0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν βγήκε η εγκύκλιος-προκύρηξη για τους διορισθέντες 2010-2011 Η αλλίως
Παράθεση από: alceste στις Ιουλίου 15, 2010, 01:52:04 pmΟι πινακες με τα ονοματα των διοριστεων ποτε βγαινουν βρε παιδια;Ασχετο.Τι βλακεια εχει γινει αυτο το alfavita.gr!Δεν μπορεις να βρεις και να μαθεις τιποτα.Γιατι δεν το αφηνανε οπως ηταν;Και νόμιζα ότι μόνο εμένα με "κούραζε"
Οι πινακες με τα ονοματα των διοριστεων ποτε βγαινουν βρε παιδια;Ασχετο.Τι βλακεια εχει γινει αυτο το alfavita.gr!Δεν μπορεις να βρεις και να μαθεις τιποτα.Γιατι δεν το αφηνανε οπως ηταν;
Παράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 15, 2010, 02:33:25 pmΠαράθεση από: alceste στις Ιουλίου 15, 2010, 01:52:04 pmΟι πινακες με τα ονοματα των διοριστεων ποτε βγαινουν βρε παιδια;Ασχετο.Τι βλακεια εχει γινει αυτο το alfavita.gr!Δεν μπορεις να βρεις και να μαθεις τιποτα.Γιατι δεν το αφηνανε οπως ηταν;Και νόμιζα ότι μόνο εμένα με "κούραζε" Οντως,ειναι κουραστικο..αλλα αν πατησεις στην επιλογη ''παλιο site'',διορθωνεται..
Παράθεση από: igniss στις Ιουλίου 16, 2010, 02:41:13 pmΠαράθεση από: AnnaB στις Ιουλίου 15, 2010, 02:33:25 pmΠαράθεση από: alceste στις Ιουλίου 15, 2010, 01:52:04 pmΟι πινακες με τα ονοματα των διοριστεων ποτε βγαινουν βρε παιδια;Ασχετο.Τι βλακεια εχει γινει αυτο το alfavita.gr!Δεν μπορεις να βρεις και να μαθεις τιποτα.Γιατι δεν το αφηνανε οπως ηταν;Και νόμιζα ότι μόνο εμένα με "κούραζε" Οντως,ειναι κουραστικο..αλλα αν πατησεις στην επιλογη ''παλιο site'',διορθωνεται..Το παλιό site όμως δεν έχει σταματήσει να ενημερώνεται?
Ωραια θα ταν να ημασταν διορισθεντες,οπως το ειπες.Πολυ φοβαμαι οτι στο "διοριστεοι" θα μεινουμε καποιες ειδικοτητες.Διοριστεοι ανευ χαρτοφυλακιου.Μαλλον απο βδομαδα θα βγει