0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα σας παρακαλούσα να γράφετε μόνο έγκυρα πράγματα!!! η εγκύκλιος θα εφαρμοστεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές και με τα ποσοστά που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία !!!δεν θέλω να γράφονται τρελά πράγματα που δεν έχουνν βάση!!
τα 326 άτομα απο το 24μηνο?? + τα 200 άτομα απο το 40% αποτελούν αναλογίες σύμφωνες με την εγκύκλιο??σε σχέση με το 60% δηλαδή τους 300 απο το ΑΣΕΠ?? δεν νομίζω!!δεν γίνεται να μπούν περισσότεροι απο τις υπόλοιπες κατηγορίες και να μπούν λιγότεροι απο τον ασεπ!!!ήδη ένα ποσοστό μπήκε κατα την α φάση!!!
Πες τα Υπατία μου. Τὀσες μέρες τα ίδια λένε. Τέτοια εμπάθεια με το 24μηνο δεν την περίμενα. Και είναι απορίας άξιο -;ΓΙΑΤΙ; -Στη γλώσσα τους θεωρούν το ρήμα διορίζονται συνώνυμο του ρήματος τοποθετούνται. Εκτός κι αν είμαι τόσο αγράμματος φιλόλογος που δεν μπορώ να ερμηνεύσω και να κατανοήσω μια εγκύκλιο.
κάποιος ανέφερε ''ότι όσους περισσότερους πάρει απ΄το 24μηνο τόσο καλύτερο είναι για όλες τις κατηγορίες γιατί θα πάρει υποχρεωτικά μεγαλύτερο αριθμό και από αυτούς'' το λέει αυτό κάπου ή το έβγαλες απο το μόνη σου?καμία σχέση ποιός είπε ότι άμα πάρει όλο το 24μηνο θα αυξηθεί ο αριθμός των υπόλοιπων κατηγοριών?δεν θέλω να διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν και γράφονται μόνο και μόνο για υποκινηθεί ένα κλίμα αντίδρασης με ώφελος καθαρά τους 24μηνίτες που επιθυμούν να διοριστούν φέτος όλοι κι ας είναι οι περισσότεροι απο τις υπόλοιπες κατηγορίες!!!με την πρόφαση...αν μπούμε εμείς τότε θα πάρει και απο εσσας τους επιλαχόντες του ασεπ!!δηλαδή σας παραμυθιάζουμε μέχρι να βολευτούμε εμείς....λόγω ΔΝΤ οι διορισμοί φέτος θα είναι περιορισμένοι και ήδη την χρονία που μας πέρασε ο αριθμός των αναπληρωτών δεν ήταν ο ίδιος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!!!και κάποιοι τώρα βγαίνουν και λένε τρελά πράγματα ότι αμα πάρει εμαας (εξασφαλιστούμε και εμείς) τότε θα ανοίξουν οι θέσεις σε όλες τις κατηγορίες ...πράγμα αδύνατο ...εδώ αυτούς που είναι υποχρεωμένη να διορίσει δυσκολευέται να πάρει θα κάνει συμπληρωματικούς διορισμούς???φέτος ήδη ο αριθμός των αναπληρωτών που έπαιρνε κάθε χρονιά μειώθηκε, οι αποσπάσεις κόπηκαν το ίδιο και οι εκπαιδετικές άδεες, τα μισά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν και εσεις περιμένετε να σας πάρει και πάραπάνω απο όσους είναι υποχρεωμένη να παρει?τότε μαλλον δεν έχετε αντιληφθεί πως έχουν τα πράγματα...όσο αφορά τις ομαδικές πορείες και όλα για να κοινό συμφέρον το λένε όσοι ανήκουν στις κατηγορίες αυτές σου λέει ας γίνει χαμός και αναμπουμπούλα μπας και χωθούμε και εμείς μαζί με τους άλλους πάνω στον χαμό!!!τι κι αν γράφει η εγκύκλιος με βάση τις ανάγκες (που φέτος δεν υπάρχουν λόγω ΔΝΤ) εμείς θα μπούμε οχι μόνο όσοι πρέεπει με βαση τις ανάγκες αλλα ΟΛΟΙ απο 24μηνο γιατί ετσι μας αρέσει!!!!
Εως τώρα ο κανιβαλισμός ήταν εναντιον του 40% με την αιτιολογία .....δεν έχουν ΑΣΕΠ .Τωρα ? ? ? ?
Συνάδελφοι,θα ρωτήσω κάτι, επειδή μιλάτε για αγνή συναδελφικότητα. Ποια κατηγορία ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα προβλήματα της άλλης, αν το status quo βόλευε την ίδια μια χαρά;Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Ποια κατηγορία ασχολήθηκε με το γεγονός ότι οι ασεπίτες διοριστέοι επιλέγουν τόπο διορισμού πάντοτε τελευταίοι; Μια ρύθμιση που είναι πασιφανώς άδικη. Εμένα με ενοχλεί αυτό ως διοριστέα ασεπ, γιατί έχω κουραστεί πολύ για να γράψω αυτό το βαθμό. Λοιπόν έχω να πω το εξής: Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους άλλους, όπως δεν μπορούν να κάνουν κι άλλοι τίποτα για μένα... Όποιος θέλει αλληλεγγύη, πρέπει να την προσφέρει με την πρώτη αδικία που βλέπει, όχι με την πρώτη αδικία που τον θίγει προσωπικά. Γιατί τότε είναι αργά για αλληλεγγύη.