0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι.. τα καημένα τα παιδάκια.. δεν μπορούν να φάνε τον 2ο γύρο από το άγχος.. κόψανε και το γλυκό.. Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ρουφιάνους των ειδήσεων!Το κράτος κρατάει όμηρο ολόκληρη χώρα εν γένει! Κάπου άκουσα (ξεφεύγω λίγο από το θέμα) ότι αν το κράτος πλήρωνε έγκαιρα (ακόμα χρωστάει) αυτά που οφείλει στα ασφαλιστικά ταμεία, δεν θα συζητούσαμε τώρα για προβλήματα με τις συντάξεις κλπ.Αλήθεια, πότε αναμένονται οι εγκύκλιοι για μόνιμο διορισμό; Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου;
...Χμμμ, να κάνει η μάνα!
ΠαράθεσηΝαι.. τα καημένα τα παιδάκια.. δεν μπορούν να φάνε τον 2ο γύρο από το άγχος.. κόψανε και το γλυκό.. Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ρουφιάνους των ειδήσεων!Το κράτος κρατάει όμηρο ολόκληρη χώρα εν γένει! Κάπου άκουσα (ξεφεύγω λίγο από το θέμα) ότι αν το κράτος πλήρωνε έγκαιρα (ακόμα χρωστάει) αυτά που οφείλει στα ασφαλιστικά ταμεία, δεν θα συζητούσαμε τώρα για προβλήματα με τις συντάξεις κλπ.Αλήθεια, πότε αναμένονται οι εγκύκλιοι για μόνιμο διορισμό; Τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου;Εγώ που πήρα τηλέφωνο τις προάλλες στο υπεπθ, μου είπαν, ότι δεν ξέρουν ούτε μήνα στα σίγουρα. Μου είπαν ότι καθυστέρησαν με τη νομοθετική αλλαγή στην εγκύκλιο των αναπληρωτών, οπότε υπάρχει γενικότερη καθυστέρηση (ούτως ή άλλως...). Τώρα λοιπόν ακολουθούν η εγκύκλιος πρόσκλησης των αναπληρωτών, η εγκύκλιος πρόσκλησης του 40% και η εγκύκλιος πρόσκλησης των Ασεπιτών. Αυτό ακριβώς μου είπε η υπάλληλος σε ερώτησή μου, τι μεσολαβεί ακόμα μέχρι την εγκύκλιο πρόσκλησης για τους ασεπίτες. Μετάφραση: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Σιγά μην προλάβουν για Ιούλη... όνειρο θερινής νυκτός!
Πάντως για να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα , η εγκύκλιος για διορισμό σε ποσοστό 40% με προϋπηρεσία είναι η ίδια που καλεί για διορισμό με σειρά προτεραιότητας: α) το 30μηνο, β) το 24μηνο+ΑΣΕΠ και γ) το 40% με προϋπηρεσία. Οπότε επειδή κάποιος υπάλληλος είπε ότι ετοιμάζει την εγκύκλιο για διορισμό με το 40% δεν εννοεί ότι δεν θα καλέσουν για διορισμό το 30μηνο και το 24μηνο+ΑΣΕΠ. Αυτές οι 3 κατηγορίες πάνε μαζί στην εγκύκλιο διορισμού...Μετά , ναι, τγια ο 60% από διοριστέους ΑΣΕΠ βγαίνει νέα εγκύκλιος.
σε ορισμένες ειδικότητες με αρκετά κενα ίσως αναγκαστεί να διορίσει και μέρος του 24 μηνου. εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το σενάριο των εκλογών παίζει και ΄ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να δυσαρεστησουν και ΑΛΛΟ τον κόσμο ούτε να συγκεντρώσουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ πυρά από ΤΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ σχολειων