*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 689931 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ekpaideftikospe60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #224 στις: Μαρτίου 08, 2010, 12:39:05 pm »
.....Συνεχώς πρέπει να λύνουμε γρίφους.... Τεσπα, δεν ξεκαθαρίζει ποιες κατηγορίες εννοεί... Σκωτσέζικο ντουζ κάνουμε όσοι με το καλό περιμένουμε διορισμό... αγωνία, άγχος, και αναμονή... Πιστεύω αγαπητοί συνάδερφοι ότι όλοι όσοι είμαστε β' φουρνιά με ΑΣΕΠ, και περιμένουμε το νόμιμο διορισμό μας, μετά από πολύ κόπο, διάβασμα και την ψυχοφθόρα διαδικασία του ΑΣΕΠ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι , όλες οι ειδικότητες και να πιέσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση τους ιθύνοντες! Είμαστε η πιο νόμιμη και αγωνιούσα κατηγορία που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε διοριστεί από πέρυσι για λίγες θέσεις διαφορά.... Έχουμε κάνει όλοι τον προγραμματισμό μας και τον αγώνα μας και δεν αντέχουμε άλλη ανεργία, εφόσον δικαιούμαστε το αυτονόητο!!!! Δεν μπορώ να ακούω τις άλλες κατηγορίες να λένε διάφορα, να εκπροσωπούνται και εμείς να μην τολμάμε να πούμε το αυτονόητο!!!!! Πετύχαμε με πολύ κόπο, διάβασμα και νόμιμα , χωρίς μέσα και άλλες διόδους- στον διαγωνισμό! Έλεος πια, με όλη αυτήν την ανασφάλεια! Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητεί πια το αυτονόητο! Καλή υπομονή και καλή συνέχεια σε όλους!!!! Κι ας είμαστε λίγο λογικοί... Όποιος έχει καινούρια ενημέρωση ας την παραθέσει... Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:23 »

Αποσυνδεδεμένος geolil

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Μαρτίου 08, 2010, 12:46:03 pm »
για να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει αν θα διοριστουν κατα προτεραιότητα οι ΑΣΕΠιτες και δεν εχω δει σε καμία συνέντευξη να εχει διευκρινήσει τίποτα η Διαμαντοπούλου.
δύο στοιχεία έχουμε
1. το μόνο που λέει συνέχεια οι διορισμοί μονίμων στο μισό.
2. το νομοσχέδιο για την οικονομία που αναφέρει σταδιακό διορισμό των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ ως το 2012
αν αυτά που αναφέρει το νομοσχέδιο για την άλλη κατηγορία που θα διοριστούν ως το 2013 αφορούν στους άλλους πίνακες δεν το ξέρω (δεν είμαι νομικός) , αλλα το γεγονός ότι αυτοί θα διοριστούν ως το 2013 δεν σημαίνει ότι θα πάρει πρώτους τους ΑΣΕπίτες και μετά τους άλλους (μπορεί να το κάνει παράλληλα)
(και οσο αφορά τη διαβούλευση έχω την εντύπωση ότι γίνεται για τα μάτια του κόσμου, έχουν πάρει τις αποφάσεις τους)

και κάτι άλλο: δεν μου λέει τίποτα το να διοριστώ πρώτη από τους άλλους (γιατί όλοι είχαν δικαίωμα διορισμού), ούτε να διοριστώ πρώτη αλλά το 2011 ή 2012
κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αντρέπουν τα πάντα
ΥΓ ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναλύσουμε γρίφους αλλά δεν το βλέπω πιθανό

Αποσυνδεδεμένος kani

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Μαρτίου 08, 2010, 12:54:49 pm »
Γιατί οι δημοσιογράφοι σήμερα το πρωί δεν έκαναν την ερώτηση που βασανίζει όλους μας;

Κυρία Διαμαντοπούλου, τον Σεπτέμβριο, με ποιο τρόπο θα διορίσετε αυτούς τους 3000 εκπαιδευτικούς;
Θα είναι από Ασεπ, από πίνακες ή και από τα δύο;

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:01:50 pm »
Το πιο πιθανο είναι να μην  μαθουμε τι θα γίνει παρα μόνο οταν θα μας καλεσουν ή οχι τον Αυγουστο....Διαφορετικα θα ειχαν ξεκαθαρισει τη θεση τους ,προκειται για συστηματικη αποφυγη διευκρινησης   του θεματος  και  ετσι θα αποφύγουν και τις αντιδρασεις..... Δεν ξερω αν μπορουμε να κανουμε κατι .... αν καποιος εχει συγκεκριμενες  προτασεις ,ας καταθεσει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:38:23 »

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #228 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:07:10 pm »
Ας έστελνε κάποιος κανένα sms..Εγώ τώρα την είδα τη συνεντευξη της Δ στον Σκαι, και σ ένα ανύποπτο σημείο, μεταξύ των διαδοχικών παρεμβάσεων των δημοσιογράφων στο 20 με 21 λεπτό την άκουσα να λέει επί λέξη ότι Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΟ 50% ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ..Συμπέρασμα: για ποιούς από εμάς χτυπάει η καμπάνα; Εικάζω για τις πολυπληθέστερες ειδικότητες και ξέρουμε όλοι ποιές έιναι!

Αποσυνδεδεμένος Tertia

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:12:34 pm »
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι οι πολυπληθεστερες γιατι αυτες καλυπτουν και  μεγαλυτερες αναγκες .Αναθεμα την Πυθία.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Μαρτίου 08, 2010, 01:13:36 pm »
213 είμαστε όλοι κι όλοι οι ΑΣΕΠίτες Φιλόλογοι. Σιγά το μεγάλο αριθμό πιά!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Μαρτίου 08, 2010, 02:08:26 pm »
Ας έστελνε κάποιος κανένα sms..Εγώ τώρα την είδα τη συνεντευξη της Δ στον Σκαι, και σ ένα ανύποπτο σημείο, μεταξύ των διαδοχικών παρεμβάσεων των δημοσιογράφων στο 20 με 21 λεπτό την άκουσα να λέει επί λέξη ότι Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΟ 50% ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ..Συμπέρασμα: για ποιούς από εμάς χτυπάει η καμπάνα; Εικάζω για τις πολυπληθέστερες ειδικότητες και ξέρουμε όλοι ποιές έιναι!

θα συμφωνησω και γω με Rwxanh. δεν νομιζω οτι αφορα τους φιλολογους.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Μαρτίου 08, 2010, 02:17:39 pm »
Η Τσαπανιδου ειπε στην αρχη της εκπομπης της οτι θα αναφερθει στους διορισμους των εκπαιδευτικών, εστειλε μηνυμα στην εκπομπη της αλλα τιποτα δεν αναφερθηκε..

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Μαρτίου 08, 2010, 02:21:39 pm »

συμφωνω.  πχ οι γυμναστες, οι ξενων γλωσσων, οι οικονομολογοι σε πολλα  σχολεια υπάρχουν 1,2 υπεραριθμοι
στους φιλολογους δε συμβαινει αυτο
σε όποιο σχολείο να πας στην αρχη του χρόνου, σου λένε:"δεν έχουμε φιιλολογο"

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Μαρτίου 08, 2010, 02:27:56 pm »
oi γυμναστες, οι ξενων γλωσσων, οι οικονομολογοι  λετε? καλα δεν πρεπει ολοι να συμπληωνουν εναν συγκεκριμενο αριθμο ωρων διδασκαλιας ανα εβδομαδα?
στην ειδικοτητα μου ΠΕ60 Νηπιαγωγων ειμαστε 300 ατομα στην β' φουρνιά...

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Μαρτίου 08, 2010, 02:32:50 pm »
oi γυμναστες, οι ξενων γλωσσων, οι οικονομολογοι  λετε? καλα δεν πρεπει ολοι να συμπληωνουν εναν συγκεκριμενο αριθμο ωρων διδασκαλιας ανα εβδομαδα?
στην ειδικοτητα μου ΠΕ60 Νηπιαγωγων ειμαστε 300 ατομα στην β' φουρνιά...

Ναι, γι αυτό πολλές φορές βλέπεις ξενόγλωσσους να κάνουν ιστορία ή και θρησκυτικούς να διδάσκουν ιστορία!  :P

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Μαρτίου 08, 2010, 03:08:56 pm »
υπεράριθμοι- ξευπεράριμθμοι ...
τους ασεπίτες β'φουρνιάς, που έδωσαν ασεπ, που βγήκαν ΟΡΙΣΤΙΚΑ-ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και δεν τους πήρε πέρυσι και έμειναν άνεργοι περιμένοντας να τηρηθούν οι νόμοι και τα ΦΕΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ!!!!! ΟΛΟΥΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Μαρτίου 08, 2010, 03:11:18 pm »
Ειπαμε εμεις ποτε οτι δεν θελουμε να συμπληρωνουμε ωραριο;οι της β γλωσσας.Αυτοι φταινε που μας εκοψαν μια ωρα απο τις 3 στο γυμνασιο,τους θερμοπαρακαλαμε για ΚΠΓ κτλ κτλ,αλλα αυτοι εχουν των αγγλικων τους το ΧΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182834
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 704
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)