*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688288 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος salingaros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #2436 στις: Ιουλίου 31, 2010, 03:48:07 pm »
Κι εμένα στο τηλ την Τετάρτη μου είπαν ότι θα έβγαινε ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ήταν, έλεγαν, όλα έτοιμα. Τρομάρα τους... Είναι άνθρωποι αυτοί για να τους εμπιστεύεται κανείς??

τσ...τσ...τσσ....
έλα ελα μην ακούω κακιες!...ειναι σοβαροί επαγγελματίες...οτι λενε το κάνουν!
εγω είμαι σιγουρος...και γιατι να μην τους εμπιστευτώ δλδ...
βέβαια μου το έλεγαν οτι αμα δώσω ασεπ θα ειμαι μ@λ@κ@ς...
απλα ηθελα και την πιστοποιητικό απο το εξουσιοδοτημένο υπουργείο...
τωρα ποια ειμαι σιγουρος....μ@λ@κ@ς... με πιστοποίησαν και με isso!...πολυ καλοι ανθρωποι σου λεω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:55:53 »

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2437 στις: Ιουλίου 31, 2010, 05:14:10 pm »
Αυτή τη βδομάδα θα βγει η εγκύκλιος για τους μόνιμους, οπότε για να δούμε τι θα λέει....... ???  :o  ;D
Το έχω πει χιλιάδες φορές πως όλες οι κατηγορίες και οι ειδικότητες που το δικαιούνται πρέπει να διοριστούν!!!! (ΑΣΕΠ, 24μηνο, 30μηνο, 40%, πολύτεκνοι κλπ.)
Συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη και ενότητα μεταξύ μας και να διεκδικούμε το δίκαιο και το σωστό!!!!
Απλά θα αναφέρω τις "δικλείδες ασφάλειας" και τα επιχειρήματα που έχει το Υπουργείο και παρακάτω τα επιχειρήματα των διοριστέων :
1) Με τον καινούριο νόμο θέσπισε τη μεταβατική περίοδο στα έτη : 2010-2011 και 2011-2012 και αναφέρει πως θα απορροφήσει σε αυτά όλους όσους δικαιούνται διορισμό από όλες τις κατηγορίες (το περιβόητο : οι μισοί φέτος και οι υπόλοιποι μισοί του χρόνου)
2) Έχει το επιχείρημα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και του ΔΝΤ, οπότε λόγω αυτών έχει το δικαίωμα να προβεί σε διάφορες αλλαγές
3) Έχει ειδική νομική υπηρεσία και νομικούς συμβούλους στο Υπουργείο με ό,τι αυτό σημαίνει
4) Έχει το επιχείρημα πως φέτος έχει πει επανειλημμένα και από πολύ καιρό νωρίτερα, πως θα προβεί σε μείωση μόνιμων διορισμών κατά 50% και αναπληρωτών σε 70% (πως όμως θα καλυφθούν τα κενά??? )
5) Μπορεί να φτιάξει καινούριους νόμους που να αναιρούν τους παλιούς......
Επιχειρήματα διοριστέων:
1) προηγούμενοι νόμοι που ισχύουν για 24μηνο και 40% (όσοι ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες το έχουν ψάξει καλύτερα)
2) Οι ΑΣΕΠΙΤΕΣ έχουν ΦΕΚ και προκήρυξη που λέει ρητά πως θα διοριστούν τα σχολικά έτη 2009-2010 και 2010 - 2011, άρα πρέπει να εφαρμοστεί αυτό που προσδοκούν εφόσον έχει απορροφηθεί κανονικά η α' φουρνιά διοριστέων το 2009
3) ύπαρξη πάρα πολλών κενών στα σχολεία, άρα τίθεται θέμα σωστής και καλής λειτουργίας των σχολείων
4) ύπαρξη πολλών συνταξιοδοτήσεων φέτος , άρα τήρηση της αναλογίας 1- 1 (ένας βγαίνει στη σύνταξη άρα ένας πρέπει να διορίζεται)
5) οι τομείς της παιδείας , υγείας και ασφάλειας είχαν πει στην Κυβέρνηση πως δεν θα πειραχτούν στον τομέα των προσλήψεων

Δεν ξέρω τι να πω, τα συμπεράσματα θα τα βγάλει ο καθένας μόνος του!!!!!
Προσωπικά εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλους μας και για την Παιδεία στον τόπο μας!!! Τα σχολεία χρειάζονται πολύ εκπ/κό προσωπικό για να καλύψουν τα υπάρχοντα κενά και να λειτουργήσουν σωστά τον Σεπτέμβρη! Σίγουρα αυτή η σχολική χρονιά θα είναι μια πολύ κρίσιμη και δύσκολη χρονιά για όλους μας!!!! Μακάρι να γίνει το σωστό και το καλύτερο για όλους! Καλή επιτυχία σε όλους και καλό διορισμό!  :)  ;)  :D 
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..... ;D 

Αποσυνδεδεμένος Commando

• Πλήρες μέλος
  • Nemo malus felix
    • Προφίλ
« Απάντηση #2438 στις: Ιουλίου 31, 2010, 05:58:35 pm »
Κι εμένα στο τηλ την Τετάρτη μου είπαν ότι θα έβγαινε ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , ήταν, έλεγαν, όλα έτοιμα. Τρομάρα τους... Είναι άνθρωποι αυτοί για να τους εμπιστεύεται κανείς??

πως ήταν δυνατόν να βγουν Παρασκευή 30/7 αφού δεν έχουν βγει ακόμη οι ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 24μήνου και ενιαίου....οεο;  Καλή Πέμπτη 5/8....
" Ποτέ στην Ιστορία η Πολιτική δεν δημιούργησε Παιδεία. Διότι οι πολίτες με γνώση και κρίση δεν είναι "βολικοί" ψηφοφόροι"
Ρένος Αποστολίδης

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2439 στις: Ιουλίου 31, 2010, 08:42:59 pm »
maritinaki zan  συμφωνω απολυτα  μαζι  σου!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:55:53 »

Αποσυνδεδεμένος blaze

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2440 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:01:49 pm »
 Διαβαζω σε διαφορα τοπικ πως ισως αλλαξει ο νομος και τελικα στους διορισμους προηγηθει το 60%. Υπαρχει οντως τετοια πιθανοτητα ή τζαμπα η ελπιδα??

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2441 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:07:31 pm »
Το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου διορίζονται 450 φιλόλογοι, 250 μαθηματικοί και 250 φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι

31/07/2010 - 20:53

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου προσλαμβάνονται 2.879 μόνιμοι εκπαιδευτικοί

Πριν από τις 10 Αυγούστου το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει το μόνιμο διορισμό 2.879 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το 60% προέρχεται από τους πίνακες διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και το 40% από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα διοριστούν μόνιμα 450 περίπου φιλόλογοι, 250 περίπου μαθηματικοί, 250 περίπου ΠΕ4 (φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι) ενώ αρκετά μικρότεροι αριθμοί θα είναι οι υπόλοιπες ειδικότητες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο αριθμός αυτός των διορισμών είναι μικρότερος από το 50% των περσινών διορισμών.

alfavita.gr

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=6406
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος rose-PEO2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2442 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:13:43 pm »
δηλαδή θα διοριστουν οι 240 ασεπιτεσ φιλόλογοι και οι 160 με το 40%???
24μηνίτες+ΑΣΕΠ πάνε για την επόμενη χρονιά

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2443 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:15:38 pm »
γιατι για την πρωτοβαθμια  δεν αναφερει  ποσους δασκαλους  και ποσους νηπιαγωγους θα παρει;  μας το φυλαει για εκπληξη φαινεται.  παντως  ευτυχως η αγωνια μας θα σταματησει εφοσον ολα θα γινουν με πολυ γρηγορους ρυθμους.καλη επιτυχια σε ολους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2444 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:18:25 pm »
δηλαδή θα διοριστουν οι 240 ασεπιτεσ φιλόλογοι και οι 160 με το 40%???
24μηνίτες+ΑΣΕΠ πάνε για την επόμενη χρονιά

Από που προκύπτει ότι δε θα πάρει 24μηνίτες?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2445 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:19:12 pm »
Αν δεν βγει η εγκύκλιος, κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά. Το συγκεκριμένο άρθρο πάντως μιλάει για ΑΣΕΠ και 40%.
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2446 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:57:08 pm »
Επιτέλους, ένα καλό νέο ,τουλάχιστον για Ασεπίτες και 40% ! Ευχόμαστε να ισχύσουν ανάλογοι διορισμοί και για τους 24μηνίτες ! Αντε, μήπως καταφέρουμε να πάμε και λίγες μέρες διακοπές !

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2447 στις: Ιουλίου 31, 2010, 09:59:14 pm »
Ναι αλλά μήπως Sun μέσα στο 60-40% περιλαμβάνονται και οι ειδικές κατηγορίες, γιατί 80 24μηνίτες σίγουρα περιλαμβάνονται. Άρα ο αριθμός 60-40 μειώνεται!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος marianatasaf2

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2448 στις: Ιουλίου 31, 2010, 10:01:11 pm »
το 60% του 250 ειναι 150. οι ασεπιτες μαθηματικοι όμως της β φουρνιάς είναι 135. Σωστα; Τι γινεται εδω περα;

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2449 στις: Ιουλίου 31, 2010, 10:08:33 pm »
Ναι αλλά μήπως Sun μέσα στο 60-40% περιλαμβάνονται και οι ειδικές κατηγορίες, γιατί 80 24μηνίτες σίγουρα περιλαμβάνονται. Άρα ο αριθμός 60-40 μειώνεται!
Στις ειδικές κατηγορίες ,οι μόνοι σίγουροι που διορίζονται είναι 3 30μηνίτες, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις που πήραν από του υπουργείο. Οι 80 24μηνίτες δεν είναι και πολύ σίγουροι. Το πιο πιθανόν είναι να ενσωματωθούν στο 40% , κατά τη γνώμη μου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)