0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή θα πάει κάπως έτσι η σειρά; :Δηλώνω δυσπρόσιτο ονομαστικά.Έστω οτι με στέλνουν.Κάθομαι 3 χρόνια.Στο τέλος του δεύτερου χρόνου θα έχω οριστική τοποθέτηση στο ίδιο δυσπρόσιτο σχολείο.Στο τέλος του τρίτου χρόνου θα έχω δικαίωμα μετάθεσης.Καλά τα είπα; Μπερδεύτηκα λιγάκι...
Οι πινακες με τα ονοματα των διοριστεων ποτε βγαινουν βρε παιδια;Ασχετο.Τι βλακεια εχει γινει αυτο το alfavita.gr!Δεν μπορεις να βρεις και να μαθεις τιποτα.Γιατι δεν το αφηνανε οπως ηταν;
Παράθεση από: casperini στις Ιουλίου 15, 2010, 01:35:48 pmΔηλαδή θα πάει κάπως έτσι η σειρά; :Δηλώνω δυσπρόσιτο ονομαστικά.Έστω οτι με στέλνουν.Κάθομαι 3 χρόνια.Στο τέλος του δεύτερου χρόνου θα έχω οριστική τοποθέτηση στο ίδιο δυσπρόσιτο σχολείο.Στο τέλος του τρίτου χρόνου θα έχω δικαίωμα μετάθεσης.Καλά τα είπα; Μπερδεύτηκα λιγάκι... Αν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, παίρνεις οριστική τοποθέτηση, δηλ. οργανική, εξαρχής.Θα μείνεις υποχρεωτικά στο σχολείο δύο χρόνια. Την τρίτη χρονιά μπορείς να παραμείνεις στο δυσπρόσιτο ή να ζητήσεις βελτίωση για άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής. Μετά τον τρίτο χρόνο θα έχεις δικαίωμα μετάθεσης σε άλλη περιοχή.Αυτά ισχύουν κατά τη μεταβατική περίοδο με βάση το νόμο της Δ. Μετά τη μεταβατική θα ισχύει (αν μπορεί να εφαρμοστεί) η υποχρεωτική τριετία στο ίδιο σχολείο (είτε κανονικό είτε δυσπρόσιτο) για τους νεοδιόριστους.
Αν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, παίρνεις οριστική τοποθέτηση, δηλ. οργανική, εξαρχής.Θα μείνεις υποχρεωτικά στο σχολείο δύο χρόνια. Την τρίτη χρονιά μπορείς να παραμείνεις στο δυσπρόσιτο ή να ζητήσεις βελτίωση για άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής.
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 15, 2010, 01:42:47 pmΑν διοριστείς σε δυσπρόσιτο ονομαστικά, παίρνεις οριστική τοποθέτηση, δηλ. οργανική, εξαρχής.Θα μείνεις υποχρεωτικά στο σχολείο δύο χρόνια. Την τρίτη χρονιά μπορείς να παραμείνεις στο δυσπρόσιτο ή να ζητήσεις βελτίωση για άλλο σχολείο της ίδιας περιοχής. Δεν ισχύει αυτό. Τοποθετείσαι "οριστικά στο τέλος της πρώτης διετίας κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων εντός της ίδιας περιοχής", που σημαίνει ότι αν κάποιος με περισσότερα μόρια έρθει με μετάθεση σε αυτή την περιοχή ή έχει κάνει αίτηση βελτίωσης και προτιμήσει το συγκεκριμένο σχολείο, θα τοποθετηθεί αυτός. (Μιλάμε πάντα για τη μεταβατική περίοδο)