0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μια απορία που μπορεί να είναι και τελείως άκυρη. Τώρα που θα κάνουμε πάλι τα χαρτιά μας για το διορισμό θα προστεθούν στα μόρια μας και μόρια φετινής προϋπηρεσίας;;;; Θέλω να πω ότι κάποιος που δούλεψε φέτος αν έχει παραπάνω μόρια από πέρσι θα μπορούσε να αλλάξει η σειρά του στον πίνακα διοριστέων Ασέπ;;
Και κάτι ακόμη...όσοι διοριστούν φέτος θα προσκομίσουν πτυχία γνώσης υπολογιστή και ξένων γλωσσών;Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά, αλλά εγώ τώρα πρόσεξα την εγκύκλιο του Ιουλίου για τους εκπαιδευτικούς ειδικής κατηγορίας..
Παράθεση από: marmo στις Ιουλίου 30, 2010, 01:13:04 pmΚαι κάτι ακόμη...όσοι διοριστούν φέτος θα προσκομίσουν πτυχία γνώσης υπολογιστή και ξένων γλωσσών;Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε ξανά, αλλά εγώ τώρα πρόσεξα την εγκύκλιο του Ιουλίου για τους εκπαιδευτικούς ειδικής κατηγορίας..Στην εγκύκλιο για τις ειδικές κατηγορίες υπάρχει αυτό, γιατί το αναφέρει ο διαμαντο-νόμος στο άρθρο για τη μεταβατική περίοδο:"Οι εκπαιδευτικοί των κατηγοριών αυτών, εφόσον έ-χουν αποκτήσει την αντίστοιχη ιδιότητα μέχρι 30 Ιουνίουκάθε έτους, διορίζονται κατά σειρά που εξαρτάται απότα ακαδημαϊκά κριτήρια, την προϋπηρεσία τους ως εκ-παιδευτικών και τα κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με τιςπεριπτώσεις β΄, γ΄ και δ΄ του άρθρου 3 που εφαρμόζο-νται αναλόγως."Για τους υπόλοιπους διορισμούς της μεταβατικής δεν αναφέρεται κάτι σχετικό.Οι πίνακες ασεπ, 40% κ.λπ. δεν αλλάζουν από ξένες γλώσσες και υπολογιστές.(Αναρωτιέμαι πόσοι εκπαιδευτικοί έχουν μελετήσει το νόμο 3848/2010... )