*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1540 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:25:38 am »
Τι βλακειες σας λενε ρε παιδια εκει στο Υπουργειο;Ο πινακας αναπληρωτων περιλαμβανει και τα μορια απο ΑΣΕΠ,πως ειναι δυνατον να προηγειται καποιος του 40% εναντι ασεπιτη διοριστεου που θα εχει και πολλαπλασια μορια;Χαζεψανε απο τη ζεστη;Αν εννοεις για διορισμο οτι προηγουνται εκεινοι, αυτο ειναι αρχαια ιστορια,τωρα το πηρατε ειδηση;!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 18, 2010, 11:28:03 am από alceste »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:09 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1541 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:27:55 am »
Για τους διορισμους νομίζω αναφέρονταν όχι για τους αναπληρωτες.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1542 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:28:10 am »
Ωραία συναδέλφισσα, ας ετοιμαστούμε για Κρήτη εμείς οι Ασεπίτες! Δεν πειράζει...αρκει να μας πάρουν!
Έχεις δίκιο fioroula μακάρι να μας πάρουν!!!! Όμως προσωπικά προβληματίζομαι και για την περιοχή τοποθέτησης, γιατί είμαι παντρεμένη, έχω οικογένεια και στο νομό που μένω είναι πολύ λίγα τα οργανικά κενά, οπότε μόνο με θαύμα θα μπορέσω να μείνω....Παίζει ρόλο και πόσους θα πάρει φέτος...το 40% συνδέεται και με το 60%, οπότε περιμένω να γίνει "σφαγή" φέτος για τις λίγες θέσεις που υπάρχουν!!!! Λέω λίγες γιατί το Υπουργείο φέτος δυστυχώς , δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις όσον αφορά τους διορισμούς! Μακάρι να διαψευσθώ!!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1543 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:33:53 am »
Για τους διορισμους νομίζω αναφέρονταν όχι για τους αναπληρωτες.
Ναι, Ρωξάνη για τους διορισμούς αναφερόμουν , όχι για αναπληρωτές!!!!! Είπα για τη σειρά των τοποθετήσεων, κάτι που ίσχυε σαφώς μέχρι τώρα, αλλά φέτος πριν λίγο καιρό έλεγαν άλλα : Μίλαγαν για διορισμό μόνο του 60-40% .... Μακάρι να γίνει το καλύτερο για όλους μας!!! Να διοριστούν όλες οι κατηγορίες! Απλά επειδή προσωπικά ανήκω στο 60%, είναι ευκολονόητο ότι με "καίει" η σειρά τοποθέτησης! Στον πίνακα των διοριστέων είμαι αρκετά ψηλά, όμως αν προηγηθούν οι υπόλοιπες κατηγορίες, χάνω την πιθανότητα να τοποθετηθώ σε κοντινό νομό με τον δικό μου! Είναι απλά τα πράγματα!!! Καλό διορισμό σε όλους!!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:50:09 »

Αποσυνδεδεμένος lhel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1544 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:37:07 am »
Εδώ που φτάσαμε το θέμα είναι να διοριστούμε και μάλιστα φέτος και το που είναι το λιγότερο τελικά...
Ειδωμεν...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1545 στις: Ιουνίου 18, 2010, 11:47:44 am »
Εδώ που φτάσαμε το θέμα είναι να διοριστούμε και μάλιστα φέτος και το που είναι το λιγότερο τελικά...
Ειδωμεν...
Πολύ σωστά, δε διαφωνώ!!!!  Οκ, όταν κάποιος είναι ελεύθερος, χωρίς παιδιά , υποχρεώσεις και έχει και κάποια οικονομική άνεση, είναι λογικό να μην τον ενδιαφέρει η περιοχή τοποθέτησης! Άλλωστε είναι και μια ευκαιρία να δεις και άλλα μέρη! ΌΜΩΣ, για κάποιον που είναι παντρεμένος με παιδιά, υποχρεώσεις και δεν έχει και την καλύτερη οικονομική άνεση, είναι πολύ δύσκολο να "παρατήσει" την οικογένειά του και να τρέχει να νοικιάζει σπίτια από δω και από εκεί! Έτσι που κατάντησαν και τους μισθούς, τρέξε τώρα να βρεις σπίτι εξαρχής και να τα χαλάς όλα σε ενοίκια, βενζίνες, εισιτήρια... Δράμα! Δεν ξέρω τι να πω! Μακάρι να γίνει το καλύτερο για όλους!!!! Η ουσία είναι ότι σήμερα έμαθα πως οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ, δυστυχώς, θα τοποθετηθούν τελευταίοι , κάτι που ενδιαφέρει και "καίει" πολλούς συναδέρφους! Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει! Αν δεν βγουν οι αιτήσεις, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη! Προβλέπω να περνάω ένα καλοκαίρι "θρίλέρ" μπροστά από τον PC!!!!!!  :(   

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1546 στις: Ιουνίου 18, 2010, 12:25:50 pm »
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν : Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα βγουν τη βδομάδα που μας έρχεται και το κυριότερο : στις τοποθετήσεις φέτος θα προηγηθεί πρώτα το 24μηνο, μετά το 40% και τελευταίοι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ (60%), οπότε δυστυχώς για τους ΑΣΕΠΊΤΕΣ θα τοποθετηθούν τελευταίοι, πράγμα που σημαίνει ότι τις καλύτερες και πιο βολικές περιοχές τοποθέτησης θα τις πάρουν το 24μηνο και το 40 %, οι άλλοι θα τρέξουμε σε δυσπρόσιτα...  ;D  ;D  ;D  Επίσης από έγκυρες πληροφορίες ξέρω πως η Κρήτη φέτος θα έχει τα περισσότερα οργανικά κενά (δείτε σχετικό άρθρο στην alfavita.gr ).  Οπότε συνάδερφοι καλή υπομονή και καλό... διορισμό ανά την Ελλάδα!!!!

Με αυτά που σου είπαν παραδέχονται ότι θα πάρουν και 24μηνίτες που μέχρι τώρα έλεγαν όχι. Αυτό αν όντως ακούστηκε από υπάλλληλο με γνώση είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Τους ρώτησες για μια συγκεκριμένη κατηγορία ή γενικά;

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1547 στις: Ιουνίου 18, 2010, 12:35:23 pm »
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και μου είπαν : Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα βγουν τη βδομάδα που μας έρχεται και το κυριότερο : στις τοποθετήσεις φέτος θα προηγηθεί πρώτα το 24μηνο, μετά το 40% και τελευταίοι οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ (60%), οπότε δυστυχώς για τους ΑΣΕΠΊΤΕΣ θα τοποθετηθούν τελευταίοι, πράγμα που σημαίνει ότι τις καλύτερες και πιο βολικές περιοχές τοποθέτησης θα τις πάρουν το 24μηνο και το 40 %, οι άλλοι θα τρέξουμε σε δυσπρόσιτα...  ;D  ;D  ;D  Επίσης από έγκυρες πληροφορίες ξέρω πως η Κρήτη φέτος θα έχει τα περισσότερα οργανικά κενά (δείτε σχετικό άρθρο στην alfavita.gr ).  Οπότε συνάδερφοι καλή υπομονή και καλό... διορισμό ανά την Ελλάδα!!!!

Με αυτά που σου είπαν παραδέχονται ότι θα πάρουν και 24μηνίτες που μέχρι τώρα έλεγαν όχι. Αυτό αν όντως ακούστηκε από υπάλλληλο με γνώση είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Τους ρώτησες για μια συγκεκριμένη κατηγορία ή γενικά;

Τους ρώτησα ποιες κατηγορίες θα προηγηθούν στις φετινές τοποθετήσεις!!!! Είναι πολύ σωστό και δίκαιο που μίλησαν για 24μηνο,διότι πρώτη φορά τους "βάζουν στο παιχνίδι"!!! Άρα θα ισχύσει ό,τι ίσχυε μέχρι πέρυσι!!! Όλα κανονικά, απλά η διαφορά θα βρίσκεται στους αριθμούς πρόσληψης, που σαφώς μας προετοιμάζουν εδώ και καιρό για μειώσεις!!!  >:(  Μακάρι να γίνει το καλύτερο για όλους! Θα δείξει!

Αποσυνδεδεμένος froski

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 (πρώην 17.02) Μηχανολόγος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1548 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:03:49 pm »
Τι βλακειες σας λενε ρε παιδια εκει στο Υπουργειο;Ο πινακας αναπληρωτων περιλαμβανει και τα μορια απο ΑΣΕΠ,πως ειναι δυνατον να προηγειται καποιος του 40% εναντι ασεπιτη διοριστεου που θα εχει και πολλαπλασια μορια;Χαζεψανε απο τη ζεστη;Αν εννοεις για διορισμο οτι προηγουνται εκεινοι, αυτο ειναι αρχαια ιστορια,τωρα το πηρατε ειδηση;!
Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι δικαιότερο να προηγούνται στην τοποθέτηση οι του 40% απο τους ΑΣΕΠίτες. Γιατί τα μόρια που έχει ο 40% τα μάζεψε με προϋπηρεσία ταξιδεύοντας εδώ κι εκεί, δικαιούται μία ευνοϊκότερη τοποθέτηση από τον ΑΣΕΠίτη που απλά έτυχε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σωστά.

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1549 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:07:15 pm »
Πιστεύω ότι ο υπάλληλος του υπουργείου προσπαθεί να ενημερώσει όποιον ενδιαφέρεται για το ζήτημα. Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το θέμα των διορισμών. Από το νομοσχέδιο δεν προκύπτει ότι θα διοριστεί το 24μηνο όπως πέρυσι.
  • Μπορεί το υπουργείο να εξετάζει πράγματι το θέμα.
    Μπορεί όμως επίσης ο υπάλληλος να μην είναι σωστά ενημερωμένος για το ζήτημα, και δίνει λανθασμένες πληροφορίες.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1550 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:19:05 pm »
Αν θέλετε τη γνώμη μου, είναι δικαιότερο να προηγούνται στην τοποθέτηση οι του 40% απο τους ΑΣΕΠίτες. Γιατί τα μόρια που έχει ο 40% τα μάζεψε με προϋπηρεσία ταξιδεύοντας εδώ κι εκεί, δικαιούται μία ευνοϊκότερη τοποθέτηση από τον ΑΣΕΠίτη που απλά έτυχε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις σωστά.

Μια ένσταση μόνο. Οι ασεπίτες δεν έτυχε να απαντήσουν σωστά σε κάποιες ερωτήσεις. Χρειάστηκε κόπος και χρόνος για κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα που έτυχε...
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1551 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:45:02 pm »
Συμφωνω με Rwxanh,ο διαγωνισμος μπορει να ηταν στο συνολο του 8 ωρες,αλλα πισω του υπαρχουν ωωωρες,μεεερες και χροονια προετοιμασιας.Και εκτος αυτου ΚΑΙ οι ασεπιτες τρεχαμε απο δω και απο κει ΚΑΙ επαρχιες

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1552 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:47:49 pm »

Μια ένσταση μόνο. Οι ασεπίτες δεν έτυχε να απαντήσουν σωστά σε κάποιες ερωτήσεις. Χρειάστηκε κόπος και χρόνος για κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα που έτυχε...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
και ας μην ξεχναμε οτι αυτος του 40% μπορει να οργωσε την Ελλαδα μπορει ομως να δουλευε κ διπλα στο σπιτι του. επισης καποιοι πηγαιναν στα σχολεια με την αξια τους επειδη ειχαν μαζεψει μορια απο ασεπ αλλα αλλοι μπορει να πηγαν απλα κ μονο επειδη ειχαν μπαρμπα στην κορωνη. οποτε ας ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι σε αυτα που λεμε....

Αποσυνδεδεμένος froski

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 (πρώην 17.02) Μηχανολόγος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1553 στις: Ιουνίου 18, 2010, 01:59:25 pm »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
και ας μην ξεχναμε οτι αυτος του 40% μπορει να οργωσε την Ελλαδα μπορει ομως να δουλευε κ διπλα στο σπιτι του. επισης καποιοι πηγαιναν στα σχολεια με την αξια τους επειδη ειχαν μαζεψει μορια απο ασεπ αλλα αλλοι μπορει να πηγαν απλα κ μονο επειδη ειχαν μπαρμπα στην κορωνη. οποτε ας ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι σε αυτα που λεμε....
Είμαι πικραμένη από τον ΑΣΕΠ και γενικότερα από το καθ'όλα άδικο σύστημα της εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Από αγανάκτηση μίλησα κάπως άσχημα και το παραδέχομαι. Θα σας ρωτούσα αν πιστεύετε ότι ο ΑΣΕΠ (όπως γίνεται ως τώρα) είναι ένας αξιοκρατικός διαγωνισμός εκπαιδευτικών, όμως αυτό θα ανοίξει μία συζήτηση που δεν αφορά το συγκεκριμένο τόπικ και δεν θα λύσει και το πρόβλημα.
Ζητώ συγνώμη αν πλήγωσα κάποιους, όμως γι' αυτό είναι τα φόρουμ, για να λέει ο καθένας τη γνώμη του όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα από τη δική του εμπειρία ως εκπαιδευτικός.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182741
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)