0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία συναδέλφισσα, ας ετοιμαστούμε για Κρήτη εμείς οι Ασεπίτες! Δεν πειράζει...αρκει να μας πάρουν!
Για τους διορισμους νομίζω αναφέρονταν όχι για τους αναπληρωτες.
Εδώ που φτάσαμε το θέμα είναι να διοριστούμε και μάλιστα φέτος και το που είναι το λιγότερο τελικά...Ειδωμεν...
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν : Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα βγουν τη βδομάδα που μας έρχεται και το κυριότερο : στις τοποθετήσεις φέτος θα προηγηθεί πρώτα το 24μηνο, μετά το 40% και τελευταίοι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ (60%), οπότε δυστυχώς για τους ΑΣΕΠΊΤΕΣ θα τοποθετηθούν τελευταίοι, πράγμα που σημαίνει ότι τις καλύτερες και πιο βολικές περιοχές τοποθέτησης θα τις πάρουν το 24μηνο και το 40 %, οι άλλοι θα τρέξουμε σε δυσπρόσιτα... Επίσης από έγκυρες πληροφορίες ξέρω πως η Κρήτη φέτος θα έχει τα περισσότερα οργανικά κενά (δείτε σχετικό άρθρο στην alfavita.gr ). Οπότε συνάδερφοι καλή υπομονή και καλό... διορισμό ανά την Ελλάδα!!!!
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιουνίου 18, 2010, 11:16:13 amΜόλις πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν : Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα βγουν τη βδομάδα που μας έρχεται και το κυριότερο : στις τοποθετήσεις φέτος θα προηγηθεί πρώτα το 24μηνο, μετά το 40% και τελευταίοι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ (60%), οπότε δυστυχώς για τους ΑΣΕΠΊΤΕΣ θα τοποθετηθούν τελευταίοι, πράγμα που σημαίνει ότι τις καλύτερες και πιο βολικές περιοχές τοποθέτησης θα τις πάρουν το 24μηνο και το 40 %, οι άλλοι θα τρέξουμε σε δυσπρόσιτα... Επίσης από έγκυρες πληροφορίες ξέρω πως η Κρήτη φέτος θα έχει τα περισσότερα οργανικά κενά (δείτε σχετικό άρθρο στην alfavita.gr ). Οπότε συνάδερφοι καλή υπομονή και καλό... διορισμό ανά την Ελλάδα!!!! Με αυτά που σου είπαν παραδέχονται ότι θα πάρουν και 24μηνίτες που μέχρι τώρα έλεγαν όχι. Αυτό αν όντως ακούστηκε από υπάλλληλο με γνώση είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Τους ρώτησες για μια συγκεκριμένη κατηγορία ή γενικά;
Τι βλακειες σας λενε ρε παιδια εκει στο Υπουργειο;Ο πινακας αναπληρωτων περιλαμβανει και τα μορια απο ΑΣΕΠ,πως ειναι δυνατον να προηγειται καποιος του 40% εναντι ασεπιτη διοριστεου που θα εχει και πολλαπλασια μορια;Χαζεψανε απο τη ζεστη;Αν εννοεις για διορισμο οτι προηγουνται εκεινοι, αυτο ειναι αρχαια ιστορια,τωρα το πηρατε ειδηση;!
Παράθεση από: alceste στις Ιουνίου 18, 2010, 11:25:38 amΤι βλακειες σας λενε ρε παιδια εκει στο Υπουργειο;Ο πινακας αναπληρωτων περιλαμβανει και τα μορια απο ΑΣΕΠ,πως ειναι δυνατον να προηγειται καποιος του 40% εναντι ασεπιτη διοριστεου που θα εχει και πολλαπλασια μορια;Χαζεψανε απο τη ζεστη;Αν εννοεις για διορισμο οτι προηγουνται εκεινοι, αυτο ειναι αρχαια ιστορια,τωρα το πηρατε ειδηση;!Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι δικαιότερο να προηγούνται στην τοποθέτηση οι του 40% απο τους ΑΣΕΠίτες. Γιατί τα μόρια που έχει ο 40% τα μάζεψε με προϋπηρεσία ταξιδεύοντας εδώ κι εκεί, δικαιούται μία ευνοϊκότερη τοποθέτηση από τον ΑΣΕΠίτη που απλά έτυχε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σωστά.
Παράθεση από: froski στις Ιουνίου 18, 2010, 01:03:49 pmΠαράθεση από: alceste στις Ιουνίου 18, 2010, 11:25:38 amΤι βλακειες σας λενε ρε παιδια εκει στο Υπουργειο;Ο πινακας αναπληρωτων περιλαμβανει και τα μορια απο ΑΣΕΠ,πως ειναι δυνατον να προηγειται καποιος του 40% εναντι ασεπιτη διοριστεου που θα εχει και πολλαπλασια μορια;Χαζεψανε απο τη ζεστη;Αν εννοεις για διορισμο οτι προηγουνται εκεινοι, αυτο ειναι αρχαια ιστορια,τωρα το πηρατε ειδηση;!Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι δικαιότερο να προηγούνται στην τοποθέτηση οι του 40% απο τους ΑΣΕΠίτες. Γιατί τα μόρια που έχει ο 40% τα μάζεψε με προϋπηρεσία ταξιδεύοντας εδώ κι εκεί, δικαιούται μία ευνοϊκότερη τοποθέτηση από τον ΑΣΕΠίτη που απλά έτυχε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σωστά.Μια ένσταση μόνο. Οι ασεπίτες δεν έτυχε να απαντήσουν σωστά σε κάποιες ερωτήσεις. Χρειάστηκε κόπος και χρόνος για κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα που έτυχε...
Παράθεση από: Rwxanh στις Ιουνίου 18, 2010, 01:19:05 pmΠαράθεση από: froski στις Ιουνίου 18, 2010, 01:03:49 pmΠαράθεση από: alceste στις Ιουνίου 18, 2010, 11:25:38 amΤι βλακειες σας λενε ρε παιδια εκει στο Υπουργειο;Ο πινακας αναπληρωτων περιλαμβανει και τα μορια απο ΑΣΕΠ,πως ειναι δυνατον να προηγειται καποιος του 40% εναντι ασεπιτη διοριστεου που θα εχει και πολλαπλασια μορια;Χαζεψανε απο τη ζεστη;Αν εννοεις για διορισμο οτι προηγουνται εκεινοι, αυτο ειναι αρχαια ιστορια,τωρα το πηρατε ειδηση;!Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι δικαιότερο να προηγούνται στην τοποθέτηση οι του 40% απο τους ΑΣΕΠίτες. Γιατί τα μόρια που έχει ο 40% τα μάζεψε με προϋπηρεσία ταξιδεύοντας εδώ κι εκεί, δικαιούται μία ευνοϊκότερη τοποθέτηση από τον ΑΣΕΠίτη που απλά έτυχε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σωστά.Μια ένσταση μόνο. Οι ασεπίτες δεν έτυχε να απαντήσουν σωστά σε κάποιες ερωτήσεις. Χρειάστηκε κόπος και χρόνος για κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα που έτυχε...++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++και ας μην ξεχναμε οτι αυτος του 40% μπορει να οργωσε την Ελλαδα μπορει ομως να δουλευε κ διπλα στο σπιτι του. επισης καποιοι πηγαιναν στα σχολεια με την αξια τους επειδη ειχαν μαζεψει μορια απο ασεπ αλλα αλλοι μπορει να πηγαν απλα κ μονο επειδη ειχαν μπαρμπα στην κορωνη. οποτε ας ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι σε αυτα που λεμε....