0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα έπρεπε να υπάρχει το όνομα σου στον ενιαίο διορισμού από τη στιγμή που έχεις προϋπηρεσία. Λογικά θα χρειαστεί να κάνεις ένσταση.
Μπορει καποιος να μου πει αν οι ΕΠΑΣ του ΟΤΕΚ ανηκουν τωρα στο Παιδειας και τους αναγνωριστηκε ολη η προυπηρεσια τους;
εγώ είμαι στη β΄φουρνιά ασεπ και δούλεψα φέτος ωρομίσθια, αλλά δε βλέπω τ΄όνομά μου στον ενιαίο πίνακα διορισμού...πρέπει να κάνω ένσταση στα γραφεία δευτεροβάθμιας? όποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει. ευχαριστώ
μηπως μπορει κανεις να υπολογισει περιπου ποτε να περιμενουμε την εγκυκλιο? δεδομενου των 2 ημερων για ενστασεις απο τους πινακες?την επομενη για παραδειγμα υπαρχει περιπτωση?
Παιδιά τη βοηθειά σας . ειμαι διοριστέα β φουρνιάς φιλόλογος είμαι εξωτερικό και δεν έχω και την καλύτερη ενημέρωση εδω πέρα. Δούλεψα φέτος ωρομίσθια αλλα δε βλέπω το ονομά μου στον ενιαίο πίνκα διορισμών . αναμένεται να πάρουν παραπάνω απο μσους φιλολογοθς φετος ? τωρα που βγηκαν οι πινακες πρεπιε να κανουμε κατι? Ποτε αναμενεται να βγει η εγκυκλιος και τι πρεπει να κανουμε αμα βγει? Επειδη δε βλεπω το ονομα μου στον πινακα διορισμων αλλα μονο αναπληρωτων πρεπει να κανω ενσταση.Ευχαριστω εκ των προτερων
Γνωρίζει κανένας, αν θα διοριστούν όλοι του ΑΣΕΠ της β' φουρνιάς? Με Δευτεροβάθμια που μίλησα μου είπαν, πως δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό και πως το μεταβατικό στάδιο αφορά τον ενιαίο πίνακα,40μηνο και 24μηνο. Υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο?
Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν περιλαμβάνονται στον Ενιαίο πίνακα διορισμών. Είναι χωριστή κατηγορία από μόνοι τους.
Παράθεση από: ioki_edu στις Ιούλιος 24, 2010, 03:09:43 πμΠαιδιά τη βοηθειά σας . ειμαι διοριστέα β φουρνιάς φιλόλογος είμαι εξωτερικό και δεν έχω και την καλύτερη ενημέρωση εδω πέρα. Δούλεψα φέτος ωρομίσθια αλλα δε βλέπω το ονομά μου στον ενιαίο πίνκα διορισμών . αναμένεται να πάρουν παραπάνω απο μσους φιλολογοθς φετος ? τωρα που βγηκαν οι πινακες πρεπιε να κανουμε κατι? Ποτε αναμενεται να βγει η εγκυκλιος και τι πρεπει να κανουμε αμα βγει? Επειδη δε βλεπω το ονομα μου στον πινακα διορισμων αλλα μονο αναπληρωτων πρεπει να κανω ενσταση.Ευχαριστω εκ των προτερωνΨάξε το όνομα σου με τα μόρια που έχεις χωρίς τον ΑΣΕΠ μόνο τα καθαρά μόρια προυπηρεσίας! Επίσης για πιο γρήγορα πάτα CTRL και F και στο πλαίσιο που σου βγάζει γράψε το επιθετό σου με κεφαλαία ελληνικά. Αν δεν βρεις και τότε κάνεις ένσταση!
Παράθεση από: sixtir στις Ιούλιος 24, 2010, 10:58:26 πμΠαράθεση από: ioki_edu στις Ιούλιος 24, 2010, 03:09:43 πμΠαιδιά τη βοηθειά σας . ειμαι διοριστέα β φουρνιάς φιλόλογος είμαι εξωτερικό και δεν έχω και την καλύτερη ενημέρωση εδω πέρα. Δούλεψα φέτος ωρομίσθια αλλα δε βλέπω το ονομά μου στον ενιαίο πίνκα διορισμών . αναμένεται να πάρουν παραπάνω απο μσους φιλολογοθς φετος ? τωρα που βγηκαν οι πινακες πρεπιε να κανουμε κατι? Ποτε αναμενεται να βγει η εγκυκλιος και τι πρεπει να κανουμε αμα βγει? Επειδη δε βλεπω το ονομα μου στον πινακα διορισμων αλλα μονο αναπληρωτων πρεπει να κανω ενσταση.Ευχαριστω εκ των προτερωνΨάξε το όνομα σου με τα μόρια που έχεις χωρίς τον ΑΣΕΠ μόνο τα καθαρά μόρια προυπηρεσίας! Επίσης για πιο γρήγορα πάτα CTRL και F και στο πλαίσιο που σου βγάζει γράψε το επιθετό σου με κεφαλαία ελληνικά. Αν δεν βρεις και τότε κάνεις ένσταση!Καθαρά εννούμε τα μόρια χωρίς Ασεπ και τα διπλά των δυσπρόσιτων;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: ioki_edu στις Ιούλιος 24, 2010, 03:09:43 πμΠαιδιά τη βοηθειά σας . ειμαι διοριστέα β φουρνιάς φιλόλογος είμαι εξωτερικό και δεν έχω και την καλύτερη ενημέρωση εδω πέρα. Δούλεψα φέτος ωρομίσθια αλλα δε βλέπω το ονομά μου στον ενιαίο πίνκα διορισμών . αναμένεται να πάρουν παραπάνω απο μσους φιλολογοθς φετος ? τωρα που βγηκαν οι πινακες πρεπιε να κανουμε κατι? Ποτε αναμενεται να βγει η εγκυκλιος και τι πρεπει να κανουμε αμα βγει? Επειδη δε βλεπω το ονομα μου στον πινακα διορισμων αλλα μονο αναπληρωτων πρεπει να κανω ενσταση.Ευχαριστω εκ των προτερωνΟι διοριστέοι του ΑΣΕΠ δεν περιλαμβάνονται στον Ενιαίο πίνακα διορισμών. Είναι χωριστή κατηγορία από μόνοι τους.