0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαλαρώστε εσείς οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ β΄φουρνιάς. Θα διοριστείτε, εντάξει κανέις δεν διαφωνεί ότι πρέπει να σας πάρουν όλους..αλλά και οι 24μηνίτες έχουν δώσει ΑΣΕΠ και κάποιοι όπως εγώ έχουμε μείνει έξω για μια ανάσα, για 0,....Πέρα από αυτό εγώ λυπάμαι πολύ που κατάφεραν να μας κάνουν να μαλώνουμε μεταξύ μας και να προσπαθούμε να φάμε ο ένας τον άλλο. Δεν φταίτε εσείς αλλά μήπως το να μείνουμε ενωμένοι είναι η καλύτερη λύση; Από τότε που διέσπασαν τους εκπαιδευτικούς σε 50 πίνακες΄κανένας αγώνας μας δεν έχει αποτέλεσμα..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πετύχουμε πολλά.Ας μην τους κάνουμε το χατήρι...
Παράθεση από: Υπατία στις Ιουλίου 11, 2010, 10:04:02 amΠαράθεση από: salingaros στις Ιουλίου 11, 2010, 09:59:50 amαλλα μαλλων με αυτα που διαβαζω θα τα παρω νωριτερα!ΜάλλΟν πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις...Κοίτα, το ΜΑΛΛΩΝ ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΉ. Είναι αυτός που έχει μαλλιά. Ο Μαλλων. Σ'αυτόν απευθύνεται, κατάλαβες;Παράδειγμα αυτός που σολάρει με κιθάρα είναι ΣΟΛΩΝ.Κι αυτός που στράβωσε είναι ΣΤΡΑ
Παράθεση από: salingaros στις Ιουλίου 11, 2010, 09:59:50 amαλλα μαλλων με αυτα που διαβαζω θα τα παρω νωριτερα!ΜάλλΟν πρέπει να σταματήσεις να διαβάζεις...
αλλα μαλλων με αυτα που διαβαζω θα τα παρω νωριτερα!
Πάντως εγώ τη δεύτερη εγκύκλιο για τις ειδικές κατηγορίες την αξιολογώ και θετικά. Δείχνει ότι η μεταβατική ίσως τελικά έχει χώρο για περισσότερους από όσους έδειχνε στην αρχή.