0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ακομη κ να βγει η εγκυκλιος δεν θα ξερουμε μεχρι να βγουν οι τοποθετησεις αν μας παρουν ή οχι. αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι θα κανουμε ολοι οσοι δικαιουμαστε διορισμο την αιτηση. τωρα το αν μας παρουν ή οχι θα φανει στις τοποθετησεις. οποτε μην αγχωνεστε. το καλοκαιρι ειναι ωραιο!!!πηγαινετε στη θαλασσα,.ε εξω, πατε διακοπες..ο,τι ειναι να γινει θα γινει. με το να αγχωνομαστε κ να μην απολαμβανουμε το καλοκαιρι μας δε βγαινει τιποτα...
Καλησπερα κ απο εμενα...Ειμαι κ εγω απο τεχνικη ειδικοτητα 2ος απο τους 3 που απεμειναν(συνολο ειμασταν 6) οι διοριστεοι του ΑΣΕΠ,κ θελω εαν καποιος εδω γνωριζει να μου πει...εαν δεν διοριστω φετος κ φυγω εκτος Ελλαδας για δουλεια(μεχρι του χρονου το καλοκαιρι) και μεσα στην επομενη σχολικη χρονια με καλεσουν αναπληρωτη αλλα εγω δεν εμφανιστωτον ΧΑΝΩ τον διορισμο την επομενη σχολικη χρονια? Ισχυει κατι τετοιο?
Ευχαριστω Rwxanh,γιατι εχω κ αυτη την ανυσηχια...αφου καπου ειχα διαβασει οτι εαν σε καλεσουν σαν αναπληρωτη 2 φορες κ δεν εμφανιστεις...ΠΕΤΑΞΕ κ ο διορισμος.Εχει καταντησει η φετινη χρονια προσληψεων ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας...ειδικα για εμενα που δεν ειχα σχεση με τον εκπαιδευτικο χωρο...Μου ειναι ΟΛΑ ξενα.Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει
συναδελφοι κουραγιο . ελπιζω δευτερα να βγει. καθομαι ολη μερα σχεδον ξαπλωμενη μπροστα απο ενα λαπτοπ κ παλι δεν αιθανομαι οτι ξεκουραζομαι . τοσο αγχος πια. μας εχουν τρελανει. πρωτα πολλα δεν ξερουμε καν αν θα διοριστουμε κ μετα οταν με το καλο γινει δεν ξερουμε που θα βρεθουμε κ για ποσο. θελω να φυγω μια βδομαδα διακοπες, κ επειδη ειναι ακριτικο το νησι το σκεφτομαι. ξερει κανεις να με διαφωτισει οταν βγει με το καλο η περιβοητη εγκυκλιος τι γινεται μετα? σε ποσες μερες 8α μαθουμε περιπου ποτε κανουμε αναληψη υπηρεσειας?
to the point: είδα από παλιά εγκύκλιο πέντε εργάσιμες δίνουν πάνω κάτω μέχρι την ανάνηψη!
Μέχρι πότε το αργότερο θα ξέρουμε τις τοποθετήσεις-ονόμαστα διοριστέων;;; 15 Αυγούστου;;