0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι υπάρχει ,έστω και μικρή. Το υπουργείο μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις (συνήθως αρνητικές ,βέβαια). Ίσως αργά το απόγευμα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουλίου 30, 2010, 08:45:42 amΝομίζω ότι υπάρχει ,έστω και μικρή. Το υπουργείο μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις (συνήθως αρνητικές ,βέβαια). Ίσως αργά το απόγευμα.Δεν υπάρχει πιθανότητα να εκδοθεί η εγκύκλιος σήμερα...και πιθανότατα ούτε τη Δευτέρα. Επικοινώνησα και σήμερα και μου είπαν ότι ίσως αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες (στο e-aitisi) τη Δευτέρα, οπότε από Τρίτη η έκδοση της Εγκυκλίου...
ωραια ψυχολογια εχουμε....ετσι μας εχουν καταντήσει....με καποια χρονιαα ωρομισθιας...με 3 ασεπ με γ@ματη σειρά και στους 3....και στο τελευταιο διοριστεοςμας εχουν κανει λιγες μερες πριν την εγκυκλιο ...αντι να ανχωνομαστε για το που θα είμαστε και πως θα κανουμε την μεταβαση λογο διορισμού...να σκεφτόμαστε τι θα κανουμε οσοι παρουμε τα @@ρια μας...σου δίνουν μια εγκύκλιο το 08....με ενα σωρό νομους και @@ριεςσε εξοντώνουν γιατι κατσε διάβασε οταν εχεις πετύχει ήδη σε δυο ασεπ αλλα δεν άλλαξε τιποτα...παλι ωρομίσθιος στα κορφοβουνια έτρεχεςενω αλλοι διορίζονταν με την σέσουλα απο κοινωνικά παράθυρα!για αλλη μια φορα αλλα εστω και ετσι τα καταφερνεις...και?.....και τιποτα.?.....απο την μια λεω τουλαχιστον το κατοχύρωσες το δικαίωμα...δεν εχω να αποδείξω τιποτα....να πανε να μ@μηθουνε...δουλειές υπαρχουν και αλλες...δλδ τι?...τρέχεις στα κορφοβουνια απλήρωτος για μερικα μορια το βραδη σερβιτόροςδιαβάζεις και δίνεις.... εξοντώνεσαι και εξοντώνεις συνάμα τον κάθε συνάδελφο...και τελικά φτάνεις στην πηγή...?τι δεν τελείωσε το ταξίδι...?μα δεν έλεγε η εγκυκλιος οτι οταν ανακοινώνετε ι ενα φεκ με το ονομα σου πρεπει μετα απο εκπαιδευτικος...να επιμορφωθείς στα δικαστικά....απο την αλλημε τσατίζουν οσο πάει...καμια φορα σκέφτομαι να μην κανω μήνυση για τον διορισμο...αλλα για αποζημίωση...αποζημίωση...ΥΘΙΚΗ
Έχω μια απορία που μπορεί να είναι και τελείως άκυρη. Τώρα που θα κάνουμε πάλι τα χαρτιά μας για το διορισμό θα προστεθούν στα μόρια μας και μόρια φετινής προϋπηρεσίας;;;; Θέλω να πω ότι κάποιος που δούλεψε φέτος αν έχει παραπάνω μόρια από πέρσι θα μπορούσε να αλλάξει η σειρά του στον πίνακα διοριστέων Ασέπ;;
Συμφωνώ απόλυτα σε κοινή δράση. Ίσως πρέπει να ανοίξουμε ένα θέμα αποκλειστικά για αυτό για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε και να γράφουν όσοι μπορούν τι μαθαίνουν από δικηγόρους ή άλλους φορείς. Ωστόσο πιστεύω ότι σε πρώτη φάση πρέπει να ενημερωθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο Υπουργείο μήπως και γλιτώσουμε τα δικαστήρια. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα μήπως μπουν και τα ονόματά μας στο ΦΕΚ και κατοχυρώθούμε. Περιμένω και με αγωνία τι θα πει ο υπεύθυνος για τις τεχνικές ειδικότητες. Να τρελάνουμε το Υπουργείο στα τηλέφωνα ή να τους στείλουμε και ένα έγγραφο να πρωτοκολληθεί; Τι λέει ο δικηγόρος για αυτό;