*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688031 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1596 στις: Ιουνίου 21, 2010, 05:51:58 pm »
sory ο νόμος είναι τόσο ξεκάθαρος,60%και 40%,τι συζητάτε δεν μπορώ να σας καταλάβω,τι 24μηνα και τι 30μηνα.Αν έχεις 24μηνο είσαι και μέσα στο 40%.Και διορίζεσαι  η φέτος  η την επόμενη χρονιά.  Τόσο απλό είναι,τι δεν καταλαβαίνετε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:05:37 »

Αποσυνδεδεμένος Estella80

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1597 στις: Ιουνίου 21, 2010, 06:28:20 pm »
Παράθεση
Ναι.. τα καημένα τα παιδάκια.. δεν μπορούν να φάνε τον 2ο γύρο από το άγχος.. κόψανε και το γλυκό.. Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ρουφιάνους των ειδήσεων!
Το κράτος κρατάει όμηρο ολόκληρη χώρα εν γένει! Κάπου άκουσα (ξεφεύγω λίγο από το θέμα) ότι αν το κράτος πλήρωνε έγκαιρα (ακόμα χρωστάει) αυτά που οφείλει στα ασφαλιστικά ταμεία, δεν θα συζητούσαμε τώρα για προβλήματα με τις συντάξεις κλπ.
Αλήθεια, πότε αναμένονται οι εγκύκλιοι για μόνιμο διορισμό; Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου;

Εγώ που πήρα τηλέφωνο τις προάλλες στο υπεπθ, μου είπαν, ότι δεν ξέρουν ούτε μήνα στα σίγουρα. Μου είπαν ότι "καθυστέρησαν με τη νομοθετική αλλαγή στην εγκύκλιο των αναπληρωτών", οπότε υπάρχει γενικότερη καθυστέρηση (ούτως ή άλλως...). Τώρα λοιπόν "ακολουθούν η εγκύκλιος πρόσκλησης των αναπληρωτών, η εγκύκλιος πρόσκλησης του 40% και η εγκύκλιος πρόσκλησης των Ασεπιτών". Αυτό ακριβώς μου είπε η υπάλληλος σε ερώτησή μου, τι μεσολαβεί ακόμα μέχρι την εγκύκλιο πρόσκλησης για τους ασεπίτες.

::) Μετάφραση: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...  :P
 Σιγά μην προλάβουν για Ιούλη... όνειρο θερινής νυκτός!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2010, 11:15:33 am από Estella80 »
"A lie told often enough becomes the truth."
-- Vladimir Ilyich Lenin --

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1598 στις: Ιουνίου 21, 2010, 06:41:49 pm »
...Χμμμ, να κάνει η μάνα! ;D

;D ;D ;D χαχαχα πετυχημένο!

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1599 στις: Ιουνίου 21, 2010, 06:47:32 pm »
Παράθεση
Ναι.. τα καημένα τα παιδάκια.. δεν μπορούν να φάνε τον 2ο γύρο από το άγχος.. κόψανε και το γλυκό.. Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ρουφιάνους των ειδήσεων!
Το κράτος κρατάει όμηρο ολόκληρη χώρα εν γένει! Κάπου άκουσα (ξεφεύγω λίγο από το θέμα) ότι αν το κράτος πλήρωνε έγκαιρα (ακόμα χρωστάει) αυτά που οφείλει στα ασφαλιστικά ταμεία, δεν θα συζητούσαμε τώρα για προβλήματα με τις συντάξεις κλπ.
Αλήθεια, πότε αναμένονται οι εγκύκλιοι για μόνιμο διορισμό; Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου;

Εγώ που πήρα τηλέφωνο τις προάλλες στο υπεπθ, μου είπαν, ότι δεν ξέρουν ούτε μήνα στα σίγουρα. Μου είπαν ότι καθυστέρησαν με τη νομοθετική αλλαγή στην εγκύκλιο των αναπληρωτών, οπότε υπάρχει γενικότερη καθυστέρηση (ούτως ή άλλως...). Τώρα λοιπόν ακολουθούν η εγκύκλιος πρόσκλησης των αναπληρωτών, η εγκύκλιος πρόσκλησης του 40% και η εγκύκλιος πρόσκλησης των Ασεπιτών. Αυτό ακριβώς μου είπε η υπάλληλος σε ερώτησή μου, τι μεσολαβεί ακόμα μέχρι την εγκύκλιο πρόσκλησης για τους ασεπίτες.

::) Μετάφραση: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...  :P
 Σιγά μην προλάβουν για Ιούλη... όνειρο θερινής νυκτός!

Άρα λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία να περιμένουμε να μάθουμε για τους φετινούς διορισμούς!!!!!  ;D  ;D  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:05:37 »

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1600 στις: Ιουνίου 22, 2010, 11:09:37 am »
Πάντως για να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα , η εγκύκλιος για διορισμό σε ποσοστό 40% με προϋπηρεσία είναι η ίδια που καλεί για διορισμό με σειρά προτεραιότητας: α) το 30μηνο, β) το 24μηνο+ΑΣΕΠ και γ) το 40%  με προϋπηρεσία.

Οπότε επειδή κάποιος υπάλληλος είπε ότι ετοιμάζει την εγκύκλιο για διορισμό με το 40% δεν εννοεί ότι δεν θα καλέσουν για διορισμό το 30μηνο και το 24μηνο+ΑΣΕΠ. Αυτές οι 3 κατηγορίες πάνε μαζί στην εγκύκλιο διορισμού...Μετά , ναι, τγια ο 60% από διοριστέους ΑΣΕΠ βγαίνει νέα εγκύκλιος.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1601 στις: Ιουνίου 22, 2010, 11:51:56 am »
Πάντως για να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα , η εγκύκλιος για διορισμό σε ποσοστό 40% με προϋπηρεσία είναι η ίδια που καλεί για διορισμό με σειρά προτεραιότητας: α) το 30μηνο, β) το 24μηνο+ΑΣΕΠ και γ) το 40%  με προϋπηρεσία.

Οπότε επειδή κάποιος υπάλληλος είπε ότι ετοιμάζει την εγκύκλιο για διορισμό με το 40% δεν εννοεί ότι δεν θα καλέσουν για διορισμό το 30μηνο και το 24μηνο+ΑΣΕΠ. Αυτές οι 3 κατηγορίες πάνε μαζί στην εγκύκλιο διορισμού...Μετά , ναι, τγια ο 60% από διοριστέους ΑΣΕΠ βγαίνει νέα εγκύκλιος.

Ναι, καλά κάνεις και το διευκρινίζεις. Η υπάλληλος εξάλλου, μιλώντας σε μένα που ρωτούσα για την εγκύκλιο των ασεπιτών, δεν είχε λόγο να εισέλθει σε λεπτομέρειες επί των άλλων κατηγοριών.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1602 στις: Ιουνίου 22, 2010, 01:07:17 pm »
Από το 24 μηνο δεν διορίζεται κανείς.

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1603 στις: Ιουνίου 22, 2010, 01:28:34 pm »
πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα; πληροφορία αξιόπιστη ή άποψη προσωπική;

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1604 στις: Ιουνίου 22, 2010, 01:40:40 pm »
Εμάς πάντως από το Υπουργείο μας έχουν διαβεβαιώσει ότι θα διορίσει από το 24μηνο φέτος ( και από όλες τις άλλες κατηγορίες διορισμού) . Τώρα τί λέει ο καθένας ....ας λέει.

Αποσυνδεδεμένος Zizelaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1605 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:32:28 pm »
Ποιος σου το είπε στο Υπουργείο? Έχεις κάποιο τηλ.?

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1606 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:41:54 pm »
Το Υπουργείο δεν χαλάει χατίρι σε κανένα,αφού βάλει όλες τις κατηγορίες στο 40%στη συνέχεια θα διορίσει,με την σειρά. Παιδιά δεν μπορείτε να το χωνέψετε φέτος διορίζει μόνο 60%και 40%.και όχι σε όλες τής ειδικότητες πολλούς.π.χ ξενόγλωσσοι δύσκολα,γυμναστές και αυτοί δύσκολοι,κ.τ.λ.π......

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1607 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:59:54 pm »
σε ορισμένες ειδικότητες με αρκετά κενα ίσως αναγκαστεί να διορίσει και μέρος του 24 μηνου. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σενάριο των εκλογών παίζει και ΄ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δυσαρεστησουν και ΑΛΛΟ τον κόσμο ούτε να συγκεντρώσουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ πυρά από ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σχολειων ;)

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1608 στις: Ιουνίου 22, 2010, 03:04:18 pm »
σε ορισμένες ειδικότητες με αρκετά κενα ίσως αναγκαστεί να διορίσει και μέρος του 24 μηνου. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σενάριο των εκλογών παίζει και ΄ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δυσαρεστησουν και ΑΛΛΟ τον κόσμο ούτε να συγκεντρώσουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ πυρά από ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σχολειων ;)
συγνώμη αλλά αν έχεις την εντύπωση ότι λόγω εκλογών θα διορίσουν,είσαι γελασμένος!εδώ έχουν ανοίξει παντού μέτωπα και θα θελήσουν να χαιδέψουν τους καθηγητές?
τι εκλογές μου λέτε βρε παιδιά?ο Γιώργος θέλει να παραδώσει και δεν υπάρχει άνθρωπος με iq 90 και πάνω που να θέλςι να αναλάβει!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1609 στις: Ιουνίου 22, 2010, 03:05:56 pm »
Εδώ μας πήραν και τα σώβρακα δεν άφησαν τίποτε όρθιο της εκλογές θα σκεφτούν,τι ανοησίες είναι αυτά που λες, αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε,αρχίστε σιγά -σιγά να εμπεδώνετε την καινούργια κατάσταση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182722
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)