 24μηνο, 30μηνο κλπ). Οι κανόνες ενός παιχνιδιού είναι ανεπίτρεπτο να αλλάζουν στο παρά 5 πριν το σφύριγμα της λήξης. Προσωπικά γνωρίζω περιπτώσεις συναδέλφων που παραιτήθηκαν από μόνιμες δουλειές για να δουλέψουν φέτος 24μηνο έχουντας μπροστά την προοπτική του διορισμού...τι θα πει η κα Διαμαντοπούλου σε όλους αυτούς που πλέον κινδυνεύουν να απομείνουν εντελώς άνεργοι εν μέσω κρίσης και με οικογενειακές υποχρεώσεις να τρέχουν;;;Προσωπικά παροτρύνω ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που τελικά δεν θα διοριστούν αυτό το καλοκαίρι να κινήσουν ΜΑΖΙΚΑ τα νόμιμα προκειμένου να δικαιωθούν. Καμία ανοχή προς τους αλήτες που παίζουν με τις ζωές χιλιάδων εκπαιδευτικών εδώ και τόσους μήνες (αλήθεια...την ψυχορραγία που μας υποβάλλει το υπουργείο απ' τον Νοέμβριο ποιος θα μας την ξεπληρώσει;;; )....
Θα το έχετε πάρει είδηση, θαρρώ, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, ότι παίζεται μια άγρια ρώσικη ρουλέτα κι ένα παζάρεμα για το ποιόν θα πάρει ο χάρος τον Σεπτέμβρη. Εμένα τουλάχιστον αυτή η εντύπωση μου δίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι από μας θα έχουν χάσει τον διορισμό τους για τον Σεπτέμβρη του 2010, και αυτό θα είναι πέρα για πέρα άδικο και για το 24μηνο και το 30μηνο και το 40% και για εμάς - αν τελικά επαληθευθούν οι νύξεις που ακούγονται - τους Ασεπίτες. Ας προετοιμαζόμαστε για τη σκληρή πραγματικότητα που μας περιμένει, άλλοι είτε παραμένοντας άνεργοι και παρασιτοζωόντας, άλλοι τρέχοντας από βραχονησίδα σε βραχονησίδα σαν ωρομίσθιοι και άλλοι ασκώντας οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό για το οποίο μοχθήσαμε και κυριολεκτικά θυσιάσαμε τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής μας για να βρεθούμε τώρα μπροστά στο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, την ακύρωση και την ματαίωση των ονείρων και των προσδοκιών μας. Είναι τελικά αυτή η χώρα μόνο άξια για τραγωδίες;...ή μήπως όλο αυτό είναι μια κακόγουστη μαύρη κωμωδία; Καλό κουράγιο σε όλους μας (ήξερε πολύ καλά τι ευχές μας έδινε ο Ρεν..αναρωτιέμαι μήπως εμείς θα πρέπει να τους τις ανταποδώσουμε καθώς πρέπει και αρμόζει για την κοινωνική αναταραχή που μας προκάλεσε...ο νοών νοείτω)
Αγαπητοί συνάδελφοι, σήμερα από έγκυρη πληροφορία έμαθα ότι μας πάει μισούς -μισούς.Είναι ντροπή τους βεβαία αλλά και εμείς πρέπει να κάνουμε μια οργανωμένη επίσκεψη στο υπουργείο.Το ξέρω εμείς οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ είμαστε τελείως ασυντόνιστη,αλλά δεν πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι? Τι λέτε να συντονιστούμε.
το είπε πάλι σήμερα το πρωϊ στον ΣΚΑΙ ότι οι μονιμοι διορισμοί θα είναι στο μισό