0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ διαφωτιστικό! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να απευθυνθούμε στη δικαιοσύνη. Αν δε διοριστούμε όπως προβλέπεται, θα εισπράξουμε μια ωραιότατη αποζημίωση, έστω και μετά από 8 χρόνια, για τους μήνες, ή το χρόνο που δεν δουλέψαμε. Μα καλά, κουκούτσι μυαλό δεν έχουν πια αυτοί που μας κυβερνάνε???
εγώ κατάλαβαίνω : όλους τους ασεπ για τους οποίους έχει δημοσιευτεί φεκ. αν είναι έτσι, το επιχείρημα στέκει και για εμάς.
Ο βασικός πυρήνας των παραπάνω δημοσιευμάτων αφορά τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και κυρίως τους επιτυχόντες του διαγωνισμού του Υπουργείου οικονομικών.Σε κάθε περίπτωση τονίζεται ότι ο τομέας της παιδείας εξαιρείται από τα έκτακτα μέτρα. Προσέξτε ότι όλη η συζήτηση τοποθετείται πάνω στο ζήτημα του εξορθολογισμού των προσλήψεων εκπαιδευτικών και ΟΧΙ πάνω στην αναστολή προσλήψεων λόγω εκτάκτων οικονομικών μέτρων σταθερότητας. Αυτό συμβάινει γιατί η κυβέρνηση προφανώς αρνείται να παραδεχθεί ότι γίνονται τραγικές περικοπές στην Παιδεία.Ψυχραιμία και επαγρύπνηση......
Ας μου εξηγησει καποιος πώς γινεται να προσληφθει για φέτος έστω και ένας αναπληρωτης σε καποια ειδικοτητα ,ενω οι διοριστεοι της β΄φουρνιας της συγκεκριμένης ειδικοτητας θα αναμενουν το διορισμο για το επομενο έτος;Γιατι να περιμένω για ένα χρονο για διορισμο τη στιγμη που υπαρχουν θέσεις στην ειδικοτητα μου και καλύπτονται απο αναπληρωτες και ωρομισθίους;Νομιζω οτι προκειται για καταφωρη αδικία με δεδομένο οτι αν προσληφθουν λίγοι αναπληρωτες ,αυτοι μάλλον δε θα είναι οι διοριστεοι της β φουρνιας ,αφου περισσοτερα μόρια έχει το 40% και θα προηγηθεί.Ετσι εμεις θα μεινουμε για άλλη μια χρονια στην αναμονή με οσα αυτο συνεπαγεται.
Παράθεση από: Tertia στις Μαρτίου 13, 2010, 05:40:46 pmΑς μου εξηγησει καποιος πώς γινεται να προσληφθει για φέτος έστω και ένας αναπληρωτης σε καποια ειδικοτητα ,ενω οι διοριστεοι της β΄φουρνιας της συγκεκριμένης ειδικοτητας θα αναμενουν το διορισμο για το επομενο έτος;Γιατι να περιμένω για ένα χρονο για διορισμο τη στιγμη που υπαρχουν θέσεις στην ειδικοτητα μου και καλύπτονται απο αναπληρωτες και ωρομισθίους;Νομιζω οτι προκειται για καταφωρη αδικία με δεδομένο οτι αν προσληφθουν λίγοι αναπληρωτες ,αυτοι μάλλον δε θα είναι οι διοριστεοι της β φουρνιας ,αφου περισσοτερα μόρια έχει το 40% και θα προηγηθεί.Ετσι εμεις θα μεινουμε για άλλη μια χρονια στην αναμονή με οσα αυτο συνεπαγεται.Η θλιβερή απάντηση στο ερώτημά σου είναι ... οικονομία, ό,τι κάνει χρόνια τώρα σε βάρος της εκπαίδευσης το κράτος, με το ημίμετρο της αναπλήρωσης και το μεσαίωνα της ωρομισθίας ...!!!