0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tihea στις Ιούλιος 07, 2010, 09:30:08 πμ να διοριστούν ΟΛΟΙ οι διοριστέοι ασέπ, να απορροφηθούν ΟΛΟΙ από τους πίνακες του 24μηνου, να διοριστούν ΟΛΟΙ του 40%. Αυτό δεν είναι το αίτημά μας ή κάνω λάθος?? συνάδελφε ξέχασεσ 30μηνο, πολύτεκνουσ, ανάπηρουσ και γονείσ ανάπηρων. ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ.Και μια που ζητάμε ότι να'ναι .... να ζητήσω κι εγώ ρε παιδιά να δημιουργηθούν θέσεισ parking στην Κυψέλη..... πιο ευκολο είναι.
να διοριστούν ΟΛΟΙ οι διοριστέοι ασέπ, να απορροφηθούν ΟΛΟΙ από τους πίνακες του 24μηνου, να διοριστούν ΟΛΟΙ του 40%. Αυτό δεν είναι το αίτημά μας ή κάνω λάθος??
Γεια σας!Ειμαι καινουρια στο forum.Μηπως εχετε καποια πληροφορια σχετικα με το θεμα των επιλαχοντων φιλολογων(ΑΣΕΠ 2009)?Υπαρχουν διοριστεοι ΑΣΕΠ που να διοριζονται και με αλλο τροπο(π.χ.40%),ωστε να ελπιζουμε σε κατι?Η αγωνια μου ειναι μεγαλη γιατι βρισκομαι στη δευτερη θεση των επιλαχοντων(483 στον πινακα του ΑΣΕΠ).Ουσιαστικα ρωτω αν υπαρχουν εστω 2 "διπλοθεσιτες" φιλολογοι...Ευχαριστω παρα πολυ...
Συνάδερφοι δεν ξέρω τι θα γίνει.... Είμαστε σε καυτό μήνα από πολλές πλευρές!!! Έχω πάρα πολλές απορίες όπως όλοι σας φαντάζομαι:1) Πόσους θα διορίσει φέτος και από ποια κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%) και ειδικότητα (ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 κλπ) 2) Θα διορίσουν με βάση τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν ή με βάση τα χάλια οικονομικά και το ΔΝΤ???3) Ποιες περιοχές θα είναι στο έντυπο αίτησης και που υπάρχουν κενά και που βρίσκονται τα περισσότερα κενά???4) Αν δεν διοριστούμε φέτος , θα διοριστούμε σίγουρα του χρόνου???5) Αν δεν διοριστούμε φέτος, μας συμφέρει να προσφύγουμε δικαστικά , αφού βγουν τα αποτελέσματα???6) Πρέπει να δηλώσουμε όλη την Ελλάδα, και ακόμα και δυσπρόσιτα μέρη για σιγουριά???7) Πως τα βγάζει πέρα οικονομικά και πάνω στη δουλειά του ένας νεοδιόριστος, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία και προϋπηρεσία??? Συμφέρει να εγκαταλείψει κάποιος την οικογένειά του - αν είναι παντρεμένος- (σύζυγο, παιδιά , γονείς) και να πάει σε μακρινό μέρος να νοικιάζει σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια??? 9) Πόσο πάνε τα νοίκια για επιπλωμένα σπίτια, καθώς κι ένα καινούριο laptop με ασύρματο ίντερνετ???10) Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο την "έκατσες" ή νοικιάζεις σπίτι δίπλα στο σχολείο??? Και πόσο εύκολο είναι αυτό???κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα, εμπειρία, πληροφόρηση, ενημέρωση, εκτίμηση, ένστικτο ή "γνωστό" στο Υπουργείο ας μας ενημερώσει!!!!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο καιρός πλησιάζει!!!!!
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Ιούλιος 06, 2010, 11:38:58 πμΣυνάδερφοι δεν ξέρω τι θα γίνει.... Είμαστε σε καυτό μήνα από πολλές πλευρές!!! Έχω πάρα πολλές απορίες όπως όλοι σας φαντάζομαι:1) Πόσους θα διορίσει φέτος και από ποια κατηγορία (24μηνο, 40%, 60%) και ειδικότητα (ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ60 κλπ) 2) Θα διορίσουν με βάση τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν ή με βάση τα χάλια οικονομικά και το ΔΝΤ???3) Ποιες περιοχές θα είναι στο έντυπο αίτησης και που υπάρχουν κενά και που βρίσκονται τα περισσότερα κενά???4) Αν δεν διοριστούμε φέτος , θα διοριστούμε σίγουρα του χρόνου???5) Αν δεν διοριστούμε φέτος, μας συμφέρει να προσφύγουμε δικαστικά , αφού βγουν τα αποτελέσματα???6) Πρέπει να δηλώσουμε όλη την Ελλάδα, και ακόμα και δυσπρόσιτα μέρη για σιγουριά???7) Πως τα βγάζει πέρα οικονομικά και πάνω στη δουλειά του ένας νεοδιόριστος, ο οποίος δεν έχει καθόλου εμπειρία και προϋπηρεσία??? Συμφέρει να εγκαταλείψει κάποιος την οικογένειά του - αν είναι παντρεμένος- (σύζυγο, παιδιά , γονείς) και να πάει σε μακρινό μέρος να νοικιάζει σπίτι για 3 ολόκληρα χρόνια??? 9) Πόσο πάνε τα νοίκια για επιπλωμένα σπίτια, καθώς κι ένα καινούριο laptop με ασύρματο ίντερνετ???10) Αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο την "έκατσες" ή νοικιάζεις σπίτι δίπλα στο σχολείο??? Και πόσο εύκολο είναι αυτό???κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ. κλπ.Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα, εμπειρία, πληροφόρηση, ενημέρωση, εκτίμηση, ένστικτο ή "γνωστό" στο Υπουργείο ας μας ενημερώσει!!!!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα όσο ο καιρός πλησιάζει!!!!! 1) Θα πάρει όσους έχουν αμάξι πάνω από 2000 κυβικά.2) θα διορίσει με βάση το σύστημα διορισμών της χώρας που θα κατακτήσει το μουντιάλ.3) Θα είναι η Ζιμπάμπουε, η Σρι Λάνκα και το Κονγκό. Τα περισσότερα κενά βρίσκονται σε κάποια εγκεφαλική ουσία...4) όχι, μπορεί να πάμε ΑΜΩ 5) όχι προς Θεού!!!! Θα μας φακελώσουν !!!!6) Γαύδο, Μακρόνησο, Ακροναυπλία και Γεντί Κουλέ7) πιάνει γκόμενα μια πλούσια. βλέπε το 79) από 3.000 εως 7.000 με τζακούζι , πισίνα και ελικοδρόμιο. Λάπτοπ από 550 με wi - fi και facebook ready.10) νοικιάζεις το ΙΔΙΟ το σχολείο, που να μετακινείσαι τώρα....πανεύκολο ειδικά αν το συστήσει ο ψυχίατρος της Νομαρχίας....Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα....