0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι. Μια ερώτηση να κάνω και εγώ. Είμαι διοριστέος β φουρνιάς αλλά το ονομά μου δεν το βρήκα σε κανεναν πίνακα. Πρέπει να αγχωθώ; (Δεν έχω καθόλου προυπηρεσία)
Έκανα αίτηση για αναπληρωτής. Αλλά το ονομά μου δεν το βρίσκω πουθενά.
Παράθεση από: stratosmath στις Ιουλίου 25, 2010, 12:01:23 pmΈκανα αίτηση για αναπληρωτής. Αλλά το ονομά μου δεν το βρίσκω πουθενά.Προϋπηρεσία έχεις; Υποβάλλεις για πρώτη φορά αίτηση; Αν ισχύει το δεύτερο έψαξες στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας; Αν έψαξες όλους τους σχετικούς πίνακες και δεν βρήκες το όνομά σου πας για ένσταση αύριο το πρωί κιόλας...
Παράθεση από: athapris στις Ιουλίου 25, 2010, 12:08:24 pmΠαράθεση από: stratosmath στις Ιουλίου 25, 2010, 12:01:23 pmΈκανα αίτηση για αναπληρωτής. Αλλά το ονομά μου δεν το βρίσκω πουθενά.Προϋπηρεσία έχεις; Υποβάλλεις για πρώτη φορά αίτηση; Αν ισχύει το δεύτερο έψαξες στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας; Αν έψαξες όλους τους σχετικούς πίνακες και δεν βρήκες το όνομά σου πας για ένσταση αύριο το πρωί κιόλας...Κι εγώ είμαι στην ίδια κατηγορία ακριβώς με εσένα (διοριστεά β' φουρνιάς με μηδενική προϋπηρεσία) και το όνομά μου το βρήκα... Μάλλον θα πρέπει να πας για ένσταση
Λοιπον με μια προσεκτικότερη ματια παρατήρησα οτι δεν ειμαι στον Ενιαιο Πινακα Διορισμών ουτε σε αυτόν της μηδενικής προυπηρεσίας. Το όνομά μου βρισκεται στον Πίνακα Κατάταξης Αναπληρωτών οπότε φαντάζομαι οτι όλα είναι εντάξει. Σωστά; Σας ευχαριστώ οόυς για το ενδιαφέρον!
παιδια ποτε θα βγουν οι διοριστεοι ?